Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno
Na dálnici je myslím minimální rychlost 80 km/h a mohou na ní pouze vozidla, která konstrukční rychlost alespon 80 km/h. Myslím, že Avia A30 má konstrukční rychlost 79 km/h, ta tam nemá co dělat. Nicméně tahle Avka už je opravdu historie :D

Milane, pokud Ti to nějak pomůže, tak nejnižší konstrukční rychlost pro auta na dálnici je 60 km/h, takže tam může vlastně vše krom traktoru, Multikrávy, kozího dechu a Babetty. Jo a taky tam nesmí ty nebezpečný piksly pro synáčky bohatých tatínků, na které se dá využít řidičák na malé moto (mají omezovač výkonu a maximálku tuším 50) a stojí víc než Fóbie. Pokud pojedeš mezi kamiony v pravém, klíďo Ti i čtyřkama zablikám, ale stejnou rychlostí jako Ty bych jet dlouho neuměl.

tak to prr moje babetta jede zatím max 65.4 km/h. a po rovině 61 :-)

Odesláno

Poslední historku o tom ,jak jel traktor v Německu po dálnici 65 km/h mám z minulého týdne od syna.:D Nechápal.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Po tom protažení auta jsem slýchával při řazení syčení a též při chcípání. Měl jsem podezření na turbo, že by to protažení mu nesvědčilo. Když jsem najivně zvedl kapotu, zda tam náhodou něco neuvidím, všiml jsem si, že vyskočila hadička z EGR ventilu. Tak jsem ji nasadil a syčení je fuč :)

U Baziho na srazu jsem se mi na zobrazilo krásné číslo na tachometru - 306306, ale foto nemám. Můj mobil po osmi letech hlásí, že fotky už dělat nebude ...

Odesláno

nadherne cisilko :mrk ... ja budu mit za kratko taky epesni zalezitost - 222.222 :cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Přezul jsem na zimní, chtěl udělat zadní brzdy, ale bez úspěchu:

Přitom jsem si říkal, že se kotouč otáčí nějak pomalu, zde je odpověď.

post-15148-1410963414514_thumb.jpg

Odesláno

Já ty ložiska nemám v háji, jenom vazelína zhrudkovatěla. Vybral jsem ji a dal novou. Ložiska by měla ještě fungovat. Mají jenom 300 tkm. :aut

Odesláno

Je to neuvěřitelné, jaký jsem to kecálista, spamer ... za 3,5 roku 10 000 příspěvků. :o

Jsem 12. nejukecanější zde na foru. :mad:

Nevím, zda to je důvod k oslavě, nebo spíše k zamyšlení. :myslim

Pro mě to z toho plyne, že klub pro mě hodně znamená a chci pro něj dělat vše, co bude v mých silách. Pevně doufám, že se mi to bude minimálně v následujícím roce a půl dařit. :papa

Odesláno

Já 21. \"nejukecanější\" nicméně jsou tam přede mnou dva kterým to už přibejvat nebude takže ... :aut

A jinak pomyslná gratulace - ale je fakt, že to je hlavně pokec, i v mém případě.

Ps.: Pokec = 25,8% hehe

[upravil dne 24/11/13 13:25 od StibTo]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Auto jezdí, nic na něm nedělám, momentálně tachometr hlásí přes 310 000 km.

Nicméně dneska alespoň proběhla koupel. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...