Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sportivo2 tak ako ti pisu urcite snimac daj to na diu povedia ti ktory je vadny najskor skontroluj ci nieje predraty kabel na tom snimaci ktory hlasi chybu potom ak nie kup novy a vimen ho ak je kabel predraty spoj to dobre to zaizoluj kvoli vode a bordelu na cestach alebo sa spoj s Judesom ten je z NZ a on je ochotny poradi ti

[upravil dne 14/11/11 12:52 od Vlado222]

Odesláno

lenze teraz to napr.nerobi raz to robi raz nie sem tam sa to pocas jazdy rozsvieti a ked vypnem a a nastarujem uz to nerobi..inokedy nastartujem a este ked stojim to zahlasi chybu,inokedy nastartujem a az ked sa pohnem to zahlasi chybu a niekedy to aj tyzden ide bez poruchy...

Odesláno

Takto se mi projevovalo čidlo. Interval mezi jednotlivými výpadky se postupně zmenšoval, až jsem nakonec čidlo vyměnil, respektive obě zadní. Když měníš zadní čidlo, tak se vyplatí vyměnit obě vzhledem k špatné přístupnosti.

Odesláno

tak na dia to hodilo jednou trvalou zavadu a jednou přechodnou, ale vždycky že je špatny snimač leveho zadniho kola. muže byt špatny naboj kola s magnetickym kroužkem???

Odesláno

Píšeš že si už menil čidlo, niekde sa tu už podobná vec riešila a vraj v tom otvore kde bolo čidlo sa môžu nachádzať kovové piliny ktoré je potrebné odstrániť. Skús ho znovu vybrať prečistiť a uvidíš, za pokus to stojí a nič nedáš zato.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

no dam to sem..dnes som siel s autom po ceste a vsetko v poriadku..a zacal som sa otacat na ceste a ked som zaradil spiatočku naraz vypisalo chyba ABS a ESP..vypal som motor lebo som siel priatelke, po dvoch hodinach som nastartoval a vsetko v poriadku a ked som prisiel domov, opat to iste, pri zaradeni spiatočky vypisalo chybu..v čom to moze byt ???

• O 5 měsíců později...
Guest LubosKE
Odesláno

nazdar, chlapi, hadze mi to sporadicku chybu praveho predneho cidla, cidlo menene 2x (manici v peugeote v chorvatsku mi prve nove cidlo odtrhli pri vyberani), menene lozisko s magnetickym pruzkom, dobra strana isla k cidlu. nevedel by niekto dat schemu kablovania od cidla a popis kde je riadiaca jednotka, aby som presiel kontakty? Vdaka

Guest LubosKE
Odesláno

Dik, jasne ze som to videl, uz tyzden to luskam, ty odkazujes na ZADNE, toto je schema nad nadrzou, ja potrebujem PREDNE, cidlo som si vyvrtal a menil sam, ale potom ide kabel niekde pod stieracmi, servicebox mi neukazal kablovanie, neviem preco, skontroloval by som kontakty po celej dlzke vedenia k riadiacej jednotke.

Odesláno

Připojím se k tomuto problému také. Nyní se mi 2x za jednu jízdo stalo, že se objeví přešktrnuté ABS/ESP se zvukovým signálem a zároveň se vypne motor. Nastartovat opět jde a pak žádnou hlášku nehází. Dokonce to udělalo i na dálnici a to už je docela nepříjemný:roll Už se mi to asi před rokem jednou stalo a pak na dia byla závada primárního snímače brzd - šla ale vymazat. Od tý doby nic až teď se to objevilo znova. Že by to byl snímač brzdovýho pedálu nebo čidlo ABS v kole? Jen mě docela nemile překvapuje, že to pokaždý vypne i motor. Má někdo podobnou zkušenost?:myslim

Odesláno

Nevím, ale není vypnutí ABS/ESP důsledkem nějaké závady na motoru? Nesvítí ti kontrolka diagnostiky motoru? Jinak určitě na dia. Tam by se mělo něco najít, ale co nejdříve. Stává se, že se časem nějaké závady odmažou.

Odesláno

Díky Honzo za rychlou reakci;) Jestli si vzpomínáš, jak jsem byl naposledy u Tebe na dia, tak tam byl záznam po tý jedný chybě jako snímač brzd. Tak bych se Tě rovnou zeptal, jestli nebudeš v nejbližších dnech náhodou v Praze - že bysme to napíchli... Za týden mne s tím bude čekat delší cesta na dovču a nerad bych někde skončil:roll Mne nejvíc děsí, že to vypíná i motor a kontrolka motoru nesvítí - jenom chyba ESP/ASR (pípnutí a přeškrnutí na displeji) a po opětovnym nastartování zase v klidu (při prvotním check po otočení klíče to nehlásí nic)

Odesláno

Nemáš zač, v error logu v menu PP nic není? Bohužel budu teď 14 dní mimo Prahu. Jedině kdyby jsi se někdy vyskytoval v jižních Čechách, tak by nebyl problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...