ozzy1 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Možná je na to jiné vlákno ale kdo se chystáte na sraz na Kokořín? Citovat
elton Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Loni jsem byl a letos se mi z určitých důvodů moc nechce. Citovat
Laďa Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Jen tak aby řeč nestála:D Bílá a šedá jsou nejprodávanější barvy na českém trhu. Citovat
elton Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 A to je tím, že jsou krásné a nejde na nich vidět špína:D:D:D Citovat
rct206 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 nasiel som prvu chybu! Kazde rano si kupujem kaffe v kelimku - kam ho mam dat ?? na 307 som mal aspom normalny stredovy panel a nie takuto \"chaldnicku\" a ozaj, kde mate v 5008 kos? (opät porovnanie s 307 - ta ho mala ako koncil stredovy panel pri zadnych sedackach) dik za infoooooo (ale jazda s nou je niekedy lepsia ako sex :D ) Citovat
elton Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 No víš, že u mekáče ti dají na požádání držáček? :P:P:P POvěsím na dveře a jedu:D:D:D Citovat
P607Olda Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Nabídka barev je bídná - šedá v jakémkoli odstínu. Jediná možnost je červená, ale ta se nedělá se světlou kůží (což jsem chtěl jako nutnou podmínku. Nevím, proč nedělají např. zelenou a jiné světlejší barvy. Není divu, že si všichni kupují šedé, když jiná není. Citovat
rct206 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 No víš, že u mekáče ti dají na požádání držáček? :P:P:P POvěsím na dveře a jedu:D:D:D tak dnes idem znasilnit Mc :D:D Citovat
cartmen Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Já mam koš za přednima sadečkana, místa je tam dost a když to padá ven tak to vymetu ) Citovat
rct206 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Já mam koš za přednima sadečkana, místa je tam dost a když to padá ven tak to vymetu ) cakal som ako to zaklincujes! :D:D Citovat
Vatsug Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Hlavně ho nesněz, pak by tu už nebyl řízek, ale h....:D:D Citovat
rct206 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Hlavně ho nesněz, pak by tu už nebyl řízek, ale h....:D:D KONEC!! umrel som! :D:D:D Citovat
Laďa Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Nabídka barev je bídná - šedá v jakémkoli odstínu. Jediná možnost je červená, ale ta se nedělá se světlou kůží (což jsem chtěl jako nutnou podmínku. Nevím, proč nedělají např. zelenou a jiné světlejší barvy. Není divu, že si všichni kupují šedé, když jiná není. Ta statistika se týká všech značek aut, ne jen Peugeot. Citovat
jaryn78 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Ahoj Všem, v pátek bych měl z autosalonu odjet se svou novou 5008kou a zařadit se tak do tohoto elitního klubu Jelikož jsem nikde nenašel podobné téma, ptám se zde: máte někdo zkušenost s montáží constructu do 5008 ? Zvažuji zámek řadící páky (nejen) kvuli slevě na havarijní pojištění. A co firma auto TOPRA ? Ma nekdo (špatnou) zkušenost ??? Díky za každý názor. Citovat
elton Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 zdravím Jaryna:papa:D Normálně si udělej svoje vlákno, tady to za chvíly zapadne prachem. Citovat
radek76 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Taky mám Construkt - v pohodě. Jenom se mě pravidelně stává, že strčím klíč do zapalování, nastartuju a teprve pak zjistím, že mám zamknutý řazení :grr:grr Ale to není konstrukční vada, to je jenom moje blbost PS: Vítej mezi nás odvážné s THP :D:D [upravil dne 4/4/12 19:32 od radek76] Citovat
jaryn78 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 OK díky za názor, montáž Ti dělali přímo v Peugeotu ?? Mám objednáno u Auto TOPRA, pobočka Plzeň, na webu píšou že montáž od nich nemá vliv na záruku, tak snad nebudou komplikace Citovat
ozzy1 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Já mám Defenda a i s montáží to vyšlo na 6000,-. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.