elton Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 O nic, jenom Antired se ptal jestli to má nejdál a jestli jedem každý sám po své ose. Ty vyjíždíš v sedm, tak to mě u Olomouce předjedeš s tvojí rychlostí:D:D Citovat
cmelak Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ahojte, Pěkně dlouho jsem tu nebyl... Auto je opravené, už týden si zase užívám. Stálo to 62 litrů, naštěstí ne z mých peněz:) Jinak zkušenosti pořád jen pozitivní Před týdnem jsem prcnul do USB 64GB flashku, nacpal na ni všech 600 alb co mám v počítači a je to fajn změna, šlape to skvěle, načítá hned po zapnutí rádia během vteřiny, bez problémů... A mám volné místa po cédéčkách, které jsem mohl vyhodit:) Schránku na brýle taky nemám, ale nevadí. Jen mě trochu štvou ty háčky v kufru, dostat do nich někdy ucha tašky je umění. V oktávce byly podstatně lepší... No k té spotřebě, co k tomu říct? Prostě jezdím no a nepřemýšlím. Většinou všude na poslední chvíli, takže tak asi. A když už po dálnici, tak kolem 160 km/h... Mám najeto okolo 3300 km, tak třeba to ještě klesne;) H. Citovat
elton Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 David říkal, že to bylo ťuklé jenom trošku a nestálo to prý ani za řeč Citovat
nikol Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Cmelák a máš nějaké fotky před opravou? Citovat
nikol Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Eltone,tak jak bylo na srazu a auto přežilo bez úhony? Kolik tam bylo 5008 [upravil dne 19.12.2010 19:28 nikol] Citovat
elton Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 nikol, neuvěříš, ale bylo super. Jinak zase neuvěříš, byly tam 3 (slovy tři) 5008my. Bylo to super a jsem rád, že jsem poznal Antireda osobně. A tím to jej zdravím:papa Auto jelo skvěle, cestu jsem si vychutnal výletním tempem. Citovat
elton Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Jel jsem výletně, zeptej se Přémy. Citovat
HonzaZ Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 No, když jsem vyjížděl od hospody v Kojeticích, kde se konal sraz, tak kolem přelítla vichřice směrem na Mělník na jejímž konci byla bílá 5008ma:D Citovat
elton Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Včera večer? Jo tak to jsme byli my:D Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 No já na tebe blikal......byli jsme ještě pro pití tak jsme se potom vraceli Citovat
cmelak Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 nikol/elton: fotky nemám, byla už tma a kosa a nebyl jsem na sebe moc hrdý respektive jsem byl nasraný z toho čekání na cajty, a navíc to nebylo ani poznat, jen ten prasklý pravý blatník a vyskočené světlo... jenže plasty se vrátily zpět a co bylo pod nima bylo polámané anebo pokřivené... proto to trvalo 10 dní... K těm střešním nosičům, chtěl jsem si je vzít hned při převzetí auta, ale řekli mi že se dělají jen ty staré černé bez horní drážky pro uchycení všeho možného. Nevíte, jestli někdo vyrábí ty stříbrné duralové s horní drážkou? H. Citovat
antired Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 doufam ze vsichni dojeli v poho. Tak dobrou! Citovat
P607Olda Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 K těm střešním nosičům, chtěl jsem si je vzít hned při převzetí auta, ale řekli mi že se dělají jen ty staré černé bez horní drážky pro uchycení všeho možného. Nevíte, jestli někdo vyrábí ty stříbrné duralové s horní drážkou? H. Mohl bys napsat nějaké podrobnosti, o jaké drážce mluvíš a co se tam uchycuje? Citovat
Laďa Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 jedná se o vrchní drážku na těch tyčích Citovat
PEEPEE Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Neboj, to se ti může stát i mercedesu. Jenom hledáš mouchy. Podle mě chybové hlášení není jen nějaká moucha. Auto by mělo normálně jezdit na 95-tku. A jestli Antired tankoval u ty benzinky už několikrát a nikdy nebyl problém, tak to v tom benzinu moc nevidím. Ale těžko říct... Samozřejmě Antiredovi přeju, abych se mýlil a Elton měl pravdu!! Citovat
elton Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Určitě to bylo palivem. Teď jezdí jako divý a všechno je v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.