Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Mně to nepřijde moc nevkusný ... pásek je světlý, stropnice taky. V kufru to vypadá hůře, tam jsem to lepil na černý podklad.

Sundat se to dá vždycky a to druhé stropní světlo by taky šlo pořešit, ale stropnici se mi kvůli tomu sundavat nechce :bojim:myslim

miko: Místo LED diod UV trubice a je fakt solárko ... nedokážu si představit, kdyby tam bylo dejme tomu 30 těch 125 cm pásků vedle sebe, to by bylo na oslepnutí :D

[upravil dne 16/11/12 11:31 od MilanF1]

Odesláno

večer to musí svítit parádně, ale esteticky se mi to bohužel vůbec nelíbí :( spíš bych to řešil SMD ledkama v origo stropním světle jak to má olda :) jinak ja mám taky světlo i vzadu jako Andreww :aut:D

Odesláno

Nechte ho ja to pojedu snad casem skouknout osobne tak pak teprve bude kritika :D

Odesláno

Večer to svítí parádně, jsem spokojen, navíc to svítit nemusí, je to na origo vypínač. Ale další LEDky jsem dal pod zadní dveře, aby byly všechny dveře. :roker

Může se stát, že seženu druhé stropní světlo, ale zatím to zůstane tak, jak to je.

Odesláno

já myslim že dobrej nápad :super jen špatně umístěnej :D vypadalo by to líp natažený ne na dýlku, ale na šířku podél pátých dveří :myslim a možná by to i ty zadní sedačky osvítilo líp, toť můj názor :)

Odesláno

Kdybyste viděli, jak se to dneska hodilo, večerní návštěva Hornbachu a rval jsem do auta třímetrové role, světlo se velmi hodilo :) Svítí to jako blázen, i když mám vzadu 5% folie, když se to rozsvítí je velmi dobře vidět dovnitř :D

Odesláno

Takze vlastne z toho mas takovou prosvetlenou vykladni skrin kdyz otevres dvere :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...