mirdan Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Taky bych moc prosil o zjištění dnes koupeného vozu 407SW podle VIN : VF36ERHLH21417259 , předem moc děkuji.
HonzaZ Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Modelová řada 407 Č. APV/PR 10622 CJ 2 0125 Datum poč. záruky 25.12.2005 Sériové výrobní číslo motoru 10 DYTK 4005278 Sériové výrobní číslo převodovky 20 MB02 0335429 Nové předpisy EU e2*2001/116*0312*02 Všeobecné informace Druh výrobku OSOBNÍ VOZIDLO Obchodní značka / typ orgánu PEUGEOT Modelová řada 407 Typ karoserie KOMBI 5-DVEŘOVÝ Úroveň výbavy HS PACK Motor VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW10BTED4 Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 6 Typ laku LAK METALICKÝ LESKLÝ Barva karoserie LAK ŠEDÝ ALUMINIUM Typ vnitřního vybavení/obložení VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" Barva čalounění \"FY\" Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL Motor (typ) MOTOR TYP EW/DW Charakteristiky vozidla Úroveň výbavy HS PACK Typ laku LAK METALICKÝ LESKLÝ Barva karoserie LAK ŠEDÝ ALUMINIUM Typ vnitřního vybavení/obložení VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" Barva čalounění \"FY\" Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL Řízení POSILOVAČ ŘÍZENÍ BEZ PROMĚN ÚČINKU Přívod paliva do motoru Motor VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW10BTED4 Palivo NAFTA Emisní předpis (motor) ANTI DEPOLLUTION L5 (ENGINE) Motor (typ) MOTOR TYP EW/DW Chlazení oleje VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE MOTORU Ohřev okruhu odvodu plynů z klikové skříně BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU Změna výkonu (motor) SNÍŽENÝ VÝKON Palubní diagnostický systém EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" Zařízení na snížení emisí ve výfukových plynech RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ \"EGR\" Technický emisní předpis vozidla L5 VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION Filtr pevných částic PYLOVÝ FILTR Ventilátor 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM 150 W Přidružená varianta vstřikování SIEMENS ASSEMBLY Převodovka - Převodné ústrojí Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 6 Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL Převodový poměr STÁLÝ PŘEVOD 17 X 71 Styl kola KOLO QUAZAR 17 PALCŮ Spojka HYDRAULICKÁ SPOJKA Diferenciál (převodovka) DIFERENCIÁL 86 Pneumatika (rozměry, typ) PNEUMATIKA 215X55X17 W Kolo (typ) MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU 2 Ukazatel poklesu tlaku v pneumatikách INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK Typ převodovky ML6C Pérování - Řízení - Brzdy Sloupek volantu MAN SEŘÍDITELNÝ SLOUPEK ŘÍZENÍ Řízení POSILOVAČ ŘÍZENÍ BEZ PROMĚN ÚČINKU Přední zkrutný stabilizátor ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VPŘEDU PRŮMĚR 24,5 Zdvih mechanismu řízení ZDVIH MECHANISMU ŘÍZENÍ 174 Odpružení / zavěšení NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ Aktivní odpružení BEZ PROMĚN PÉROVÁNÍ Dynamické řízení stability SE SYSTÉMEM ESP Karoserie - Vybavení Zařízení pro připojení přívěsu BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ Boční ozdobné lišty (vzhled) BOČNÍ CHRÁNIČE PROBARVENÉ VE HMOTĚ + CHROM Boční ozdobné lišty (rozměry) BOČNÍ OCHR LIŠTY+PRAHU Ozdobný kryt kola (styl) BEZ OZDOBNÝ KRYT KOLA Osvětlení prahu dveří SVĚTLO OSVĚTLENÍ PRAHU Přídavná ochrana (pod motorem) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE Stěrač skla čelního okna PŘED STÍRAČ SE SNÍMAČEM INT DEŠTĚ Stěrač skla zadního okna ZAD STÍRAČ Stěrač světlometu BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU Uzávěr předního čela BEZ VÍKA PŘEDNÍHO ČELA Střešní okno SE SKLEM STŘECHY Náhradní kolo PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU Vnější doplňky VNĚJŠÍ KLIKY + VNĚJŠÍ ZRCÁTKA V BARVĚ KAROSERIE Otvírací střecha PEVNÁ STŘECHA Ozdobné lišty nárazníku PÁS NÁRAZN PROBARV VE HMOTĚ+OKRAS LIŠTA Z NEREZU Okno (vzhled) TINTED + MOULDED WINDOW GLASS Okno (typ) ČEL SKLO VRSTVENÉ + BOČ A ZAD SKLA TVRZENÁ Vybavení interiéru Typ vnitřního vybavení/obložení VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" Alarm BEZ ALARMU Loketní opěrka zadního sedadla SE ZAD LOKETNÍ OPĚRKOU Zadní bezpečnostní pás ZADNÍ BEZP PÁS S BOČNÍM PYRO NAVÍJEČEM + STŘ 3 BOD Podnebí (vnější teplota) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM Rychlostní stupnice STUPNICE V KM/H Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Přídavné topení BEZ PŘÍDAVNÉHO TOPENÍ Vybavení přístrojové desky DEKORACE IMITACÍ DŘEVA Sdružený přístroj (charakteristiky) STUPNICE DO 260 KM/H NEBO 160 M/H POZADÍ ČERNÉ Obložení dveří DŘEVĚNÁ DEKORACE Reproduktor 4 REPRO PŘED (2 TW+2 PŘED)+2 ZAD REPRO Ovládání autorádia DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA Stínění (roletka, boční sluneční clona, clona střešního okna) BEZ ZADNÍCH ROLETEK Nastavení výšky předního sedadla spolujezdce ZDVIH ZAŘÍZENÍ SPOL PODÉL SEŘÍZENÍ+PŘED Ovládání předního sedadla řidiče OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE ELEKT Ovládání předního sedadla spolujezdce OVL PŘED SEDADLA SPOLUJEZDCE ELEKT Nastavení předního sedadla spolujezdce SEŘÍZENÍ PŘED SEDÁK SPOLUJEZDCE MOD Kompaktní disk MONTÁŽ S KOMPAKTNÍM DISKEM Navigační systém S NAVIGAČNÍM SYS S BAREVNÝM DISPLEJEM Žárovky do světlometů HALOGENOVÁ ŽÁROVKA Spouštěč zadního okna ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ Displej DISPLEJ (NAVIG+VIDEO+RÁDIO+HODINY,T›,CD) Kosmetické zrcátko ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC ZATEM S OSVĚTLENÍM Ukazatel hladiny oleje TWO-FUNCTIONS INDICATOR OIL LEVEL+TEMPERATURE Vyhřívací vložka NEVYHŘÍVANÉ SED Přední boční airbag BOČNÍ NAF VAK HRUDNÍKOVÝ VPŘEDU + VZADU + HLAVOVÝ Osvětlení podlahy kabiny BEZ OSVĚTLENÍ SPODNÍ ČÁSTI KABINY Neutralizace airbagu MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Rozhlasový přijímač SYSTÉM RÁDIA S TELEFONEM \"RT3\" Chlazení klimatizace AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE Tempomat (regulátor rychlosti) REGULATEUR ET LIMITATEUR VITESSE Ovládání výšky předního sedadla řidiče ELEKTRICKÉ NASTAVENÍ VÝŠKY U ŘIDIČE Vnitřní zpětné zrcátko VNIT ZPĚTNÉ ZRCÁTKO SE ZATEM Regulace klimatizace / teploty AUTOMATICKÁ DVOUZÓNOVÁ KLIMATIZACE Vnitřní ochrana BEZ VNITŘNÍ OCHR LIŠTY Detekce překážky OBSTACLE DETECTOR Boční roletky BOČNÍ ROLETKY \"ŘADA 2\" Ukazatel poklesu tlaku v pneumatikách INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK Přizpůsobení obložení RUKOJEŤ PÁKY VOLIČE KOŽ Zesilovač – ekvalizér BEZ ZESILOVAČE S EQUAL Ovládání zamykání UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ Okno (typ) ČEL SKLO VRSTVENÉ + BOČ A ZAD SKLA TVRZENÁ Volant KOŽ VOLANT 4 RAM Ventilátor 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM 150 W Kolenní airbag řidiče NAFUKOVACÍ VAK KOLENA ŘIDIČE Elektrická část Alternátor ALTERNÁTOR TŘÍDY 18 Akumulátor AKUMULÁTOR L3 450 Startér STARTÉR TŘÍDY 6+ Zvláštní osvětlení AUTOMATICKÉ ROZSVÍCENÍ SVĚTEL Osvětlení prahu dveří SVĚTLO OSVĚTLENÍ PRAHU Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE Žárovky do světlometů HALOGENOVÁ ŽÁROVKA Osvětlení podlahy kabiny BEZ OSVĚTLENÍ SPODNÍ ČÁSTI KABINY Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Značky výbavy Přidružená varianta vstřikování SIEMENS ASSEMBLY Různé Základní koncepce (F) FRANCIE Kritéria variací, cílová klientela SPOLEČNOST (OVSA) Atmosféra NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Jízda ŠŤASTNOU CESTU Vnější doplňky VNĚJŠÍ KLIKY + VNĚJŠÍ ZRCÁTKA V BARVĚ KAROSERIE Rozvodná jednotka BSI COMM 2003 Zatím charakteristika. Vyroben 8.12.2005.
Zipík Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: HonzaZ Modelová řada 407 Různé Základní koncepce (F) FRANCIE Kritéria variací, cílová klientela SPOLEČNOST (OVSA) Atmosféra NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Jízda ŠŤASTNOU CESTU Vnější doplňky VNĚJŠÍ KLIKY + VNĚJŠÍ ZRCÁTKA V BARVĚ KAROSERIE Rozvodná jednotka BSI COMM 2003 Zatím charakteristika. Vyroben 8.12.2005. Daný uživatel chce nejspíš historii auta;)Ne výbavu tu vidí i s rokem výroby, který má v TP:P
Martinsk Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: mirdan Taky bych moc prosil o zjištění dnes koupeného vozu 407SW podle VIN : VF36ERHLH21417259 , předem moc děkuji. Auto predané vo Francúzsku 25.12.2005 Posledný záznam 19.11.2007 pri 162 928 km Koľko tam máš teraz km ??
mirdan Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 no tak já mám podle budíku ujeto 124 500 km, tak je to stažené to mám radost. Díky chlapi za info.
Zipík Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: mirdan no tak já mám podle budíku ujeto 124 500 km, tak je to stažené to mám radost. Díky chlapi za info. Tak to mě mrzí a pokud je to přes bazar asi bych si to nenechal líbit a vletěl na ně...
pkr Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Tak to je docela hustý. Pokud by to bylo tak, jak píše Martinsk, tak mi to vychází, že by to mělo mít najeto kolem 200tis. Možná i něco víc. Takovýhle zjištění ti vůbec nezávidím. Za to bych vážně zavíral, nebo:bacha:bacha:bacha Nejlepší si to zkusit zjistit před koupí, nebo pak už to snad ani nechtít vědět.Tohle nikomu nepřeju. Budeš to zkoušet nějak řešit?
mirdan Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 dneska tam jedu ještě kvůli nějakych dokladů, takse s nima asi trošku rafnu, ale pochybuju, že mi to bude něco platné
Laďa Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Záleží co bylo napsané na kartě vozidla v inzerátu nebo ve vozidle v bazaru. Někdy je tam uvedeno stav tachometru a jindy zase najeto. Pokud je uvedeno stav tacho, tak s tím nic nenaděláš. Něco jiného je když prodejce uvádí najeto ........km.
Petr Prazak Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: Martinsk Původně zaslal: Petr Prazak Ahoj Mohl bych také poprosit o prověření 407 SW VF36ERHRE21325895 Chystám se ho příští týden koupit . Děkuju předem za ochotu Auto predané vo Švajčiarsku 3.8.2005 Posledný záznam pri 64 675 km 28.9.2007
Petr Prazak Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 2 Martinsk. Děkuju za pomoc.. Zítra si ho odvážím domů.
Maroš Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Prajem pekny den vedel by si mi povedat nieco o tomto aute VF36ERHRH21152225 je to auto momentalne v Belgicku a mam on zaujem.Dakujem
davidf31 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Dobry den, zakoupil jsem nedavno 407 SW a ma to \"pry\" najeto 91 tisic. Jeho VIN jest VF36ERHRH21154301. Zkousel jsem se podivat do ServiceBox i zakoupil jsem si i hodinovy pristup, ale bohuzel jsem tam zadnou polozku \"Historie auta\" nenasel ;-( Asi to neumim. Mohu poprosit nekoho zkusenejsiho/zrucnejsiho, aby mi sem nebo do posty hodil historii? Diky moc. David
Martinsk Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Maroš Prajem pekny den vedel by si mi povedat nieco o tomto aute VF36ERHRH21152225 je to auto momentalne v Belgicku a mam on zaujem.Dakujem Auto predané v Belgicku 22.06.2005 Posledný záznam 14.3.2007 pri 75 000 km
Martinsk Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: davidf31 Dobry den, zakoupil jsem nedavno 407 SW a ma to \"pry\" najeto 91 tisic. Jeho VIN jest VF36ERHRH21154301. Zkousel jsem se podivat do ServiceBox i zakoupil jsem si i hodinovy pristup, ale bohuzel jsem tam zadnou polozku \"Historie auta\" nenasel ;-( Asi to neumim. Mohu poprosit nekoho zkusenejsiho/zrucnejsiho, aby mi sem nebo do posty hodil historii? Diky moc. David Auto predané vo Francúzsku 15.12.2004 Posledný záznam 12.9.2006 pri 71235 km
Maroš Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 prajem pekny den . poprosim nieco o tejto 407 viac.Ze vraj ma aj servisnu knizku a chcem sa opytat tam sa da zistit podla VIN aj kedy co bolo menene a opravovane ci sa to auto oplati doviezt alebo nie tu je VIN VF36ERHRH21156384 [upravil dne 20/10/08 Maroš]
Rabaad Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 ahoj nevite prosim někdo na kolik vyjde zadni sklo od kufru na p.:( 407 SW .dik za info
Zipík Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Rabaad ahoj nevite prosim někdo na kolik vyjde zadni sklo od kufru na p.:( 407 SW .dik za info Tak tě moc nepotěším.Přímo v Peugeot okno: 21756 Svazek okna 2639. Doufám, že je to ono.Mrknite se i někdo jiný Je to docela síla přední stojí 16500:roll
Dave_k Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: Rabaad ahoj nevite prosim někdo na kolik vyjde zadni sklo od kufru na p.:( 407 SW .dik za info Tak tě moc nepotěším.Přímo v Peugeot okno: 21756 Svazek okna 2639. Doufám, že je to ono.Mrknite se i někdo jiný Je to docela síla přední stojí 16500:roll Je to teda darda. Jen poopravím. To okno se prodává s tím svazkem jako celek. Sólo nejde koupit. Jen ten svazek lze sólo koupit. Alespoň jak jsem koukal na servicebox. [upravil dne 21/10/08 Dave_k]
Martinsk Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Maroš prajem pekny den . poprosim nieco o tejto 407 viac.Ze vraj ma aj servisnu knizku a chcem sa opytat tam sa da zistit podla VIN aj kedy co bolo menene a opravovane ci sa to auto oplati doviezt alebo nie tu je VIN VF36ERHRH21156384 [upravil dne 20/10/08 Maroš] Auto predané v Nemecku 19.1.2005 Posledný záznam 10.11.2006 pri 68 024 km
Recommended Posts