Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Shrnu, co jsem dělal s interiérem. Sundal jsem světle hnědý polep z: tapeců, trojúhelníku zrcátek, středového tunelu, \"A\" sloupků, krytu pojistek ... zadní plato řešeno výměnou za jiné. Polepené s repro 6x9\" si někdo může odvést zadarmo ... Na všech plastech zůstaly zbytky lepidla, ty jsem odstranil - ač jsem si občas říkal, že rychlejší by byl jiný tapec :D

Do auta přibyla loketka a sundal jsem potahy. Ty nebyly 3 roky prané, ale nejsem si jist, zda je tam dám, sedačky vypadají velmi dobře.

Musím co nejdříve vyřešit ten volant, ted jeho barva je katastrofální, když v interiéru nic světlého není. Asi půjdu cestou, jak doporučil John. Hold ze mě bude krejčí :D.

Heslem úprav z poslední doby je: \"Návrat k originálu\". Je jasné, že tomu tak nebude na 100%, ale prostě originál má něco do sebe :)

[upravil dne 17/8/13 23:11 od MilanF1]

Odesláno

Nebudu zastírat, že i tohle mě napadlo, ale to není důvod, proč jsem to strhal dolů. Prostě originál vypadá lépe. :roker

Abych nezapomněl, už je opět origo lev na zadních dveřích. Jeden čas tam byl jo-jo, ale nebylo to ono. Už je tam klasika :)

Odesláno
Jojo byl o 0.0000001g těžší a zvyšoval spotřebu o 0.0000000000000000001 litrů :D:D:D

:blablabla:D :D

Odesláno

ten volant si nech udelat od volantechu, umej to dobre, ja do toho taky pujdu, az pojedu na dovolenou a auto bude stat tak jim to poslu, presiti delaji prej do 3 dnu (1 den to tam posles, druhej den to udelaj a treti den to posilaj expres zpet)

jen se nemohu rozhodnout jakou kuzi na to dat, velmi se mi libi ta perforovana ale k tomu to chce jeste dalsi, ale cernou tam maji asi ve 3 variantach tak nevim

Odesláno

Volantech vyjde nejméně na 1200 + DPH + 2x doprava = 1700 Kč, a to je základ, navíc pár dní bez auta. Kdybych do toho šel, už bych si trošku připlatil za lepší obšití ... pak jsem na 2000 Kč :nevim

Já to vyřešil způsobem, který doporučil John. Našel jsem dva typy kožených potahů, které se dají doma prošít. Jeden za 180 Kč, univerzál, ale švy hodně velké, nevzhledné. Pak od Maria Cavallo. Ten jsem koupil u AK za 540 Kč a strávil 2 hodiny prací.

Foto originálu po 300 tkm.

post-15148-14109632850858_thumb.jpg

post-15148-14109632851298_thumb.jpg

Odesláno

Nic není tak hnusný jako to co tam bylo předtím, tohle vypadá slušně, já bych omotal nití i ty části kolem ramen volantu. Nicméně 540 mi příjde poměrně dost, to už bych to raději nechal potáhnout origo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...