Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

HU display mám stále zapnutý a ten držák je velice praktický.Ke klipsně stačí dokoupit držák s kloubem na daný typ mobilu.

Odesláno
HU display mám stále zapnutý a ten držák je velice praktický.Ke klipsně stačí dokoupit držák s kloubem na daný typ mobilu.

Vím, znám..teď jse měl držák na Samsung galaxy SII a fungoval dobře. Jenom škoda, že to úplně i s telefonem schová tlačítka. Ale stejně si ho koupím taky. jenom ještě vybrat mobil :-)

Odesláno

Cus,nevite nekdo,jestli by se pri dodatecne montazi navigace dala vyriznout ta dira do palubky,nebo se musi menit?nemate nekdo foto palubky s vyndanym displayem navi?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny. Vím, že se to tady už někde řešilo, ale zajímají mě aktuální zkušenosti:

jak nafoukat gumy na cestu do Chorvatska pro plně naložené auto? Díky všem za názor.

Odesláno

tak jsem na zdejší doporučení absolvoval návštěvu u domanského ve zdibech aby se vyřešil můj problém s vibrujícím volantem při brždění. Byli vyměněny silentbloky a vibrace při brždění jsou pryč.

Ale bohužel hned jak jsem to odvážel domů, tak jsem zaregistroval velmi tvrdý chod auta a hlavně při 1800 až 2200 otáčkách (hlavně šestka při cca 100km/h) to velmi duní a vibruje celý auto, jak zmáčknu spojku tak nic ale v záběru to je hnus. Dnes jsem najezdil cca 500km a bylo to dost vyčerpávající a nějaký vibrace při brždění byly proti tomu sranda.

Takže dnes opět návštěva v servisu a přístup už znatelně horší a bylo mi doporučeno, že 2000 otáček je na 2,0hdi málo a že musím točit alespoň cca 2500, takže ve městě 50 za dva a okresky 90 na čtyřku a šestku asi teda jen při 160 :roll

Samozřejmě jsem říkal že to je nesmysl a že to chci vyřešit, takže ve čtvrtek znovu do servisu a bude to buhví kdy, že budou muset komunikovat s centrálou Peugeot a auto tam musí stát. Samozřejmě bez náhrady

Docela jsem z tohoto přístupu rozmrzelý

Odesláno

Jaké máte zkušenosti s jízdou po horších silnicích, nebo po dálnici D1.

Edit: prohodil jsem gumy a je to mnohem lepší

[upravil dne 30/8/12 21:56 od w.one]

Odesláno

Po slavné D1 se nedá jezdit ničím. Nedávno jsem byl nucen jet po D1 v Octávce a mohu říct jen \"Zlatá 5008\" to je aspoň komfort.

Odesláno

Jel jsem minulý týden Praha a zpět a nepřišlo mi to, že by to bylo horší než v jiném autě. Nesmíš moc divočit, já jel max. 160 a dalo se (mám taky 17\").

Je pravda že některé úseky se musí jezdit rychlejším pruhem a na velikých hrbolech, kdy to víc poskočí, pak mi příjde, že chvíli trvá než auto chytne znovu stopu.

Ale taková cesta vysypaná makadamem, to už je masakr, jako na staré plechovce. :D

Odesláno

Takže dnes opět návštěva v servisu a přístup už znatelně horší a bylo mi doporučeno, že 2000 otáček je na 2,0hdi málo a že musím točit alespoň cca 2500, takže ve městě 50 za dva a okresky 90 na čtyřku a šestku asi teda jen při 160 :roll

Mám 2,0HDi a automat: ten řadí při klidné jízdě z max. 2100 otáček a většinou to spadne až na 1200 než to podřadí, takže to by pak teda byl peugeotem podle nich špatně nastavený automat?

Odesláno

taylor: sdělení servisu neber vážně, byla to výmluva.

martinecondrej: Předpokládám, že tam dali nesprávný silentblok anebo ho nesprávně zamontovali a chvění motoru se přenáší do karoserie.

[upravil dne 23.8.2012 09:50 od P607Olda]

Odesláno

Přesně tak, ale nesprávně namontovat o snad ani nejde i když kdoví. Každopádně včera jsem odvezl auto zpět do servisu a uvidíme. Auto ode mě převzal pan Mandera a perfektní přístup a jednání. :potlesk

Teď už jenom aby to dobře dopadlo

[upravil dne 23/8/12 09:40 od martinecondrej]

Odesláno

tak volali ze servisu že je vadná levá poloosa, že prý je na to nějaká manuál od peugeotu co by to mohlo být při těchto projevech. A má prý i málo náplně.

Takže čekají na schválení od peugeotu k výměně, pak to objednají a přístí týden hotovo. Doufám

Odesláno

Právě že jsem moc nedivočil, jezdím 115-130km jako důchodce, protože nesnáším pohled na ubíhající ručičku palivoměru :-). Možná to chce jet rychleji, aby auto ty nerovnosti rychleji přehrkalo. O kočičích hlavách nemluvím, to je masakr největší :-)). Zlatá C5

Jel jsem minulý týden Praha a zpět a nepřišlo mi to, že by to bylo horší než v jiném autě. Nesmíš moc divočit, já jel max. 160 a dalo se (mám taky 17\").

Je pravda že některé úseky se musí jezdit rychlejším pruhem a na velikých hrbolech, kdy to víc poskočí, pak mi příjde, že chvíli trvá než auto chytne znovu stopu.

Ale taková cesta vysypaná makadamem, to už je masakr, jako na staré plechovce. :D

[upravil dne 30/8/12 21:56 od w.one]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...