Devils-night Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 GRiMx: jeden určitě,bohužel druhej to odnes ,nebo teda odnese,až se do toho zbytku pustim flexou.Ale zachránit oba nešlo Citovat
GRiMx Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: Devils-night GRiMx: jeden určitě,bohužel druhej to odnes ,nebo teda odnese,až se do toho zbytku pustim flexou.Ale zachránit oba nešlo njn každej konflikt má oběti :D:D Citovat
GRiMx Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: Devils-night GRiMx: jeden určitě,bohužel druhej to odnes ,nebo teda odnese,až se do toho zbytku pustim flexou.Ale zachránit oba nešlo njn každej konflikt má oběti :D:D Citovat
martis Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 nemam co dodat len to ze si sikovny!!ake auto bolo a co s z neho urobil!!super!!!klobuk dole!! Citovat
Qcko Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Pocuj, ked uz si to mal takto rozhodene, je nejaka normalna moznost ako sa pozriet ci sa v palubovke fyzicky nachadza bag spolujazdca? (new model bez dvierok) ... nieco jednoduchsie ako vyberat odkladaciu skrinku ... diky ...inak si fachman, dost moc dobre spravene:potlesk Citovat
Guest Ludweek Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 jak se dodelava mp3 do original radia? Citovat
Devils-night Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Qcko:jediny se mozna podivat svetylkem v kasliku,nebo z boku od dveri vycvaknout ten ovalnej plast a podivat se tamtudy,pripadne si nejak pomoct zrcatkem. Ludweek: zatim jeste nevim,to se uvidi snad dneska :-D Citovat
Devils-night Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Kontaktoval jsem bejvalýho majitele.Poslal mi nějaký fotky jak vypadala bouračka. Můžete mrknout TADY Citovat
Devils-night Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Jinak dneska proběhlo doplnění klimy , byla uplně prázdná, cena i s barvivem kdyby to náhodou někde utikalo 1200,- tak sem zvědavej. Dál už sem namontoval tažný,jenom čekám na zapsání do TP,tak snad mi nikdo nebude mezitim Pomáhat a chránit. Citovat
brutall Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Čau. Namontovl jsem taky to tažný od tebe, přišla i kopie tip. listu od Brinku, tak jen zapsat do TP. Citovat
Devils-night Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 brutall: tak super,me uz ceka taky jen zapsani do TP,ale budu to muset nechat udelat,protoze magistrat nestiham :-/ ferry:no docela jo,ten byl mozna na odpis,ale nevim jak dopad cumak na kombiku,ja uz to dostal tak relativne porovnany. Citovat
MJSytic Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Tak musím nahlásit, že včera proběhl lehčí tuning a kombík se konečně pořádně snížil Fotky: Zadek před: Citovat
MJSytic Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Předek po snížení (tady se to tolik nepřehánělo, aby se 16\" dobře vešly a nikde nedrhly ) Citovat
Devils-night Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 Začínám koukat po nějakym nástupci, tak předběžně sonduju jestli by byl o kombíka zájem. Ke dnešnímu dni má najeto něco kolem 152000km , za ten rok co s nim jezdim jsem k prvotnímu servisu (rozvody atd) vyměnil ještě tyčky vzadu,čepy řízení vepředu,udělal geo, dál pak odešla jedna hadice od turba jinak ok. Kdyby někdo sháněl něco podobnýho tak napište.Přidám víc info. koukám že zmizelo foto,tak případně http://devils-night.rajce.idnes.cz/Moje_Combi/ [upravil dne 16.3.2011 09:39 AM Devils-night] [upravil dne 5.5.2012 08:38 AM od Devils-night] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.