destiny Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Jsem neměl ted chvilku co dělat, tak jsem zplodil další kravinu : Citovat
Jardaned Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 já bych chtěl být tím modrým lvíčkem !!!!! Citovat
McBen Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Vy jste ale kanec, pane Koš?ál!!!! Řeknu ti Destiny, s tebou ta tvoje (mimochodem moc hezká) přítelkyně dělá divy, furt bys myslel jenom na ženský, sex a erotiku. Ty \"smajlíky\" si sem tuším taky fláknul ty (byli super!!). Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Jak rika Cimrman : Erotika, erotika, proc se nas tak mocne tyka. Oc by bylo mene bolu, kolem kamen, kolem stolu, oc by bylo vice sily, pro sekyry, dlata, pily, pro lopaty, pro motyky ... nebyt tehle erotiky Citovat
Bohumil Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 2 \"Destiny\" : jestli zařveš a lehneš, ...:o, dál to nerozvádím. Citovat
Operator Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Máš poměrně štěstí na baby, what? A která to je, Hanka nebo Lenka? :D:D:D:papa Citovat
destiny Odesláno 6. říjen 2004 Autor Odesláno 6. říjen 2004 Ty voe, Ta moje kdyby Tě slyšela, tak Ti vzteky šlápne do rozkroku a pak bych byl na řadě já! ;) Citovat
cpt. CHIP Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Masakr, ja chci taky tak umet s photoshopem, si tady snazim vytvorit theme do telefonu a moc mi to nejde, furt se mi to nelibi ale tohle je masakr Citovat
destiny Odesláno 7. říjen 2004 Autor Odesláno 7. říjen 2004 Nevím, co máš za telefon, ale kdybys měl Sony Ericsson, tak jsem si udělal tyhle témata do mé T603: Jestli to chceš, tak dej vědět. Destiny Citovat
Tomas-X Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 to Destiny: Nedalo by se něco podobného udělat na Siemens CF 62? Je to super ale asi bych to těžko zvládl Citovat
Tazman Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Napsán autorem destiny Ty voe, Ta moje kdyby Tě slyšela, tak Ti vzteky šlápne do rozkroku a pak bych byl na řadě já! ;) Musis uznat ze se to operstorovz povedlo? A co uz ji ukazal Lence jak pekne jsi Hanku nafotil? Jestli ANO tak jak te pochvalila:D:D:D:D:D:D:D:papa Citovat
Tazman Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Napsán autorem destiny Nevím, co máš za telefon, ale kdybys měl Sony Ericsson, tak jsem si udělal tyhle témata do mé T603: Jestli to chceš, tak dej vědět. Destiny A co takhle siemensi na ty se neorientujes:( Citovat
destiny Odesláno 11. říjen 2004 Autor Odesláno 11. říjen 2004 Wow, Tazman má novou ikonku do diskuzí. SUPER! Moc pěkná. Jinak Siemensi jdou zatím mimo mě. Ještě sem nikdy žádnýho neměl. Citovat
Tazman Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Hele co takhle prejit na SIEMENSI jsou nejlepsi!!! Ikonka je dobra ale potrebovalbych to zpomalit ten kdo ma rychli PC tak na tom lita jako das a neni moc videt jen slabou chvili:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.