Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No cez vikend sa ma uz ukazat sneh a ja este nemam prezute :mad: Zajtra idem rezervovat termin v pneuservise,lebo treba obehat hroby a to uz nechcem riskovat na letnych.Voda v ostrekovacoch tiez este letna :mad:

Byt tam u Vás tak mám zimáky již od septembra. :D

A tu zimní vodu do ostřiku mám taky zatím letnou :myslim

Tak v pneuservise najblizsi volny termin az buduci utorok vecer a dnes som doma po nocnej,tak tu vodu z ostrekovacov idem vytiahnut hadickou,lebo pristup tam nie je ziadny,nadrzka schovana.

Odesláno

Kedy je najvyšší čas na prezutie auta poznám podľa rachotu doťahovačky a vysmiatej tváre suseda , kedže je živnostník a má vo dvore súkromný pneuservis tak mu začína sezóna....

Takže zdviháčik na celé auto,pnematická doťahovačka,nová prezúvačka a vyvažovačka... kávička od susedy...a hotovo :D

Do ostrekovačov dolejem cca 1/2 nádržky kvapaliny do -40 a na tie počiatočné mrazy to bude určite bohato stačiť.

Odesláno
JJ, naco vytahovat. Dolít tu modrou a hotovo.:papa A nebo stříkat a stříkat a stříkat, při xenonech vycákat vodu komplet nebude problém.:P

No tak letna zmes vytiahnuta,ale tolko pluvancov okolo auta mam :D Fuj to je hnus.Natiekla este polovica 5L bandasky,vela som toho nespotreboval a nemal som prehlad kolko tam toho je.

Odesláno
Ja ešte asi týždeň počkám. Zatiaľ tu ani raz nemrzlo a pod +5 sa tu teplota v noci ešte nedostala.

U nas ma co chvila snezit:D Mrazik byva uz obcas v noci.

Odesláno
Já přezul včera - zimní Michelinky , natankoval Vervu + zimní aditivum - 58 l a jsem připraven na zimu.:papa:papa

58 l - to by zima musela byť už budúci týždeň :D

Odesláno

Ráno som prezul Nokian WR3 staré sú 3 roky.Po zime boli v poriadku a ked som ich teraz nahodil,tak 2 z nich sú krivé ako vajco. Asi odišli kordy. Takže musím zohnať nové. Akú rozteč skrutiek majú tie naše kolesá? 5x92?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...