MilanF1 Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Mně to nepřijde moc nevkusný ... pásek je světlý, stropnice taky. V kufru to vypadá hůře, tam jsem to lepil na černý podklad. Sundat se to dá vždycky a to druhé stropní světlo by taky šlo pořešit, ale stropnici se mi kvůli tomu sundavat nechce :myslim miko: Místo LED diod UV trubice a je fakt solárko ... nedokážu si představit, kdyby tam bylo dejme tomu 30 těch 125 cm pásků vedle sebe, to by bylo na oslepnutí [upravil dne 16/11/12 11:31 od MilanF1] Citovat
John Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 A nebo 2stropni davali jen do benzinu Citovat
Lucasao Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 večer to musí svítit parádně, ale esteticky se mi to bohužel vůbec nelíbí spíš bych to řešil SMD ledkama v origo stropním světle jak to má olda jinak ja mám taky světlo i vzadu jako Andreww Citovat
Moby89 Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 já mam taky svetlo i vzadu a mam HDI:P jinak je to opravdu nelíbivý(ale holt funkční) Citovat
Andreww Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 já mam taky svetlo i vzadu a mam HDI:P Buď dali špatně světlo, nebo blbý motor Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 No ještě chvíli a budeš vyvěšenej ve vlákně nevkusu:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Nechte ho ja to pojedu snad casem skouknout osobne tak pak teprve bude kritika Citovat
agresssor Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Někdy méně znamená více, jak už bylo zmíněno, sehnat světýlko nebo dvě ze sedana a dát je tam tohle je jak pěst na oko.... Citovat
MilanF1 Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Večer to svítí parádně, jsem spokojen, navíc to svítit nemusí, je to na origo vypínač. Ale další LEDky jsem dal pod zadní dveře, aby byly všechny dveře. Může se stát, že seženu druhé stropní světlo, ale zatím to zůstane tak, jak to je. Citovat
poldiss Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 já myslim že dobrej nápad jen špatně umístěnej vypadalo by to líp natažený ne na dýlku, ale na šířku podél pátých dveří a možná by to i ty zadní sedačky osvítilo líp, toť můj názor Citovat
MilanF1 Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Kdybyste viděli, jak se to dneska hodilo, večerní návštěva Hornbachu a rval jsem do auta třímetrové role, světlo se velmi hodilo Svítí to jako blázen, i když mám vzadu 5% folie, když se to rozsvítí je velmi dobře vidět dovnitř Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Takze vlastne z toho mas takovou prosvetlenou vykladni skrin kdyz otevres dvere Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.