Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim .. mala otazočka vie mi niekto poradit aka vložka je idealna do airboxu pre 406 coupe 2 L ako sa chova auto spotreba atd. niekto kto ma sport. filter v cupečku potešim sa aj odpovediam ohladom skusenosti alebo URL stranky s kade ho objednavali dakujem

Odesláno

Google nebo na E bay široká nabídka od noname \"bavlny\" přes green až po KN a pipercross...Vpodstatě to nic nemění, ale je to luxusní placebo kterému fandím taky :super Ve všech autech jsem měl KN (i v 1,9D :D:myslim) a spokojenost. Tedy spíš uspokojenost, protože je potřeba napsat že svoji práci odvede i nejlevnější \"papírák\".

[upravil dne 16/5/10 rootsky]

Odesláno

:myslim nemyslíš HKS? Tak ten je pro ty kteří mají raději reklamu na sportfiltr s nascarou než s F1 a nebo vrtulníkem US Force. Mám tady na zkoušku Pipercross molitan do boxu, tak až to bude jezdit uvidím jak dopadne (myslím ale že to bude jako s ostatními, tzn. dobře)...:D

[upravil dne 30/5/10 rootsky]

• O 3 týdny později...
Odesláno
:D ale zmiňoval. Pro info je na e-bay německý prodejce, prodává no name bavlnu s KNkem k nerozeznání. Simotu jsem nikde neviděl na 406, ale cenově je hodně zajímavá. Reference mají všechny tyto filtry (a podobné) velmi dobré. Přínos bude podobný, zázrak se nekoná ani při srovnání s kvalitní čistou papírovou vložkou. Značku bych, oproti no name, volil pro předpokládané lepší filtrační vlastnosti takového výrobku, ale možná bych se divil. Rozhodují sympatie ke značce a KNko je vždycky \"in\" :)
Odesláno

Ja osobne jsem fanouskem Greenu ale je to jedno estli KN nebo Green.

HM...Ale kdyz se clovek zamysli:Proc tam inzenyri co sestavovali auto nedali rovnou sportovni vlozku kdyz je kolikrat lepsi nez levnejsi origo papirak?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

K&N a Green by zrovna pro to moje staly +- stejne tzn vymenna vlozka do origo airboxu = 1.200,- +- .... je mezi temito vyrobky vubec nejaky rozdil ? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...