nikol Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Eltone tobě říkaly krteček?:D:D:P:D:D:D Citovat
elton Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Nikol, na krtečka koukala vždycky dcerka a pak Přemova Petra:D Citovat
nikol Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Jo tak to jo,u nás teď frčí šmoulové a na vlásku. Škoda že jen doma:o:o Citovat
nikol Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Tak tos zabil :D:D:D to best of:mrk:mrk Citovat
Toudy5587 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 ked som to pocul prvy krat tak mi slzi tiekli ako malemu chalanovi Citovat
nikol Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Trocha jiného soudku,ale taky moc zrušo a stojí to za to:D:D:D:D A v 1.30 to vypukne ale je to známe dost, pro znalce:papa [upravil dne 26/4/2012 21:29 od nikol] Citovat
Leftfield Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Tento: http://www.autoalarmy.sk/katalog/zabezpecovacie-zariadenia/mechanicke-zabezpecenie/bullock-defender-mechanicke-zabezpecenie-na-volant.html ... nezmysel... pakovymi noznicami ti odcvakne volant a henten bazmek ti hodi do dvora a dovidenia... To už jednoduchšie je rovno celé auto hodiť na odťahovku, bez volantu by si asi moc nepojazdil... Citovat
Kehar Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Vzhledem k tomu, že tažné použiji cca 10 krát do roka, tak jsem vybral oddělávací pomocí šroubů (cca 2 minuty práce). Cena 6700kč,- Ta cena je včetně elektriky? A co park senzory Citovat
Janvac Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Cena je kompletně s montáží i elektrikou. Parkovací senzory vypínám standartním vypínačem z výroby vedle vypínání ESP. Citovat
Kehar Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 V tom případě pošli odkaz na výrobce, ať se podívám na typ, a na servis kde ti to montovali. Dík Citovat
Vatsug Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Další info z cest po Maroku: Najeto 10 500km. Tolik snad nenajeli během testu ani v autosalonu. Protáhl jsem ho kolem Sahary. Asi 100km jsem jel v písečné vánici. Včera jsem ho umýval půl dne od všelijaké evropské i africké havěti Kojotem, ale nic moc.Musím se poohlédnout po něčem silnějším. Vyfoukával jsem písek z oblasti motoru. Jezdil jsem po cestách, které by odpovídali naší druhé a asi 50km snad páté třídě se spoustou děr, které se ani nedaly objet. Ve Španělsku v San Sebastiánu na rušné silnice jsem chytl defekt v sobotu večer. Opraveno za 24€. 2 týdny před tím ve Zlíně za stovku. Vyzkoušel jsem si jízdu s galuskou a vypadá to na autě fakt srandovně, ale účel to splnilo. Marocký benzín autíčku chutnal a žádné problémy s ním nebyly. Pokuty jsem neplatil, ale ve Francii mě 2x vyfotil radar. Rychlost překročena asi o 10-15km. Jsem zvědavý, jestli se ozvou.:mysli Takže autíčko splnilo test k mé spokojenosti na výtečnou. Jenom jsem teď doma zjistil, že má mírně klepkavý zvuk, který se ozývá někde z oblasti rozvoďáku. Tak navštívím servis ať to proklepnou. Tak jsem zvědavý co najdou, pokuď vůbec něco najdou. Ale ten motor jel tiše. Teď to lehce připomíná nafťák. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 sa mi to ani nechce citat 50 stran, tak pre ozivenie... jazdi niekto s tymto Van-om ale s automatickou prevodovkou vo verzii 2.0 HDi 163 k FAP BVA6 ??? mam mierne nutkanie sa trosku realizovat a poriesit new car, tak jedine s tymto motorom, avsak chcem info co som tak zbezne hladal a preletel info tak moc Vas tu asi neni... ak to zrealizujem tak budem asi sam [upravil dne 14/5/12 12:28 od Marcel00] Citovat
elton Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 S tímto motorem a převodovkou měl Jjxind, ale už sem nechodí a auto prodal (chce kupovat RHX). Jinak motor je bomba a ten automat si on vychvaloval. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 no maju aj RHX, dovoz Francie, ale nechu mi to predat, alebo ak ano tak za sialene peniaze... inak to je neskutocne krasne auto... fakt povedeny model... tak aspon jedna pozitivna info... no i ked sa na nu nemozno spoliehat. tak vidim ze budem asi jediny co ju bude zmykat ak to ovsem vyjde Citovat
elton Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 No nic, budu muset změnit auto. Už i ovce chce 5008:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.