Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

včera mi přišel balíček , a v něm Turtle Wax Color Magic v odstínu tmavě modrém + opravná tužka :P zítra dopoledne pokud bude pěkně mám o zábavu postaráno :)

jinač sem byl včera rano zase v servisu kde mi mechanik řekl že to klepani dělá silentblok na zadním spodním ramenu, v utery bude výměna a snad pak bude pokoj. Po další výplatě vyměním ten KAt a konečně bude vše ok :) snad :D

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

nastaroval sem, ozval se onen zvuk, já mu o něm řekl, on si ho poslechl a řekl že je na odchodu katalyzátor, že může způsobovat i tu ztrátu výkonu.....

Zkus ten zvuk nahrát. :)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

po dlouhe době nějaka ta novinka :)

V lednu komplet spojka - 2600kč sada Valeo + 1500kč práce. Ložisko bylo uplně KO, kuličky vysypané , prej s tím byla fakt sranda vytahovat je :D

v prosinci výměna oleje + filtru protože se ucpala hadice na odsavaní přetlaku ze skříně a olej šel ven přes měrku:o

Teď autíčko jezdí v pohodě, plánuje se asi přetěsnění a vyřešení spotřeby. Přetěsnění z toho důvodu že to nějak více kouří + asi jde voda do oleje....a spotřeba ? vyloženě nudnou jízdou s lehkou nohou 80% mimo měasto jedu za 10l/100km což je fakt dost. Vypadá to na špatne těsnění u svodů nebo na vadný Kat...

a na závěr taková malá ukazka letní výbavy :)

http://sharpers.rajce.idnes.cz/rondell/

jsou to kola Rondell 0031 , velikost 17´ , šíře 7 palců, ET 16, 4x108 . Včetně typového listu přímo na 406 1,8 16V . Celá sada vyšla na 6800kč , šrouby a dopravu sem dostal zdarma.

Odesláno

Takže plány na jaro :)

- vyměnit těsnění pod hlavou + u svodů, sehnat jiný kat jelikož ten co tam mám je asi vybranej jak říká servisák

- Samozřejmě přezout na léto :)

- opravit dálkový centrál....odemykat s ním jde, zamykat ne

- chtěl bych pak nižší podvozek, asi wietec 40/40 , takže uvidime podle financi

- taky by se mi libili folie na okna ať to nějak vypada, taktež podle financi

- možná lízátko z laguny, ale to uvidim až podle snížení

- dodělat plasty pod motor a sehnat jiný přední levý pl. podběh...vše bylo poškozeno nebo utrženo při mém podzimním výletu na svodidla

- doma se mi válí nějaka ozdobná koncovka na výfuk, musím zkusit jeslti pasuje a popř sehnat nějakou jinou, nebo laděný koncový dil

Odesláno

tak se oběvil nový problém na řešení....zasekává se plyn....někdy když nasednu do auta tak je pedál plynu uplně tuhy a chce to trochu sílu na prošlapnutí , pak když jedu tak při vyřazení zůstanou otáčky viset mezi 2-3tis .....horší je to kdyžse chce člověk rozjet a plyn zůstane takhle zaseknut nadoraz, furt to zrychluje a když vyřadím ručička střelí do červeného pole až do omezovače....včera se mi to stalo a při rychlsoti cca 60km/h sem radši vypl motor a dojel nějak ke kraji.....na sání kde je připojeno lanko plynu jak je pod tím plastem takové to kulaté na čem je lanko uchycené tak bylo uplně tuhe , trochu rozhybat a bylo to ok..nevím co s tím ....vyšistit nebo vyměnit ???

Odesláno

já zkoušel čistit škrtící klapku a když to nepřestalo, tak jsem to radši vyměnil... týpek mi k tomu dál komplet vše co na ní je, krokáč, snímač polohy klapky atd... za 1200,- dělalo mi to něco podobného, ale plyn mi nestuhaval... za mě bych to asi vyměnil kdyby jsi měl tu příležitost

Odesláno

tak sem konečně sehnal pneu na leto.....Continenal ContiSportContact 3 , v rozměru 225/45/17, trochu ojete ale maji cca 90% :) už se těším až to nazuju :) heh položil sem to vedle kola nějake feldy a vypadalo to fakt zajimavě :D

Odesláno

abys nebyl zklamaný, vypadají na autě dobře, ale auto ti na nich zleniví..., zajímalo by mě, co pak napíšeš za dojmy :)

[upravil dne 26/2/11 18:54 ozzy56]

Odesláno

dneska sem v pneučku nechal nahodit gumy na kola, koupil sadu bezpečáků :) další plány jsou až bude v noci teplota v plusu, nasadit kola

jakmile prodám starší alu z feldy koupím pružini wietec 40/40

nalakovat třmeny na černo

opravit plasty pod motorem

přední nárazník se nějak začal loupat :o takže asi pujde přelakovat, možna se při jednom trochu prodlouží, jako to má třeba čakom:roker

Odesláno

A uz jsi poresil zapsani tech 17\" do TP?

Mam 16\" a taky si ted sezenu typovy list, pak se s tim pry musi na STK aby mi potvrdili ze tam ty kola mam namontovane ci co a potom na MeU aby mi to zapsali do TP...

Tak dej vedet jak jsi to poresil, jestli je tohle spravny postup.

Odesláno

no zatim ne....kola nahodim do dovu tydnu, pak to vyřešim. Prej se má teda zajet na STK, tam nato kouknout, jeslti to nedrhne apod, daji razitko na TL a s tim na magistrát zapsat to TP. Hned jakmile to udělám sem určitě napíšu jeslti se mi to povedlo nebo ne :)

Odesláno

zimní výbava.... :idea:

12032011230.jpg

letní výbava :evil:

12032011236.jpg

Pro rejpaly : ano je to zatím vysoko, je v plánu nějake to snižení, vypada to na podvozek Wietec 40/40, ale zatím sou v plánu důležitější věci jako katalyzátor + výfuk ....

Odesláno

:roker Kola zapsané v TP :roker

Zajel sem na technickou ze ktere mě poslali na jinou protože u nich nemají technika typu \"K\" . naj ine technicke mi pan povidal jak budou trpět ložiska, napravy a jak budu mit naklepany zadek apod, tak sem si to vyslechl a jen tak mavl rukou. Podival sem, zkusil jestli to při plnem rejdu nedře, jesli kola nevylizaj z blatniku a vypsal papiry. řekl si přitom o 200kč. potom na uřad, vypsat papir o změnu udaju v registru, pani vypsala papiry, zapsala do TP , řekla si o 50kč a šel sem vesele dom.

ještě sem se ji ptal co se stane když mě zastaví VB. Řekla že ti co tam maji PC si to můžou najít, ale pro svůj klid a´t si ofotím zadní stranu techničáku a vozím ho sebou.

Odesláno

Parada, takze to poresim stejne, akorat si musim nechat poslat typovy list k mym 16\".

Na ktere STK jsi byl? Nekde v Havru? At nehledam toho technika \"K\" :D

[upravil dne 16/3/11 14:08 MACI]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...