Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Samozřejmě si seženu světla a homologací. Jde mi hlavně o to umístění, zda je můžu zabudovat do světlometu, nikde jsem toto info nenašel, maximálně že do výšky 1500mm což splňuji. Druhá věc je, zda světlomet předělat vůbec půjde.

Odesláno

Samozrejme že sa to dá natrepať aj do originál svetlometu, no určite to nebude legálne, tzn., že s tým budú stále problémy pri kontrole, a hlavne silno pochybujem, že to bude svietiť tak ako má, plus rozobrať ten svetlomet sú galeje, nehovoriac o tom, že ani zalepenie potom nie je na 100%

Jedine s čím absolútne súhlasím, že to denné svietenie je najlepšie umiestniť čo najbližšie k hlavnému svetlometu, ideálne keby bol priamo v ňom, zákon paradoxne povoľuje aj nízke umiestnenie a vytvára dva typy zadného osvetlenia, niektoré autá vzadu svietia ak nie sú vybavené špeciálnym denným svietením, a naopak, ak ním vybavené sú, tak vzadu nesvietia. Zdá sa, že horší chaos už nemôže byť, ale nové trendy v osvetlení áut ukazujú, že asi bude ešte horšie.

Odesláno (upraveno)

Někdo mi právě jednou napsal, ať si mlhu udělám do mřížky a světlomet předělám na denní. Od té doby o tom přemýšlím, kor když jsem

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

@307rgNeboj, bude hur! Driv musel kazdej hustokrutej mladoch cpat do Filcky nebo Vochcafky cinsky xenony a oslnovat cely okoli, ted chtej vsichni zase cpat misto H7 nebo H4 LEDky - a to bude oslnovat vic nez ty xenony!!!:fnuk

Odesláno

No, tak holt koupím DRL světla s mlhou a namontuju do dolní mřížky. Poslední dobou zase dost potkávám mlhu, a ty přední mlhovky co jsem měl na filetě mi dost pomáhaly. Takže se mi dost hodí.

Odesláno

Ahoj VojtouNERe!

O tom přestavbovém kitu jsem kdysi dávno taky přemýšlel, ale zůstalo jen u plánů ... Před 3 lety jsem vyřešil denní svícení tak, že jsem mlhové H1 vyměnil za LED H1 a propojil přes origo konektor a rozpínací relé. Takže když otočím klíčkem a nastartuju, svítí mi LED denní svícení, co je místo mlhovek. Pokud dojde k poklesu světelné intenzity, čidlo mi zapne hlavní světlomety a LEDky se vypnou. Také můžu LEDky zapnout klasicky, jako mlhovky. Kdykoli to můžu bez větších problémů uvést zpět do původního stavu. Jezdím cca 15 tis. km ročně a nikdy nebyl problém, 2X technická a taky pohoda. 

Vloni v létě jsem pořešil i zadní svícení tak, že jsem obdobně přes rozpínací relé zapojil dvě "třetí" LED brzdová světla, která mám dole pod nárazníkem.

A dodělat klasické mlhovky do mřížky se chystám, už mám náhradní mřížku !!!:papa  

Odesláno

O tom jsem též přemýšlel, prostě tam dát nějakou homologovanou LEDku, pokud by to neoslňovalo, tak bych ji tam nechal a zapojil bych ji přes relé tak, aby se samy zaply při startu mkotoru. Čidlo už bohužel nemám, pár týdnů po koupi auta mi nějaký dobrák před barákem rozsekal čelní sklo, dát tou dobou za nový 12k jsem si nemohl dovolit, tak jsem šel do levnějšího bez čidla. Mlhy do mřížky bych pak zapojil na páčku jako takovou, přetáhnout pár kabelů by už nebyl pro mě problém.  Mřížku teď sháním z nějakýho vraku. Měl jsem v plánu dodělat do auta spoustu věcí, bohužel, v dnešní době už většinu toho neseženu :D Takový barevný CAN-VAN displej, to je lahoda, pokud chci rozumnou cenu a ne dát za to 8k.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdar, ja mam taky bez cidla. A po nastartovani se mi rozsvitej svetla, chtel bych to dat na denni sviceni, ale nevim jak mam udelat, aby po nastartovani se mi potkavacky nerozsvitily. 

Odesláno

U faceliftových 307 je problém s nastavením denního svícení přes dia. Vždy jsem to musel vrátit zpět. Po nastartování totiž začaly blikat světla. 

Odesláno (upraveno)

Použil jsem original denní svícení z Peugeot Partner tepee . Na dia. jsem deaktivoval denní svícení,zanechal senzor,zapojil světla na rozpínací relé, vše funguje jak má. Při nastartování se zapnou světla v nárazníku ,pri setmění nebo jízdě v tunelu se automaticky zapne osvětlení celého vozu. Na zimu světla vypínám jelikož je  horší viditelnost a auto vzadu nesvítí.

IMG_20161106_144648.jpg

IMG_20161106_145806.jpg

IMG_20161106_145831.jpg

Upraveno uživatelem kacaba12
Odesláno

No ted jsem jeste neco cetl a jsem z toho jelen. Senzor na sterace nemam, ale nejakou bradavici za PP mam a to je pry taky senzor na svetla... Dokazal by mi to nekdo objasnit? 

Odesláno

senzor nemáš,tady koukni

ZAŘÍZENÍ PRO PŘIPOJENÍ PŘÍVĚSU BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ
AKUSTICKÉ HOUKAČKY STANDARDNÍ HOUKAČKA
ANTÉNA ANTÉNA STŘECHY KRÁTKÁ
OZDOBNÉ PRVKY (SAMOLEPICÍ) ZADNÍ OZDOBNÝ PRVEK PŘEDNÍCH DVEŘÍ + PŘEDNÍ OZDOBNÝ PRVEK ZADNÍCH DVEŘÍ
BOČNÍ OZDOBNÉ LIŠTY (VZHLED) BOČNÍ OCHR LIŠTY V BARVĚ KAROSÉRIE
BOČNÍ OZDOBNÉ LIŠTY (ROZMĚRY) BOČNÍ OCHR LIŠTY
OZDOBNÝ KRYT KOLA (STYL) STYL SOLSTICE 8 OTVORŮ 15 PALCŮ
ZPĚTNÉ SVĚTLO S 1 SVĚTLEM ZPÁTEČKY
PŘÍDAVNÁ OCHRANA (POD MOTOREM) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM
DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA VNĚJ ZRC SKLOPNÉ MANUÁLNÍ
OZDOBNÁ KONCOVKA VÝFUKU BEZ OZDOBNÝ NÁSTAVCE VÝFUKU
PROTIHLUKOVÁ IZOLACE MOTOROVÉHO PROSTORU ZVUKOVÁ IZOLACE KAPOTY
STĚRAČ SKLA ČELNÍHO OKNA PŘED STÍRAČ BEZ SNÍMAČE INT DEŠTĚ
STĚRAČ SKLA ZADNÍHO OKNA ZAD STÍRAČ
STĚRAČ SVĚTLOMETU BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU
UZÁVĚR PŘEDNÍHO ČELA BEZ VÍKA PŘEDNÍHO ČELA
STŘEŠNÍ OKNO BEZ SKLA STŘECHY
NÁRAZNÍK PŘED/ZAD NÁRAZNÍK ST V BARVĚ KAROSÉRIE
LAPAČ NEČISTOT (ZÁSTĚRKA) SE ZAD POSTRANICEMI
SVĚTLOMET DO MLHY SVĚTLOMETY DO MLHY
VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (NA STRANĚ ŘIDIČE) VNĚJ ZRC ŘIDIČE ELEKTRICKÉ OVL
VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (NA STRANĚ SPOLUJEZDCE) VNĚJŠÍ ZPĚT ZRCÁTKO U SPOLUJEZDCE S ELEKTR OVLÁD
NÁHRADNÍ KOLO PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU
VNĚJŠÍ DOPLŇKY KLIKA VNĚ+KRYT VĚT+ZRC VNĚ C KAROSÉRIE
OSTŘIKOVAČ SKLA ZADNÍHO OKNA ZADNÍ OSTŘIKOVAČ SKEL
OTVÍRACÍ STŘECHA PEVNÁ STŘECHA
OZDOBNÉ LIŠTY NÁRAZNÍKU PÁSKY NÁRAZNÍKŮ V BARVĚ KAROSÉRIE
OKNO (VZHLED) ODSTÍN
OKNO U ZADNÍHO SLOUPKU (DRUH) PEVN SKLO ZAD ČÁSTI STŘECHY
OKNO (TYP) ČELNÍ SKLO VRSTVENÉ AKUST + BOČNÍ A ZADNÍ TVRZENÁ
PAKET RÁDIO – INFORMACE – KOMUNIKACE RD4, BEZ NAVIG, DISPLEJ C, BEZ ZESILOV EKVAL
Odesláno (upraveno)

Diky za info. Senzor deste nemam. A ta bradavice za pp, je pry taky senzor svetel. Jak to tedy je? Diky za objasneni. 

Nejde mi o destovy senzor, spis je pro me zajimave automaticke rozsviceni palubky pri setmeni. Ted se mi automaticky rozsviti svetla po nastartovani, ale pri setmeni musim palubovku rozsvitit rucne na pacce svetel. 

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

ta bradavice je senzor slunecniho svitu pro klimu
bohuzel tvuj navrz bez senzoru nevymyslis
bud hudes jezdit na tlumene - a v noci prepnes manualne
nebo je deaktivuje budes jezdit na dodelavane LEDky ale pruser je ze musis mit v hlave kdy zapnouta a kdy vypnout

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...