tomsre Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 dobrý den, asi se zeptám úplně blbě, ale ovlivňuje nějak děravej vejfuk výkon motoru? A co všechno to ještě ovlivňuje? Já už mám teda novej, ale zdá se mi, jakoby to jelo zase trošku líp. Tak jestli je to jenom subjektivní pocit nebo opravdu šlape líp? Taky se mi 2x v zimě stalo, že jsem ho nechal zahřát před jízdou a kouřil víc než obvykle takovej mlhovitej bílej dým. Asi to taky bylo tím, že? Citovat
Zbyňa1 Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Přečti si třeba tady: http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/509513 Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Sem si početl. Třeba jsem se dočetl, že katalyzátor vydrží 80-130 tis. a taky jsem se dočetl, že u benzínek se prodává olovnatý benzín, ale nemusím se bát. No a představa, že se diesel po natankování benzínu odtahuje do servisu hlavně kvůli katalyzátoru je taky dobrý.... U tohohle motoru, je vliv výfuku poměrně minimální. Podstatné ovlivnění spotřeby a výkonu je u benzíňáků. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 No já jsem nedávno nouzově zatmelil bandáží z Halforda ďourky v rouře za katem. Nebylo to nic vážnýho, jen místy prohnilej šev roury. A jednak to krásně ztichlo, (na řižovatce bylo slyšet protivný brumlání), druhak se mi zdá, že to teď líp táhne \"vocpoda\". Nevěřil bych, že by to mohlo mít na chování motoru vliv, ale něco na tom asi je. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Já se svým autí musím zajet ke známýmu na zdvyž, aby mi ho zavařil, mám tam díru jako ***. Spíše to vypadá na uříznutí a navaření nové trubky. viz foto. Spotřebu mám 5,5, možná trochu míň. Takže po opravě by to mělo být lepší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.