Přejít na obsah

dr MARTINS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

Vše od uživatele dr MARTINS

  1. dr MARTINS

    Chyba P1351

    Teda z tech prispevku je to celkem jasne ale pro jistotu se zeptam tato chyba se teda resi vymenou zhavicek,jeto tak?
  2. nevim jeslti to je ještě aktuální, ale měl jsem ten samý problém. Byla tam zaseklá klapka v topení. Zrovna jsem to dával do peugeota na podzimní prohlídku loni tak jsem jim to řekl a a oni to nějak proštouchli. přesně ten samý problém. Půlka chladila půlka topila.
  3. dr MARTINS

    ostříkovače

    velice děkuji :-)
  4. dr MARTINS

    ostříkovače

    nemáš nááááhodou obrázek toho jak to vypadá?
  5. dr MARTINS

    ostříkovače

    Rozumíš tomu správně. Zahladil jsem díry pro ostřikvače v kapotě a teď potřebuju jak jednoduše udělat ostřikovače na stěračích.
  6. Potřebuju velice nutně ostřikovače na stěrače. Řekněte mi kde to mám sehnat pls!!! :-)
  7. dr MARTINS

    ET na 206

    ET na 206 alespoň teda na GTIčku 15\" byly ET25. Teď mám ET18 a je to úplně ideální. Hezky to licuje s blatníkama. Samozřejmě teda XS blatníky, to je samozřejmost :-)
  8. dr MARTINS

    aky filter do airboxu?!

    Simota a v pohodě :-)
  9. dr MARTINS

    jak změnit borvu hodin u 206 ?

    tenhle display by měl jít predělat stejně jako dipslay u budíků. Tzn. vyndat tu oranzovou folii co tam je a z víčka od hortice (bílý) udělat kopii. Pak to tam dát a mělo by to být modré, protoze tyhle displaye jsou modré. Jinak doporučuju vyměnit zárovku za bílou diodu nejlépe autoledku s úhlem svitu 120°
  10. dr MARTINS

    peugeot 206

    radiu se nic nestane neboj Věřim že to dáš dohromady
  11. dr MARTINS

    peugeot 206

    no ten tenčí by měl být ten udržovací a ten silnější nomálně přívod. Tak je zkus prohodit a pak by to mělo začít jezdit v pohodě. Je úplně jedno jaký máš repráky to stim nemá nic společnýho....
  12. dr MARTINS

    peugeot 206

    jde o to že tam je prohozený kabílek, který rádiu udržuje paměť a podobný věci kdyže je vypnutej motor a ten je takovej tenounkej. A pak je tam druhej, kterej to rádio normálně nápájí. Ono už je to 2 roky co se mi to stalo takže si to přesně nepamatuju jaký to jsou bohužel :-(
  13. dr MARTINS

    peugeot 206

    špatně zapojené kabely od napájení. Máš tam dva prohozené. Taky se mi to stalo.
  14. dr MARTINS

    Kapacitor

    Taky mám 100mm a jsem spokojen. Jinak já se za RC otočim a ani nemusí hrát. Nemáš nějaký fotky?
  15. Tak co jsem se dozvěděl tak by v tom mělí být h1+h7 tak snad to taky tak bude.
  16. Našel by se někdo kdo by mi řekl jaký jsou v těhle světlech patice? http://www.tuning-in.cz/predni-svetla-peugeot-206-provedeni-cerne-3d.html Plánuju nákup, ale samozřejmě jsou do toho potřeba xenony a já si nejsem úplně jistej jaký koupit. Díky za odpověď. Edit: Jinak půjdou do 206 GTI rok 1999, v tom by problém být snad neměl, že? Každopádně jestli má někdo zkušenosti s těma světlama tak sem snima prosím [upravil dne 31/5/09 dr MARTINS]
  17. dr MARTINS

    Barva ve spray

    Doporučuji colorlak. Najít si prodejnu kde míchají autolaky. Od nich mám stříkaný plasty i opravoval sem rez a drží to i po nedávném krupobití :-)
  18. dr MARTINS

    Kapacitor

    teď sem to konečně pochopil :-D hajzl řeší vše :-D
  19. dr MARTINS

    Hliníkové pedále na 206

    Jestli myslíš originál jako jsou v GTIčku tak si myslim že to půjde těžko. Podívat se po inzerátech jestli někdo neprodává ND z bouraček, dojet na vrakoviště, zeptat se v peugeotu (což je ta nejhorší varianta) a nebo prostě sehnat neoriginální. Pedálů je mraky a jestli netrváš na nějaký tuning značce tak se seženou určitě moc hezký. Já sem si chtěl koupit nový tuningový od momo, ale nemám peníze. Jestli je někdy seženu, což nevim jak páč shánim milion dalších věcí a pedálům nedávám takovou prioritu, tak ti ty moje klidně prodám :-) [upravil dne 27/5/09 dr MARTINS]
  20. Mohl by mi někdo vysvětlit k čemu kapacitor slouží, jak funguje a kdy je dobré pro něj sáhnout? Co vlastně napájí a může na něj být zapojeno více zařízení? Prosím o vysvětlení jako laikovi děkuji.
  21. dr MARTINS

    Zadne LED svetla 206

    Já ti věřil to k3ep3r1 měl pochybnosti :-)
  22. Kde ty čudlíky sehnat co držej ty lišty nevíš? Já sem je právě urval když sem to sundaval, takže to tam teď drží asi na 2 nebo 3 :-) v peugeotu na 206 8565.40 cena za kus 7,- Díky ti dobrá vílo :-)
  23. dr MARTINS

    Zadne LED svetla 206

    tak píšu jak jsem slíbil. Světla přišla. Instalace je blbuvzdorná. Během 10 minu zapojeno včetně s přestávkou na čůrání. Všechno funguje parádně a je to prostě luxus.
  24. Kde ty čudlíky sehnat co držej ty lišty nevíš? Já sem je právě urval když sem to sundaval, takže to tam teď drží asi na 2 nebo 3 :-)
  25. dr MARTINS

    Boční blinkry 206

    Manuál? Co to je? Je fakt že to mě nenapadlo se podívat do manuálu. Tak pro příště se do něj podívám no. Každopádně teď už mám blinkry vyměněné a teď bude následovat zadní mlhovka a zadní světla.
×
×
  • Vytvořit...