Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A kdyby mělo tento problém víc aut kdo to pozná? Půjdou to majitelé říct půmpařům? Ti se jim akorát vysmějí. Já jen vím, že do téhle pumpy prostě už nepojedu.

Odesláno

Tak jsem s autem najel 1000km spotřeba zatím 6,6 l. Dojem za 1., jak jsem se koupi tohoto auta bránil, teď jsem z něj nadšený. Musím se přiznat, že se vždy těším, když vím, že někam jedu. Už se mi, ale stalo, že jsem naložil starou a děti a jeli jsme se jen tak projet. Najednou nikam nezpěchám, prostě si tu jízdu vychutnávám. Pro mně je to uplně jiný rozměr jízdy v autě a nevěřil bych, že to může být zážitek. A to už jsem jezdil i v dražších vozech. I kamarád co má A 4, po projížďce řekl, že je to momba a to říká, že co nemá 4 kruhy není auto. V nějakém světě motorů psali, že je to jedno z nejlepších MPV s Touranem ( a to ho museli říct kvůli reklamě). A já souhlasím.

Odesláno
Najednou nikam nezpěchám, prostě si tu jízdu vychutnávám. Pro mně je to uplně jiný rozměr jízdy v autě a nevěřil bych, že to může být zážitek.

Vystihl jsi to. Taky jezdíme na autoturistiku, prohlížet si vesnice, města, přírodu (se zastávkami a procházkami).

Odesláno

Vezl jsem je v autě i s futrama, sklopil jsem sedadlo spolujezdce do polohy stolek a nacpal je tam z šikma. A to jsme ještě jeli v tom autě dva:D Bylo to hustý.

[upravil dne 18/11/11 10:40 od elton]

Odesláno

Tak jsem přezul gumy a hever jsem z toho bakelitového kastlíku pod autem vyndal a adal do auta. Za 3/4 roku pod autem začal rezivět a za rok by mi už byl asi k ničemu.:( Vevím proč, ale u 307 na stejném místě byl v pohodě.:myslim

Odesláno

Práve som si objdnal na moju 5008 nové autopoťahy v MAD Rimavská Sobota. Už sa teším, kedy si ich tam pôjdem dať nahodiť. Budú alcantara perfo - antracit s leather look black okrajmi. Dúfam, že za tú cenu niečo vydržia a budú pôsobiť ako kožené sedačky.

Odesláno

Tak dveře i obložka se tam vešly luxusně a ještě se dopředu vešli 2 lidi. Byly to akustický Sapeli těžky jak sv..ně :) Skladník na mě čuměl jak jsem je tam skládal a říká...jak daleko to vezete. Tak jsem odvětil..aale 90km, tak na mě tak podivně koukal...:papa

Odesláno
Má někdo zkušenost s 1.6 THP ? Vypadá to, že je to imprtérem preferovaná motorizace.

Ahoj, mám 1,6THP už cca půl roku (najeto 8500 km)a super, auto mě nepřestává překvapovat, tedy obvzlášt motor, táhne nádherně a to i nad 4tis otáček. Má pěkný zvuk a celkově je přijemný. Dlouhodobá potřeba je v kombinaci kolem 8,2l - btw nejsem žádný šetřílek, jezdím, tak jak mám náladu. Neni problém se dostat pod 8l/100km...

Měl jsem před tím C4 GP 1.6HDi a popravdě bych se vrátil nechtěl, je to nebe a dudy... Pokud se chceš mrknou na moji recenzi, mrkni se na tenhle odkaz:

http://moje.auto.cz/ericn/peugeot-5008.html

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...