ozzy1 Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 HU display mám stále zapnutý a ten držák je velice praktický.Ke klipsně stačí dokoupit držák s kloubem na daný typ mobilu. Citovat
w.one Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 HU display mám stále zapnutý a ten držák je velice praktický.Ke klipsně stačí dokoupit držák s kloubem na daný typ mobilu. Vím, znám..teď jse měl držák na Samsung galaxy SII a fungoval dobře. Jenom škoda, že to úplně i s telefonem schová tlačítka. Ale stejně si ho koupím taky. jenom ještě vybrat mobil :-) Citovat
drroman1 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Cus,nevite nekdo,jestli by se pri dodatecne montazi navigace dala vyriznout ta dira do palubky,nebo se musi menit?nemate nekdo foto palubky s vyndanym displayem navi? Citovat
drroman1 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Dikes taylore,ale ja jsem myslel jestli to nema nekdo v rozebranem stavu vis?abych videl jestli by to slo riznout.kazdopadne diky za snahu:) Citovat
taylor Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Zdravím všechny. Vím, že se to tady už někde řešilo, ale zajímají mě aktuální zkušenosti: jak nafoukat gumy na cestu do Chorvatska pro plně naložené auto? Díky všem za názor. Citovat
pette Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 2,7 [upravil dne 18/8/12 14:42 od pette] [upravil dne 18/8/12 14:43 od pette] Citovat
martinecondrej Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 tak jsem na zdejší doporučení absolvoval návštěvu u domanského ve zdibech aby se vyřešil můj problém s vibrujícím volantem při brždění. Byli vyměněny silentbloky a vibrace při brždění jsou pryč. Ale bohužel hned jak jsem to odvážel domů, tak jsem zaregistroval velmi tvrdý chod auta a hlavně při 1800 až 2200 otáčkách (hlavně šestka při cca 100km/h) to velmi duní a vibruje celý auto, jak zmáčknu spojku tak nic ale v záběru to je hnus. Dnes jsem najezdil cca 500km a bylo to dost vyčerpávající a nějaký vibrace při brždění byly proti tomu sranda. Takže dnes opět návštěva v servisu a přístup už znatelně horší a bylo mi doporučeno, že 2000 otáček je na 2,0hdi málo a že musím točit alespoň cca 2500, takže ve městě 50 za dva a okresky 90 na čtyřku a šestku asi teda jen při 160 Samozřejmě jsem říkal že to je nesmysl a že to chci vyřešit, takže ve čtvrtek znovu do servisu a bude to buhví kdy, že budou muset komunikovat s centrálou Peugeot a auto tam musí stát. Samozřejmě bez náhrady Docela jsem z tohoto přístupu rozmrzelý Citovat
w.one Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Jaké máte zkušenosti s jízdou po horších silnicích, nebo po dálnici D1. Edit: prohodil jsem gumy a je to mnohem lepší [upravil dne 30/8/12 21:56 od w.one] Citovat
elton Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Po slavné D1 se nedá jezdit ničím. Nedávno jsem byl nucen jet po D1 v Octávce a mohu říct jen \"Zlatá 5008\" to je aspoň komfort. Citovat
taylor Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Jel jsem minulý týden Praha a zpět a nepřišlo mi to, že by to bylo horší než v jiném autě. Nesmíš moc divočit, já jel max. 160 a dalo se (mám taky 17\"). Je pravda že některé úseky se musí jezdit rychlejším pruhem a na velikých hrbolech, kdy to víc poskočí, pak mi příjde, že chvíli trvá než auto chytne znovu stopu. Ale taková cesta vysypaná makadamem, to už je masakr, jako na staré plechovce. Citovat
taylor Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Takže dnes opět návštěva v servisu a přístup už znatelně horší a bylo mi doporučeno, že 2000 otáček je na 2,0hdi málo a že musím točit alespoň cca 2500, takže ve městě 50 za dva a okresky 90 na čtyřku a šestku asi teda jen při 160 Mám 2,0HDi a automat: ten řadí při klidné jízdě z max. 2100 otáček a většinou to spadne až na 1200 než to podřadí, takže to by pak teda byl peugeotem podle nich špatně nastavený automat? Citovat
P607Olda Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 taylor: sdělení servisu neber vážně, byla to výmluva. martinecondrej: Předpokládám, že tam dali nesprávný silentblok anebo ho nesprávně zamontovali a chvění motoru se přenáší do karoserie. [upravil dne 23.8.2012 09:50 od P607Olda] Citovat
martinecondrej Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Přesně tak, ale nesprávně namontovat o snad ani nejde i když kdoví. Každopádně včera jsem odvezl auto zpět do servisu a uvidíme. Auto ode mě převzal pan Mandera a perfektní přístup a jednání. Teď už jenom aby to dobře dopadlo [upravil dne 23/8/12 09:40 od martinecondrej] Citovat
martinecondrej Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 tak volali ze servisu že je vadná levá poloosa, že prý je na to nějaká manuál od peugeotu co by to mohlo být při těchto projevech. A má prý i málo náplně. Takže čekají na schválení od peugeotu k výměně, pak to objednají a přístí týden hotovo. Doufám Citovat
w.one Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Právě že jsem moc nedivočil, jezdím 115-130km jako důchodce, protože nesnáším pohled na ubíhající ručičku palivoměru :-). Možná to chce jet rychleji, aby auto ty nerovnosti rychleji přehrkalo. O kočičích hlavách nemluvím, to je masakr největší :-)). Zlatá C5 Jel jsem minulý týden Praha a zpět a nepřišlo mi to, že by to bylo horší než v jiném autě. Nesmíš moc divočit, já jel max. 160 a dalo se (mám taky 17\"). Je pravda že některé úseky se musí jezdit rychlejším pruhem a na velikých hrbolech, kdy to víc poskočí, pak mi příjde, že chvíli trvá než auto chytne znovu stopu. Ale taková cesta vysypaná makadamem, to už je masakr, jako na staré plechovce. [upravil dne 30/8/12 21:56 od w.one] Citovat
taylor Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 w.one a v zatáčkách drží 5008 lépe než C5? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.