Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

matik: já zatím v záruce používám (když je nejhůř) usb lampičku, pokud tam nemám flashku. Možná by se dala sehnat i nějaká průchozí. Po záruce dodělám led osvětlení podobně, jak tu popisoval antired

Odesláno

Tak nějak podobně jsem to chtěl pořešit, a nebo ledka na plochou malou baterku¨+ spínač a oboustranná paska ... je tam tma jak v ....

Odesláno

jojo, byl jsem zvyklej na futrál na brýle nade dveřma, teď je mám v kaslíku a je to vždycky \"porod\". Velkej kaslík, velkej binec (nabíječka, kabely, brejle bombony). Ale zase je super, vejde se tam i zrcadlovka se zoomem 80-300. :roker

Odesláno

Tu stropní ledku mám. je to menší kulička než hrášek. Má to velice slabě rozptýlené světlo. Někdy to zkusím zakrýt prstem, jestli poznám rozdíl.

Vepředu si to ani neuvědomuji. Při pohledu zezadu bych asi zjistil víc.

Odesláno

Aha, tak teraz mi to docvaklo, tym stropnym LED osvetlenim sa mysli ta mala oranzova ledka co svieti na priestor okolo radiacej paky vzdy ked su zapnute svetla? Ja som si myslel ze hovoria o stropnych svetlach co sa rozsvietia trebars ked otvoris dvere. Ok, moja chyba.

Odesláno
matik: já zatím v záruce používám (když je nejhůř) usb lampičku, pokud tam nemám flashku. Možná by se dala sehnat i nějaká průchozí. Po záruce dodělám led osvětlení podobně, jak tu popisoval antired

Tak som si dnes tiez urobil osvetlenie schranky, napajane z USB lebo nemam odvahu rozoberat vsetky tie kryty okolo. Len som ostal zaskoceny, svieti to aj ked nie je zapnuty kluc. Neviete po akom case sa odpaja napajanie pre tu USB zasuvku? Nerad by som aby to tam svietilo aj ked netreba....

https://www.dropbox.com/sh/j02z9a9mez98jvu/NjuWo8JLSQ?m

post-48225-1410962983488_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, tak jsem se stal taky šťastným majitelem 5008smičky.

Allure, 2.0HDI, MAN, vyhřívaná přední sedadla + přední parkovací asistent + WiP NaV.

Dnes jsem si pro něl byl.

Již je použita nová navigace s lepším rozlišením displeye a přípojkou USB! :-) Takže Matik bude mít též USB.. :-)

Odesláno

BigMisan: vitaj :papa a zelam vela stastnych a spokojnych kilometrov.

Priznam sa, ze farbu som este v reale nevidel. Musel som si vygooglit nejake to foto. Vyber farby zaujimavy - taky business styl. :roker

Nasa zachranarska flotila :D si bude teda musiet pockat na dalsieho clena nabuduce.

Odesláno

jak jste na tom s barvou v místě dotyku tesnění dveří? Já už mám barvu pryč u zadních bočních dveří v rohu a u řidiče nahoře podél střechy. :o Jo a zase se mi loupe chromová mřížka na nárazníku (už jednou měněno)

[upravil dne 18/3/13 13:38 od martinecondrej]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...