Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Trocha jiného soudku,ale taky moc zrušo a stojí to za to:D:D:D:D

A v 1.30 to vypukne ale je to známe dost, pro znalce:papa

[upravil dne 26/4/2012 21:29 od nikol]

Odesláno
Vzhledem k tomu, že tažné použiji cca 10 krát do roka, tak jsem vybral oddělávací pomocí šroubů (cca 2 minuty práce). Cena 6700kč,-

Ta cena je včetně elektriky? A co park senzory

• O 2 týdny později...
Odesláno

Další info z cest po Maroku: Najeto 10 500km. Tolik snad nenajeli během testu ani v autosalonu. Protáhl jsem ho kolem Sahary. Asi 100km jsem jel v písečné vánici. Včera jsem ho umýval půl dne od všelijaké evropské i africké havěti Kojotem, ale nic moc.Musím se poohlédnout po něčem silnějším. Vyfoukával jsem písek z oblasti motoru. Jezdil jsem po cestách, které by odpovídali naší druhé a asi 50km snad páté třídě se spoustou děr, které se ani nedaly objet. Ve Španělsku v San Sebastiánu na rušné silnice jsem chytl defekt v sobotu večer. Opraveno za 24€. 2 týdny před tím ve Zlíně za stovku. Vyzkoušel jsem si jízdu s galuskou a vypadá to na autě fakt srandovně, ale účel to splnilo.:roker

Marocký benzín autíčku chutnal a žádné problémy s ním nebyly.:bojim Pokuty jsem neplatil, ale ve Francii mě 2x vyfotil radar. Rychlost překročena asi o 10-15km. Jsem zvědavý, jestli se ozvou.:mysli Takže autíčko splnilo test k mé spokojenosti na výtečnou. Jenom jsem teď doma zjistil, že má mírně klepkavý zvuk, který se ozývá někde z oblasti rozvoďáku. Tak navštívím servis ať to proklepnou. Tak jsem zvědavý co najdou, pokuď vůbec něco najdou. Ale ten motor jel tiše. Teď to lehce připomíná nafťák.:myslim

Odesláno

sa mi to ani nechce citat 50 stran, tak pre ozivenie...

jazdi niekto s tymto Van-om ale s automatickou prevodovkou vo verzii 2.0 HDi 163 k FAP BVA6 ???

mam mierne nutkanie sa trosku realizovat a poriesit new car, tak jedine s tymto motorom, avsak chcem info :)

co som tak zbezne hladal a preletel info tak moc Vas tu asi neni... :myslim

ak to zrealizujem tak budem asi sam :myslim

[upravil dne 14/5/12 12:28 od Marcel00]

Odesláno

S tímto motorem a převodovkou měl Jjxind, ale už sem nechodí a auto prodal (chce kupovat RHX).

Jinak motor je bomba a ten automat si on vychvaloval.

Odesláno

no maju aj RHX, dovoz Francie, ale nechu mi to predat, alebo ak ano tak za sialene peniaze...

inak to je neskutocne krasne auto...

fakt povedeny model...

tak aspon jedna pozitivna info... no i ked sa na nu nemozno spoliehat.

tak vidim ze budem asi jediny co ju bude zmykat :)

ak to ovsem vyjde :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...