Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Každopádně teď nejlevněji vychází povinný u Allianz pojišťovny.Platím na 1.8 1739Kč ročně(obsah 1450-1850) a známej u 2.0Hdi 2650Kč (obsah 1850-2500)vše ceny s plnýma bonusama škody 35/35mil.,cena je při sjednávání různá jak u koho...při limitech 50/50mil cca o 200kč dražší,prostě bezkonkurenční

:super:super

[upravil dne 4/5/10 Charlie 1]

[upravil dne 4/5/10 Charlie 1]

Odesláno

to máš pravdu,protože všechny srovnavače na povinný jsou tak trochu podvod:fnuk,protože vždy zvýhodní tu pojištovnu,od které má provize!takže skutečná cena se dá zjistit jen na stránkách pojištoven,to mi potvrdil i kámoš pojištovák a ja se přesvědčil když jsem pojištoval obě naše 406;)..takže asi tak..

Odesláno

No mám 1,8 16V 81KW a u ČSOB platím čtvrtletně 770,- včetně pojištění čelního skla na 10000,. a mam plnění 100/100mil. Mam teda plný bonus

Takže myslim že to o pišeš nemuže být roční pojistka

[upravil dne 4/5/10 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Free-style

ty ceny jsou urcite ctvrtletne..mam pojisteni u allianz a ctvrtletne platim 1539,- s pojistnym plnenim 80mil.

máš všechny bonusy?no allianz to dělá ...tchán tam měl auto měl platit 2600kč tak se pojistka zrušila a u allianz se udělala nová a platí 1739kč...

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No mám 1,8 16V 81KW a u ČSOB platím čtvrtletně 770,- včetně pojištění čelního skla na 10000,. a mam plnění 100/100mil. Mam teda plný bonus

Takže myslim že to o pišeš nemuže být roční pojistka

no ukážu Ti obě smlouvy,v Náchodě pracuju takže není problém se sejít a uvidíš sám kdybych měl pojištěný sklo tak bych platil stejně míň než ty...:P

Odesláno

No mě to vyšlo ted na strankach Alianz 1 806 Kč, takže +- stejně jako mam já, když odečtu to sklo:). Ale plnění jen 40/40

podle mě je zbytečný plnit limity100/100 kámoš z pojištovny zjistil,že jen jednou se vyplácelo více jak 35/35mil za tu dobu co se vybírá povinný,takže plně dostačujicí je 35/35mil zítra napíšu i kolik je to ze sklem...a uvidíme..;)

Odesláno

Charlie 1: ted uz bonusy nemam,ale i s bonusem jsem platil 1339,- ctvrtletne,ale je fakt,ze v tom mam pripojisteni skel s plnenim 15tis. + max assistencni sluzbu. Jestli si dobre pamatuju, kdybych dal zaklad s nejmensim plnenim tak bych se dostal na 3840,- rocne s 25% bonusem...

kolik ma tchan bonus?

Odesláno

Jo, 35milionů není zase tak mnoho, ono na zdraví to muže naskákat velice rychle, a na majetku, trefíš autosalon, ten vyhoří a pojišťovna zamazne 35mil a zbytek což bude dalších i kdyby jen 10mil, budeš splacet ještě i po smrti, těch par korun navic se dá přežít a platit vyšší plnění. Nahoda je blbec, jak se říká

Odesláno

Charlie 1: ted uz bonusy nemam,ale i s bonusem jsem platil 1339,- ctvrtletne,ale je fakt,ze v tom mam pripojisteni skel s plnenim 15tis. + max assistencni sluzbu. Jestli si dobre pamatuju, kdybych dal zaklad s nejmensim plnenim tak bych se dostal na 3840,- rocne s 25% bonusem...

kolik ma tchan bonus?

tchán má plný bonus připojištění skel na 10000kč u allianz 900kč/rok

[upravil dne 5/5/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Jo, 35milionů není zase tak mnoho, ono na zdraví to muže naskákat velice rychle, a na majetku, trefíš autosalon, ten vyhoří a pojišťovna zamazne 35mil a zbytek což bude dalších i kdyby jen 10mil, budeš splacet ještě i po smrti, těch par korun navic se dá přežít a platit vyšší plnění. Nahoda je blbec, jak se říká

jak jsem psal vyplácelo se to 1!musíš jezdit tak aby jsi nezpůsobil škodu;),jinak to máš taky dobře pojištěný u Čsob.Allianz s připojištěním skel na 10000Kč a škoda 100/100mil jak máš ty tak 3015kč.:super

Odesláno

Charlie 1: at koukam jak koukam a u Allianz jsem pojisteni na 100/100mil nenasel a i kdyz jsem zkousel on-line vypocet i s bonusem za 120 mesicu, vysla mi castka 1944,- za rok. Podotykam,ze jsem zkousel kubaturu do 1850ccm

Tak bud tvuj tchan ma nejakou protekci a nebo nevim..

Odesláno

Charlie 1: at koukam jak koukam a u Allianz jsem pojisteni na 100/100mil nenasel a i kdyz jsem zkousel on-line vypocet i s bonusem za 120 mesicu, vysla mi castka 1944,- za rok. Podotykam,ze jsem zkousel kubaturu do 1850ccm

Tak bud tvuj tchan ma nejakou protekci a nebo nevim..

POZOR všechny smlouvy u Allianz se musí sjednávat přes bezplatnou infolinku 800170000 jinak on-line výpočet patří firmě ,která pro ně sjednává on-line pojištění a jmenuje se allianz direct(tváří se ale jako oficiál stránky allianz)a ty mají jíny ceny (vyšší ) i jiný pojistný limity...;) takže si zavolejte a uvidíte,už jsem to tam zařizoval lidem v rodině a všichni jsou spokojený:super a protekci tam určitě nemám...

[upravil dne 5/5/10 Charlie 1]

Odesláno

Nedávno jsem byl na pobočce ohledně pojištění na část roku (to pro ty co jezdí jen v létě), a přímo tam mi řekli, že to vyjde tak a tak, a jestli to teda není jinde levnější...

Přímo mi to tam takhle naznačili, a ani s tou slevou 42% procent nebo kolik to prostě nebylo levnější...

[upravil dne 5/5/2010 Marcel505]

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak mě přišel dopis od ČSOB pojišťovny při příležitosti výročního uzavření pojistné smlouvy na moji 406. I když jezdím bez ND, tak mi navýšili pojistku na částku 1696,-Kč čtvrtletně. Je v tom i připojištění skla. Mám k současnému dni bonus 77 měsíců. Jak to tu tak čtu, tak velmi silně uvažuji, že zruším pojistku u ČSOB a přejdu k jiné pojišťvně. Jsou to opravdu zloději. Když jsem tam volal, tak mi řekli, že by mi to mohli snížit na 1392,-Kč čtvrtletně. Dělá tu někdné pojištění ??

Odesláno

Já platím na 2.0 5926,- ročně s plněním 35/35, takže to co je napsané nahoře je trochu vycucané :-) Je v tom 25% a sleva od zaměstnavatele.

Odesláno

2OK406:zajdi na pobočku a vyhrožuj, že u nich skončíš a jdeš za levnějším. To většinou zabírá. Mě od ČPP taky došla složenka s vyšším než rok před tím a po návštěvě pobočky jsem měl najednou novou smlouvu s částkou o 1000,- nižší (platím 1 za rok). ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...