MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Tato je lepší, jen omluvte nepořádek v kufru. Svítí to parádně, jak už psal Gabriel 307, ale nemám žádnou bludičku, z původního světla jsem jenom vytáhnul žárovku Citovat
radim.1008 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Dobrý, taky o nich přemýšlím. Páč od tý bludičky je vidět kulový Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Pekne pekne ale to Ti tam ty káble takhle budou viset ? Nebo je v plánu je pozastrkat za ty plasty ? Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Stibto: káble k těm LEDkám jsou schované, válí se tam a visí něco jiného - hlavně k repráku ... Jinak díky za chválu, těší mě to. Když je auto doma, asi koupím spodní kryt motoru [upravil dne 3/10/12 22:10 od MilanF1] Citovat
poldiss Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 ty ledky svítí fakt dost dobře mě naštěstí u sedanu svítí hezky jen ta žárovka a taky bych si rád do zimy pořídil kryt motoru, jen nevím jestli má smysl zkoušet štěstí na vrakáči nebo rovnou koupit novej Citovat
MilanF1 Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 poldiss: Já ten kryt koupím nový, někde jsem ho viděl za cca 350 Kč + ještě poslání. Snad bude pasovat Ale až později, musí nejdříve přijít peníze Citovat
poldiss Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 fakt? já našel nejlevnější snad za 700 a to mi za kus plastu přijde docela dost hoď mi potom kdyžtak do SZ jestli najdeš ten za 350 Citovat
Lucasao Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 LED pásky v kufru jsou dobrá věc taky je tam mám Citovat
pug306 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 to osvetlenie je fakt pekne....tiez som nad presne takym rozmyslal ale nakoniec z toto seslo.... Citovat
MilanF1 Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Takže měněno: rozvody + pumpa, spojka, tlumiče + dorazy a prachovky, ložisko poloosy, 2 kladky na příslušenství. Finance: Materiál 12 500 Kč + práce 6 500 Kč Teď jsem si vzpomněl, že jsem se tam dávalo jedno ložisko horního uložení a také obě tyčky stabilizátory od MOOGu, ty taky nebyly nejlevnější Ale cestu na Džbán to vydrželo, takže OK, pěkných 120 km celkem Jinak pořád mi tam něco občas na volnoběh hučí, už nevím, co to může být Citovat
radim.1008 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Tobě hučí a mě zase klepe. Poslechl jsem mechanikovu radu a nechávám to projevit. A dle klepání a hrkání se to projevuje. Tak to zase nechám nějaký čas být a uvidíme Napadlo mě rozebrat dveře, ale nevím, co bych tam našel, když stahovačka stahuje Citovat
MilanF1 Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 To jo, mně to hučelo už loni, ale spíše jenom když je venku teplo Dneska na parkovišti nastartuji, stojí ještě na brzdě a po 2 sekundách od nastartování se to ozvalo, pustím brzdu a přestalo zajímavé, ale hučí to prostě nepravidelně ... aby třeba nevrčel ventilek na paliváku, to by pak bylo OK. U tebe dveře? To bych nepodcenil, mně klepalo něco na pravých zadních, rána kladívkem stačila Zkus jednou jet s otevřenými dveřmi, za pokus nic nedáš Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 osvětlení kde jsem to jenom viděl :papa autí taky Citovat
MilanF1 Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Já ted LED pásek mám doma asi 2 měsíce . Kupoval jsem ho na aukru dne ... aha, už je to více než 60 dní, takže to nenajdu, je to v archívu Citovat
MilanF1 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Jelikož se zima blíží, řeším, jak to udělat, aby se mi dříve ohřál motor, protože jezdím převážně krátké trasy. Tak jsem si doma něco vyrobil. Ať žije kutilství Citovat
MilanF1 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Prostě jsem ucpal mřížku v nárazníku Citovat
MilanF1 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Není to úplně nejvzhlednější, ale účel to jistě splní. Možná ještě udělám malé úpravy. Nicméně na autě to teď není, až bude skutečně potřeba, teď by se mi to možná přehřívalo ... [upravil dne 11/10/12 17:12 od MilanF1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.