Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Tato je lepší, jen omluvte nepořádek v kufru.

Svítí to parádně, jak už psal Gabriel 307, ale nemám žádnou bludičku, z původního světla jsem jenom vytáhnul žárovku :)

post-15148-14109627339259_thumb.jpg

Odesláno

Pekne pekne ale to Ti tam ty káble takhle budou viset ? Nebo je v plánu je pozastrkat za ty plasty ? :)

Odesláno

Stibto: káble k těm LEDkám jsou schované, válí se tam a visí něco jiného - hlavně k repráku ...

Jinak díky za chválu, těší mě to.

Když je auto doma, asi koupím spodní kryt motoru :myslim

[upravil dne 3/10/12 22:10 od MilanF1]

Odesláno

ty ledky svítí fakt dost dobře :super mě naštěstí u sedanu svítí hezky jen ta žárovka :D a taky bych si rád do zimy pořídil kryt motoru, jen nevím jestli má smysl zkoušet štěstí na vrakáči nebo rovnou koupit novej :myslim

Odesláno

poldiss: Já ten kryt koupím nový, někde jsem ho viděl za cca 350 Kč + ještě poslání. Snad bude pasovat :myslim Ale až později, musí nejdříve přijít peníze :D

Odesláno

Takže měněno:

rozvody + pumpa, spojka, tlumiče + dorazy a prachovky, ložisko poloosy, 2 kladky na příslušenství.

Finance:

Materiál 12 500 Kč + práce 6 500 Kč

Teď jsem si vzpomněl, že jsem se tam dávalo jedno ložisko horního uložení a také obě tyčky stabilizátory od MOOGu, ty taky nebyly nejlevnější :(

Ale cestu na Džbán to vydrželo, takže OK, pěkných 120 km celkem :)

Jinak pořád mi tam něco občas na volnoběh hučí, už nevím, co to může být :(

Odesláno

Tobě hučí a mě zase klepe. Poslechl jsem mechanikovu radu a nechávám to projevit. A dle klepání a hrkání se to projevuje. Tak to zase nechám nějaký čas být a uvidíme :D Napadlo mě rozebrat dveře, ale nevím, co bych tam našel, když stahovačka stahuje :D

Odesláno

To jo, mně to hučelo už loni, ale spíše jenom když je venku teplo :D Dneska na parkovišti nastartuji, stojí ještě na brzdě a po 2 sekundách od nastartování se to ozvalo, pustím brzdu a přestalo :o zajímavé, ale hučí to prostě nepravidelně ... aby třeba nevrčel ventilek na paliváku, to by pak bylo OK.

U tebe dveře? To bych nepodcenil, mně klepalo něco na pravých zadních, rána kladívkem stačila :myslim Zkus jednou jet s otevřenými dveřmi, za pokus nic nedáš ;)

Odesláno

Já ted LED pásek mám doma asi 2 měsíce :D. Kupoval jsem ho na aukru dne ... aha, už je to více než 60 dní, takže to nenajdu, je to v archívu :D

Odesláno

Jelikož se zima blíží, řeším, jak to udělat, aby se mi dříve ohřál motor, protože jezdím převážně krátké trasy. Tak jsem si doma něco vyrobil. Ať žije kutilství :D

post-15148-14109627468821_thumb.jpg

Odesláno

Není to úplně nejvzhlednější, ale účel to jistě splní. Možná ještě udělám malé úpravy.

Nicméně na autě to teď není, až bude skutečně potřeba, teď by se mi to možná přehřívalo ...

post-15148-14109627469686_thumb.jpg

[upravil dne 11/10/12 17:12 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...