acron Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 zdravim .. mala otazočka vie mi niekto poradit aka vložka je idealna do airboxu pre 406 coupe 2 L ako sa chova auto spotreba atd. niekto kto ma sport. filter v cupečku potešim sa aj odpovediam ohladom skusenosti alebo URL stranky s kade ho objednavali dakujem Citovat
rootsky Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Google nebo na E bay široká nabídka od noname \"bavlny\" přes green až po KN a pipercross...Vpodstatě to nic nemění, ale je to luxusní placebo kterému fandím taky Ve všech autech jsem měl KN (i v 1,9D :myslim) a spokojenost. Tedy spíš uspokojenost, protože je potřeba napsat že svoji práci odvede i nejlevnější \"papírák\". [upravil dne 16/5/10 rootsky] Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 ja mam hps (diky Tome) a s kn jdete do patricnych mist.... :-) Citovat
rootsky Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 nemyslíš HKS? Tak ten je pro ty kteří mají raději reklamu na sportfiltr s nascarou než s F1 a nebo vrtulníkem US Force. Mám tady na zkoušku Pipercross molitan do boxu, tak až to bude jezdit uvidím jak dopadne (myslím ale že to bude jako s ostatními, tzn. dobře)... [upravil dne 30/5/10 rootsky] Citovat
207lemans Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx KN jednoznačne........ Citovat
Hafan007 Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Ja mam KN a som nadmieru spokojný . . . Citovat
Fakir Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Jinak nikdo tu nezmiňoval Green, který se liší od K&N akorát zemí původu (Francie) a barvou. [upravil dne 16/6/10 Fakir] Citovat
rootsky Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 ale zmiňoval. Pro info je na e-bay německý prodejce, prodává no name bavlnu s KNkem k nerozeznání. Simotu jsem nikde neviděl na 406, ale cenově je hodně zajímavá. Reference mají všechny tyto filtry (a podobné) velmi dobré. Přínos bude podobný, zázrak se nekoná ani při srovnání s kvalitní čistou papírovou vložkou. Značku bych, oproti no name, volil pro předpokládané lepší filtrační vlastnosti takového výrobku, ale možná bych se divil. Rozhodují sympatie ke značce a KNko je vždycky \"in\" Citovat
Pllaša Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Ja osobne jsem fanouskem Greenu ale je to jedno estli KN nebo Green. HM...Ale kdyz se clovek zamysli:Proc tam inzenyri co sestavovali auto nedali rovnou sportovni vlozku kdyz je kolikrat lepsi nez levnejsi origo papirak? Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 K&N a Green by zrovna pro to moje staly +- stejne tzn vymenna vlozka do origo airboxu = 1.200,- +- .... je mezi temito vyrobky vubec nejaky rozdil ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.