Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jenže jsem psal, že při garančce měním všechny filtry a ne jenom olejovej a navíc se nechali převážit i kola. Proto to nemůže vyjít do 2 tisíc. Jinak, taťka to dokáže:aut:D

Odesláno

jo taky bych jezdil do neznačkového servisu, ale co když se pak objeví problém a je potřeba něco reklamovat? Já vím, že by to nemělo vadit, ale musíte pak dokázat, že neznačkový servis nic nezanedbal.

Mě zatím v záruce vyměněna spojka, dvouhmota, poloosa, vstřikovač, silentbloky asi všechny, mřížky v nárazníku.

Čeká mě ještě nejspíš výměna head-up displeje, tlačítko nast. displeje a kdoví co ještě v souvislosti s vibracemi motoru (řeší to prý v německu)

Teď jezdím náhradní 5008 zdarma.

Kdybych od začátku nejezdil do aut. servisu (zatím 2x prohlídka 5000KM a 20000KM) tak nevím jak bych pochodil s reklamací.

[upravil dne 5/12/12 09:28 od martinecondrej]

[upravil dne 5/12/12 09:29 od martinecondrej]

Odesláno

no jestli elton mění olejovej, palivovej, vzduchovej i kabinovej filtr, tak mu za ty 2tisíce už nezbyde ani na ten olej...

Pe.Tr: Filtr volantu je řídič, to elton mění jen nerad:D:cool:

prdovej filtr je přenosnej... :roker

[upravil dne 26.11.2012 11:48 od Pacho69]

Odesláno
Jenže jsem psal, že při garančce měním všechny filtry a ne jenom olejovej a navíc se nechali převážit i kola. Proto to nemůže vyjít do 2 tisíc. Jinak, taťka to dokáže:aut:D

To si piš, že taťulda to dokáže :D Obzvlášť, když olej mám doma ještě ze starých zásob :mad:

Dříve jsem měl Mondeo a tam byl motor 2.0 TDCI původem od PSA. A měl taky specifikaci SAE 5W-30, takže stejný použiju i do 1.6 HDi.

No a ty filtry i s výměnou musím do 2 tisíc dostat... :roker

• O 4 týdny později...
Odesláno

Všem návštěvníkům tohoto fóra přeji klidné prožití vánočních svátků, hodně zdraví a do nového roku mnoho najetých kilometrů bez nehod a potíží se svým plechovým miláčkem.:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...