Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem jel letos na hory na Slovensko, tak jsem měl 6,8l, cestovní rychlost byla těch 120-130... ale cesta zpátky už tak levná nebyla:) to už se to vyšplhalo na 11,4l cestovní rychlost 180-190

Odesláno

Tak nejvyšší moje spotřeby viz odkaz, mám tam všechny tankování kromě toho úplně prvního, kdy jsem tankoval po nákupu auta. Většinou to je trápení auta do práce a z práce studený ve městě + občas nějakej ten výlet na nákup a pod.

Guest servisman
Odesláno

moje pořekadlo je pokud se chceš projet pořádně s autem nekoukej na spotřebu.Ale vím že se dá jet i za 6 l ale to pak není jízda

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

NO COMENT:P průměrná za 250km

České budějovice -> Humpolec -> České budějovice

[upravil dne 22/4/10 Chozeluizskuner]

Odesláno
Původně zaslal: Chozeluizskuner

NO COMENT:P průměrná za 250km

České budějovice -> Humpolec -> České budějovice

Jo a prumerna rychlost +/- 80km/hod to mi ukazuje taky

[upravil dne 22/4/10 sweetyboy]

Odesláno

Hech, takové čísla, které tu hážete s benzínem, nemám ani na naftě. Rekord jsem měl cca 5.6 a to jsem měl pocit, že to auto tlačím... holt mám rád svižnější jízdu :mrk

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Hech, takové čísla, které tu hážete s benzínem, nemám ani na naftě. Rekord jsem měl cca 5.6 a to jsem měl pocit, že to auto tlačím... holt mám rád svižnější jízdu :mrk

S tebou naprosto souhlasim:super:super:super

Odesláno

to chechet:

no ono taky zalezi na ridici. ja si taky jezdim lazo plazo ale v kopci nafta nema vubec problem..nemusim to tocit a stejne se slusne odpichnu a to i z otacek neco malo pod 2000 ot/min.:):)

aaaa 3litr to uz je neco jineho..mas tam o dve bandasky vic, tak to uz by melo jet:D

[upravil dne 24/4/10 sweetyboy]

Guest servisman
Odesláno

nic ve zlem jednou jsem orientačně změřil spotřebu co jsem jel a ukázala mne podle PP okolo 6 l na benzina super.Ale to se jelo pomalu jak bych řekl z hnojem a z kopečka .Cestu jsem absolvoval ještě asi za měsíc znova a vyšlo mi 5.9 takže dosti záleží jak se chováme k autu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...