VojtouNerCZ Odesláno 10. říjen 2018 Odesláno 10. říjen 2018 Samozřejmě si seženu světla a homologací. Jde mi hlavně o to umístění, zda je můžu zabudovat do světlometu, nikde jsem toto info nenašel, maximálně že do výšky 1500mm což splňuji. Druhá věc je, zda světlomet předělat vůbec půjde. Citovat
pesastor Odesláno 10. říjen 2018 Odesláno 10. říjen 2018 @VojtouNerCZsvetlomet JE homologovanej JEN s urcitejma typama zarovek a jsi zase tam co zrejme nechces! Citovat
307rg Odesláno 10. říjen 2018 Odesláno 10. říjen 2018 Samozrejme že sa to dá natrepať aj do originál svetlometu, no určite to nebude legálne, tzn., že s tým budú stále problémy pri kontrole, a hlavne silno pochybujem, že to bude svietiť tak ako má, plus rozobrať ten svetlomet sú galeje, nehovoriac o tom, že ani zalepenie potom nie je na 100% Jedine s čím absolútne súhlasím, že to denné svietenie je najlepšie umiestniť čo najbližšie k hlavnému svetlometu, ideálne keby bol priamo v ňom, zákon paradoxne povoľuje aj nízke umiestnenie a vytvára dva typy zadného osvetlenia, niektoré autá vzadu svietia ak nie sú vybavené špeciálnym denným svietením, a naopak, ak ním vybavené sú, tak vzadu nesvietia. Zdá sa, že horší chaos už nemôže byť, ale nové trendy v osvetlení áut ukazujú, že asi bude ešte horšie. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. říjen 2018 Odesláno 10. říjen 2018 (upraveno) Někdo mi právě jednou napsal, ať si mlhu udělám do mřížky a světlomet předělám na denní. Od té doby o tom přemýšlím, kor když jsem Upraveno 10. říjen 2018 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
pesastor Odesláno 10. říjen 2018 Odesláno 10. říjen 2018 @307rgNeboj, bude hur! Driv musel kazdej hustokrutej mladoch cpat do Filcky nebo Vochcafky cinsky xenony a oslnovat cely okoli, ted chtej vsichni zase cpat misto H7 nebo H4 LEDky - a to bude oslnovat vic nez ty xenony!!! Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. říjen 2018 Odesláno 10. říjen 2018 No, tak holt koupím DRL světla s mlhou a namontuju do dolní mřížky. Poslední dobou zase dost potkávám mlhu, a ty přední mlhovky co jsem měl na filetě mi dost pomáhaly. Takže se mi dost hodí. Citovat
Drtikoll Odesláno 10. říjen 2018 Odesláno 10. říjen 2018 Ahoj VojtouNERe! O tom přestavbovém kitu jsem kdysi dávno taky přemýšlel, ale zůstalo jen u plánů ... Před 3 lety jsem vyřešil denní svícení tak, že jsem mlhové H1 vyměnil za LED H1 a propojil přes origo konektor a rozpínací relé. Takže když otočím klíčkem a nastartuju, svítí mi LED denní svícení, co je místo mlhovek. Pokud dojde k poklesu světelné intenzity, čidlo mi zapne hlavní světlomety a LEDky se vypnou. Také můžu LEDky zapnout klasicky, jako mlhovky. Kdykoli to můžu bez větších problémů uvést zpět do původního stavu. Jezdím cca 15 tis. km ročně a nikdy nebyl problém, 2X technická a taky pohoda. Vloni v létě jsem pořešil i zadní svícení tak, že jsem obdobně přes rozpínací relé zapojil dvě "třetí" LED brzdová světla, která mám dole pod nárazníkem. A dodělat klasické mlhovky do mřížky se chystám, už mám náhradní mřížku !!! Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. říjen 2018 Odesláno 10. říjen 2018 O tom jsem též přemýšlel, prostě tam dát nějakou homologovanou LEDku, pokud by to neoslňovalo, tak bych ji tam nechal a zapojil bych ji přes relé tak, aby se samy zaply při startu mkotoru. Čidlo už bohužel nemám, pár týdnů po koupi auta mi nějaký dobrák před barákem rozsekal čelní sklo, dát tou dobou za nový 12k jsem si nemohl dovolit, tak jsem šel do levnějšího bez čidla. Mlhy do mřížky bych pak zapojil na páčku jako takovou, přetáhnout pár kabelů by už nebyl pro mě problém. Mřížku teď sháním z nějakýho vraku. Měl jsem v plánu dodělat do auta spoustu věcí, bohužel, v dnešní době už většinu toho neseženu Takový barevný CAN-VAN displej, to je lahoda, pokud chci rozumnou cenu a ne dát za to 8k. Citovat
Lukas.407 Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 Zdar, ja mam taky bez cidla. A po nastartovani se mi rozsvitej svetla, chtel bych to dat na denni sviceni, ale nevim jak mam udelat, aby po nastartovani se mi potkavacky nerozsvitily. Citovat
Lukas.407 Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 Uzivatelsky to pres displej nejde? Jedine dia? Diky Citovat
HonzaZ Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 U faceliftových 307 je problém s nastavením denního svícení přes dia. Vždy jsem to musel vrátit zpět. Po nastartování totiž začaly blikat světla. Citovat
kacaba12 Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 (upraveno) Použil jsem original denní svícení z Peugeot Partner tepee . Na dia. jsem deaktivoval denní svícení,zanechal senzor,zapojil světla na rozpínací relé, vše funguje jak má. Při nastartování se zapnou světla v nárazníku ,pri setmění nebo jízdě v tunelu se automaticky zapne osvětlení celého vozu. Na zimu světla vypínám jelikož je horší viditelnost a auto vzadu nesvítí. Upraveno 24. únor 2019 uživatelem kacaba12 Citovat
Lukas.407 Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 Ja senzor nemam, delalo se to i bez senzoru, nebo mi zmizel vymenou okna? Diky Citovat
Lukas.407 Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 No ted jsem jeste neco cetl a jsem z toho jelen. Senzor na sterace nemam, ale nejakou bradavici za PP mam a to je pry taky senzor na svetla... Dokazal by mi to nekdo objasnit? Citovat
kacaba12 Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 senzor nemáš,tady koukni ZAŘÍZENÍ PRO PŘIPOJENÍ PŘÍVĚSU BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ AKUSTICKÉ HOUKAČKY STANDARDNÍ HOUKAČKA ANTÉNA ANTÉNA STŘECHY KRÁTKÁ OZDOBNÉ PRVKY (SAMOLEPICÍ) ZADNÍ OZDOBNÝ PRVEK PŘEDNÍCH DVEŘÍ + PŘEDNÍ OZDOBNÝ PRVEK ZADNÍCH DVEŘÍ BOČNÍ OZDOBNÉ LIŠTY (VZHLED) BOČNÍ OCHR LIŠTY V BARVĚ KAROSÉRIE BOČNÍ OZDOBNÉ LIŠTY (ROZMĚRY) BOČNÍ OCHR LIŠTY OZDOBNÝ KRYT KOLA (STYL) STYL SOLSTICE 8 OTVORŮ 15 PALCŮ ZPĚTNÉ SVĚTLO S 1 SVĚTLEM ZPÁTEČKY PŘÍDAVNÁ OCHRANA (POD MOTOREM) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA VNĚJ ZRC SKLOPNÉ MANUÁLNÍ OZDOBNÁ KONCOVKA VÝFUKU BEZ OZDOBNÝ NÁSTAVCE VÝFUKU PROTIHLUKOVÁ IZOLACE MOTOROVÉHO PROSTORU ZVUKOVÁ IZOLACE KAPOTY STĚRAČ SKLA ČELNÍHO OKNA PŘED STÍRAČ BEZ SNÍMAČE INT DEŠTĚ STĚRAČ SKLA ZADNÍHO OKNA ZAD STÍRAČ STĚRAČ SVĚTLOMETU BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU UZÁVĚR PŘEDNÍHO ČELA BEZ VÍKA PŘEDNÍHO ČELA STŘEŠNÍ OKNO BEZ SKLA STŘECHY NÁRAZNÍK PŘED/ZAD NÁRAZNÍK ST V BARVĚ KAROSÉRIE LAPAČ NEČISTOT (ZÁSTĚRKA) SE ZAD POSTRANICEMI SVĚTLOMET DO MLHY SVĚTLOMETY DO MLHY VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (NA STRANĚ ŘIDIČE) VNĚJ ZRC ŘIDIČE ELEKTRICKÉ OVL VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (NA STRANĚ SPOLUJEZDCE) VNĚJŠÍ ZPĚT ZRCÁTKO U SPOLUJEZDCE S ELEKTR OVLÁD NÁHRADNÍ KOLO PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU VNĚJŠÍ DOPLŇKY KLIKA VNĚ+KRYT VĚT+ZRC VNĚ C KAROSÉRIE OSTŘIKOVAČ SKLA ZADNÍHO OKNA ZADNÍ OSTŘIKOVAČ SKEL OTVÍRACÍ STŘECHA PEVNÁ STŘECHA OZDOBNÉ LIŠTY NÁRAZNÍKU PÁSKY NÁRAZNÍKŮ V BARVĚ KAROSÉRIE OKNO (VZHLED) ODSTÍN OKNO U ZADNÍHO SLOUPKU (DRUH) PEVN SKLO ZAD ČÁSTI STŘECHY OKNO (TYP) ČELNÍ SKLO VRSTVENÉ AKUST + BOČNÍ A ZADNÍ TVRZENÁ PAKET RÁDIO – INFORMACE – KOMUNIKACE RD4, BEZ NAVIG, DISPLEJ C, BEZ ZESILOV EKVAL Citovat
Lukas.407 Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 (upraveno) Diky za info. Senzor deste nemam. A ta bradavice za pp, je pry taky senzor svetel. Jak to tedy je? Diky za objasneni. Nejde mi o destovy senzor, spis je pro me zajimave automaticke rozsviceni palubky pri setmeni. Ted se mi automaticky rozsviti svetla po nastartovani, ale pri setmeni musim palubovku rozsvitit rucne na pacce svetel. Upraveno 24. únor 2019 uživatelem Lukas.407 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 ta bradavice je senzor slunecniho svitu pro klimu bohuzel tvuj navrz bez senzoru nevymyslis bud hudes jezdit na tlumene - a v noci prepnes manualne nebo je deaktivuje budes jezdit na dodelavane LEDky ale pruser je ze musis mit v hlave kdy zapnouta a kdy vypnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.