Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To s tím Vratimovem byl jenom typ. Parkoviště je tam dost velké tak na cca.30aut. Dejte si mapu na fotomapa a parkoviště se vám ukáže i s několika zaparkov. autama a posuďte sami jak je velké :mrk A hned zanim se cesta rozšiřuje na další pomyslné parkoviště u kostela.Jeto tam v klidu:super. Ale skuste jiný typ jestli se vám nezamlouvá tento:papa

Odesláno

tak to já nepřejedu ty koleje ve Vratimově.. navíc v 18 již začínám v práci.. takže za mě určo ne.. jedině kolem 4té v Ostravě... VŠB park ekologický, Sokolovská pod bazénem- parkoviště tak pro 100 aut uplně prázdné..(býval tam autobazar)

Odesláno

taky bych nejradši nějake posezení.....na parkovišti hodit auta k sobě, kouknout, pokecat, pak posedět, něco zdlábnout, atd... :) ta myslivna vypadá pěkně, to by mohlo jít.

Taqkže termín je toho 29.5

Místo asi ta myslivna, popř někdo ještě něco navrhněte. a čas ? spíše asi odpoledne ? nejlíp asi tak kolem třetí čtvrté

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Jsem pro, jel jsem kolem a vypada to tam moc pekne :) A ja koleje prejedu takze no problem :-D

taky přejedu koleje a klidně tam i zpět :D-termín i místo mi vyhovuje- alespoň se projedu i když jen 2km:D:D

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: ThorR

Jsem pro, jel jsem kolem a vypada to tam moc pekne :) A ja koleje prejedu takze no problem :-D

taky přejedu koleje a klidně tam i zpět :D-termín i místo mi vyhovuje- alespoň se projedu i když jen 2km:D:D

29teho taky můžu.... projedu se o minutu déle, než Tom :-D

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

tak to já nepřejedu ty koleje ve Vratimově.. navíc v 18 již začínám v práci.. takže za mě určo ne.. jedině kolem 4té v Ostravě... VŠB park ekologický, Sokolovská pod bazénem- parkoviště tak pro 100 aut uplně prázdné..(býval tam autobazar)

Bude nás tam dost, tak Tě můžeme přes koleje přenést:D

Odesláno

Zdarec,tak asi ta Myslivna bude dobrá:super jak to tu zatím hodnotíte:potlesk

A ty koleje by uživyli další vlákno :D:D:Djak to tu pročítám:mrk:D:D:D

Tak ještě někdo upřesněte hoďku:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...