Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nazdar hoši,

ako rýchlo začína 5008 kúriť, alebo za aký čas je tam teplo ?

Spokojenost-ale mám benzína,ten by měl topit o něco dřív.Perfektní jsou výdechy na zadní sedadla ve sloupcích s možností regulace větráku.

[upravil dne 20/2/11 08:44 rick]

Odesláno

Topení = spokojenost, když je vymrzlé (-5), tak asi po necelém kilometru jde vlažný vzduch a po dalším kilometru už topí hezky.

Jízda v 5008 je fakt příjemný zážitek. Už při předváděčce jsem byl nadšený a jsem doteď - každý den se těším na jízdu. 5008 se fakt povedla.

Odesláno

rick : je to tak čím déle s tím autem jezdím tím víc objevuji jeho klady. Prostě suuuuper. Včera Zlín- Martinské hole tam a zpět 305 km a spotřeba 6 l. A to mi tu spotřebu trochu pokazilo obutí řetězu a jízda s něma 10 km do prudkého kopce na dvojku kdy spotřeba šla na dvacku. Jízda v poklidu, sem tam nějaké předjetí, a to si vychutnávám to zrychlení. Celkově po 1000 km 6.6. Auto tíché, navigace zatím spolehlivá (ale v polštině), Brzdy super - měl jsem možnost včera vyzkoušet. Manželka si pochvaluje vyhřívané sedačky. Nutno přiznat, že už i já. Původně jsem je do výbavy nechtěl. Ale:super .

Trochu mě rozčiluje ta elektronická brzda. Včera při rozjezdu na zpátečku se studeným autem a do kopce mi to 3 x chcíplo než se to rozjelo. Přijde mi, že při tom spojka dost trpí.:myslim Zvykám si jí při takových případech nejdřív povolit ručně.

Co mi ale dělá velikou radost je asistent rozjezdu do kopce. Prostě bomba.:potlesk:potlesk:potlesk

S tou prohlídkou v servisu a výměnou oleje jsem měl podobný problém u 307 sw. Kupoval jsem jí v červnu a po roce a půl jsem měl najeto asi 17 000km a posílalo mě to do servisu. Ptal jsem se na to v servisu, ale také na to nedokázali odpovědět proč to píše, když nemám splněno ani 30 000 ani dva roky. Jediným řešení příšlo to, že auto bylo vyrobeno půl roku před jeho prodejem a tam se asi hned nastaví odpočet při opouštění výrobní haly.:myslim

Odesláno
co rikate na test v autosalonu?

A hlavně, vybrali si ČERVENOU!!!! Manželka to viděla a už zase poslouchám, že by červená byla hezčí :roker

ja se nastesti nechal premluvit a mam ji v tak krasne barve:D

Odesláno

A kolik máš spotřebu ty Antired? Slyším všechno kolem 7 litrů tak to koukám:D A v testu nic nebylo,jen představovaly tu krásu:D a pohodu.Ani nevadil středový tunel,jak všude píšou:o

Odesláno

Abych pravdu řekl, já osobně s rychlostí vytápění auta u mé motorizace 1,6 THP moc spokojený nejsem. To jsem vlastnil auta sice co se týče velikosti kabiny o dost menší, ale teplotní pohoda byla úplně někde jinde. A s čím jsem byl přes zimu velmi nespokojený, tak je to namrzání stěračů. Za hustého sněžení se na stěrače neskutečně rychle nabalí sníh a ihned namrzá a po ujetí několika (spíš pár km) není možno pokračovat v jízdě. Mám pocit, že ten ofuk čelního skla je oproti místa, kde se stěrače skládají o hodně výš a tak stěrače si tepla moc neužijí a v klidu namrzají. To je zatím jediné a pro mě velké mínus, kde dle mého názoru francouzští soudruzi chybu. Měli jste taky podobné problémy ?

Odesláno

Psal jsem o situaci, kdy hustě sněží... Tak potom to není jízda, ale trápení... Na jesenicku je takových situací v poslední době docela dost, ale Krnov přeci není zas tak daleko, aby situace byla jiná ;)

Odesláno

No já jsem měl tu čest se svézt v takovém nečasu třikrát a to jsem fakt myslel, že mě z toho ...

Odesláno
co rikate na test v autosalonu?

A hlavně, vybrali si ČERVENOU!!!! Manželka to viděla a už zase poslouchám, že by červená byla hezčí :roker

ja se nastesti nechal premluvit a mam ji v tak krasne barve:D

ako keby som v tom teste videl tu svoju - este aj rovnaky motor a vybava. tesim sa na prve vysledky

Odesláno

Co se týče topení, tak se mi zdá oproti 307 sw rychlejší nástup teplého vzduchu a pak i celkového topení. U 307 jsem to musel dohánět vyššími otáčkami ventilátoru. Jináč já si zapnu vyhřívané sedadla a za minutku se mé pozadí vrtí na teploučku.:super:roker:aut

Ve vánici jsem ještě neměl možnost jet, ale co se mi moc nelíbí je malý ostřik čelního skla. Respektíve nestříká dost vysoko a horní část stěračů jde téměř nasucho. Až pominou mrazy,tak to zkusím trochu poladit, pokud to půjde. Chlapi jak to stříká vám, ale pravdu?:mad::mad::mad: Řeč je o stěračích, jasnéééé. Vaše osobní výkony mě nezajímají.:D Dámy prominou, že jsem to uvedl na pravou míru i když by je to snad zajímalo:)

A když jsme u toho stříkání. Zadní ostřikovač vám stříká na osu stírací plochy nebo na stranu? Mě stříká na stranu kam se pokládá stěrač?

Je to dost blbé, protože při poloze dolů vodu setře do strany místo aby jí rozetřel po ploše.:(

Odesláno

no pri rychlejsi jizde to caka nizko...ale to je asi pochopitelne... To bys to musel mit na normal nastevene az nekam ke strese. snad kdyby tam byl vetsi tlak. A da se sklon \'sprycu\' vubec nastavovat? Zkousel to nekdo! Kdysi na stodvatce se to ladilo spendlike ale ted? :D

Odesláno

Nastavovat určitě nejdou. Ale ten tlak by mohl být fakt větší:myslim, protože při rychlé jízdě to nějak nedostříkne až nahoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...