Pacho69 Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 matik: já zatím v záruce používám (když je nejhůř) usb lampičku, pokud tam nemám flashku. Možná by se dala sehnat i nějaká průchozí. Po záruce dodělám led osvětlení podobně, jak tu popisoval antired Citovat
matik Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Tak nějak podobně jsem to chtěl pořešit, a nebo ledka na plochou malou baterku¨+ spínač a oboustranná paska ... je tam tma jak v .... Citovat
Pacho69 Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 jojo, byl jsem zvyklej na futrál na brýle nade dveřma, teď je mám v kaslíku a je to vždycky \"porod\". Velkej kaslík, velkej binec (nabíječka, kabely, brejle bombony). Ale zase je super, vejde se tam i zrcadlovka se zoomem 80-300. Citovat
Vatsug Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Tu stropní ledku mám. je to menší kulička než hrášek. Má to velice slabě rozptýlené světlo. Někdy to zkusím zakrýt prstem, jestli poznám rozdíl. Vepředu si to ani neuvědomuji. Při pohledu zezadu bych asi zjistil víc. Citovat
LBH_Srsen Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Aha, tak teraz mi to docvaklo, tym stropnym LED osvetlenim sa mysli ta mala oranzova ledka co svieti na priestor okolo radiacej paky vzdy ked su zapnute svetla? Ja som si myslel ze hovoria o stropnych svetlach co sa rozsvietia trebars ked otvoris dvere. Ok, moja chyba. Citovat
LBH_Srsen Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 matik: já zatím v záruce používám (když je nejhůř) usb lampičku, pokud tam nemám flashku. Možná by se dala sehnat i nějaká průchozí. Po záruce dodělám led osvětlení podobně, jak tu popisoval antired Tak som si dnes tiez urobil osvetlenie schranky, napajane z USB lebo nemam odvahu rozoberat vsetky tie kryty okolo. Len som ostal zaskoceny, svieti to aj ked nie je zapnuty kluc. Neviete po akom case sa odpaja napajanie pre tu USB zasuvku? Nerad by som aby to tam svietilo aj ked netreba.... https://www.dropbox.com/sh/j02z9a9mez98jvu/NjuWo8JLSQ?m Citovat
BigMisan Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Ahoj, tak jsem se stal taky šťastným majitelem 5008smičky. Allure, 2.0HDI, MAN, vyhřívaná přední sedadla + přední parkovací asistent + WiP NaV. Dnes jsem si pro něl byl. Již je použita nová navigace s lepším rozlišením displeye a přípojkou USB! :-) Takže Matik bude mít též USB.. :-) Citovat
elton Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 gratulace a doufám, že ti bude autí dělat samou radost o kterou se s náma budeš dělit.... Citovat
Pacho69 Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 BigMisan: Elton ti bude závidět BT stream... A přiznej barvu, doufám, že to nebude býýýlá Citovat
BigMisan Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Nene sanitky nemusím.. nic proti Eltonovi.. :-) Mám nenápadnou Modrá Bourrasque... Citovat
Pacho69 Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Bych si dovolil tvrdit, že to bude na tomhle autě barva nápadná, osobně jsem ji ještě jezdit neviděl, jen jednu v u prodejce. Citovat
LG 5008 Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 BigMisan: vitaj a zelam vela stastnych a spokojnych kilometrov. Priznam sa, ze farbu som este v reale nevidel. Musel som si vygooglit nejake to foto. Vyber farby zaujimavy - taky business styl. Nasa zachranarska flotila si bude teda musiet pockat na dalsieho clena nabuduce. Citovat
Martinsk Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 BigMisan, gratulujem a tá farba je pekná ale musí byť umytá. Biela je biela ... Elton, oni len závidia. Citovat
elton Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Marťo, to já vím , že nám tu barvu záviděj:roker:D:D Citovat
martinecondrej Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 jak jste na tom s barvou v místě dotyku tesnění dveří? Já už mám barvu pryč u zadních bočních dveří v rohu a u řidiče nahoře podél střechy. Jo a zase se mi loupe chromová mřížka na nárazníku (už jednou měněno) [upravil dne 18/3/13 13:38 od martinecondrej] Citovat
martinecondrej Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 no to asi ne , jinak stejně ošoupaný lak jsem viděl i u jiné 5008. Byla taky červená Citovat
Pacho69 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 to vypadá na nějaká antiredovský syndrom (Antirede promiň, tvůj červený hypochondr je legendou:aut) Citovat
martinecondrej Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 prosvítá pod tím bílá barva, tak možná mám původně taky sanitku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.