Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nasiel som prvu chybu! Kazde rano si kupujem kaffe v kelimku - kam ho mam dat ?? :myslim

na 307 som mal aspom normalny stredovy panel a nie takuto \"chaldnicku\" :D

a ozaj, kde mate v 5008 kos? (opät porovnanie s 307 - ta ho mala ako koncil stredovy panel pri zadnych sedackach)

dik za infoooooo (ale jazda s nou je niekedy lepsia ako sex :D:D )

Odesláno

Nabídka barev je bídná - šedá v jakémkoli odstínu. Jediná možnost je červená, ale ta se nedělá se světlou kůží (což jsem chtěl jako nutnou podmínku.

Nevím, proč nedělají např. zelenou a jiné světlejší barvy.

Není divu, že si všichni kupují šedé, když jiná není.

Odesláno
Nabídka barev je bídná - šedá v jakémkoli odstínu. Jediná možnost je červená, ale ta se nedělá se světlou kůží (což jsem chtěl jako nutnou podmínku.

Nevím, proč nedělají např. zelenou a jiné světlejší barvy.

Není divu, že si všichni kupují šedé, když jiná není.

Ta statistika se týká všech značek aut, ne jen Peugeot.

Odesláno

Ahoj Všem, :papa

v pátek bych měl z autosalonu odjet se svou novou 5008kou a zařadit se tak do tohoto elitního klubu :roker

Jelikož jsem nikde nenašel podobné téma, ptám se zde: máte někdo zkušenost s montáží constructu do 5008 ? Zvažuji zámek řadící páky (nejen) kvuli slevě na havarijní pojištění. A co firma auto TOPRA ? Ma nekdo (špatnou) zkušenost ??? Díky za každý názor.

Odesláno

Taky mám Construkt - v pohodě.

Jenom se mě pravidelně stává, že strčím klíč do zapalování, nastartuju a teprve pak zjistím, že mám zamknutý řazení :grr:grr:grr Ale to není konstrukční vada, to je jenom moje blbost :D

PS: Vítej mezi nás odvážné s THP :D:D:D

[upravil dne 4/4/12 19:32 od radek76]

Odesláno

OK díky za názor, montáž Ti dělali přímo v Peugeotu ??

Mám objednáno u Auto TOPRA, pobočka Plzeň, na webu píšou že montáž od nich nemá vliv na záruku, tak snad nebudou komplikace :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...