Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

bohužel tu není moc na výběr buť Tichý nebo Ludgerky.:nevim No nasrali mě i v těch Ludgerách .Takže vlastně sem se rozhodnul tak z bláta do louže:myslim Uvidím v útery ja tam dopadnu, a dám vědět.

Odesláno

dandane jeste muzes zkusit svobodu u frydku ...

jinak u ticheho jsem nikdy nemel s nicim problem, vsechno v pohode, uz tam ty lidi nejakou dobu znam, jezdil jsem tam na servis se sluzebnima partnerama, nez jsme vymenili znacku, se svym tam na servis nejezdim, nejsem onasis, ale jen semtam pro origo dily .... neresim samozrejme cenu a tak, to je zbytecne resit ... ale jednani vzdy v pohode ...

mozna to je, jak ja rikam, podle ksichtu :D

Odesláno

Tak že, moje skušenost s jarní prohlídkou v autorizovaném servisu Peugeot (nezklamali). Jel jsem se svojí ženou. Po příjezdu (byl jsem obědnán) jsem se nahlásil u technika, kterého prví věta zněla \"Dejte mi občanku a techničák\". Pak jsme přišli k autu, kde seděla moje žena, tak že jsem nechal klíčky v zapalování. Technik si sedl do vozu přečetl stav tach. a zeptal se mojí ženy. \"Vy pojedete snámi taky do servisu?\" Čímž chtěl řici aby vypadla z auta, což ona udělala. Technik vystoupil, zavřel auto, a odešel i s klíčem, aniž by cokoliv řekl. Tak já jako trubka zaním. On vypsal mé udaje do počítače, zeptal se jestli budu platit hotově nebo kartou??? 290kč. jsem si mylel já, ale on už jestli bude potřeba něco dolejt, nebo opravit, jestli můžou. Mohl jsem tedy asi mluvit, tak jsem se zeptal jestli můžu bejt u prohlídky, což tady někdo psal, že můžu. V Sokolově nemůžu! Řekl jsem tedy, že prohlídku odmítám, ale technik to nemohl pochopit, a ještě ze mě delal debila, že bych mohl uklouznout, a že on tam semnou celou dobu nebude aby na mě dával pozor. Prohlídku jsem nakonec neapsolvoval, a odešel...

Odesláno

nekdy si rikam, jestli to ma smysl na prohlidku auta jet do autorizaku :D ... viz, brutall

radeji zajedu do sveho oblibeneho servisu, kde mi to taky proklepnou ... a lip ... zaplatim sice skoro 2x tolik, ale zase budu mit lepsi pocit, ze nejsem pro ne jako nejaka onuce :D

Odesláno

Tak ja hodlam byt tak u auta, jelikoz budu mit zvidave otazky. pokud ne, taky odjizdim. V brnocaru se mi prave libil pri objednani pristup, takze predpokladam stejny pristup i pri prohlidce.

Jsem na stejny termin objednany i ve Famku (tam jsem byl jako prvni), ale pana na showroomu jsem ocividne obtezoval svou pritomnosti, tak si to priste odpustim a uz se tam neukazu ani na tu prohlidku. At si delaji co chteji.

jinak opravovat a dolivat se na miste nic nebude, z toho asi nadseni nebudou, ale co se da delat :)

[upravil dne 9/4/10 tomyk]

Odesláno

Na jarní prohlídce jsem tam nebyl, ale když mi diagnostikou aktivoval denní světla, tak jsem byl v dílně přímo s mechanikem u auta. Sám jsem do dílny najel a po zaplacení i vyjel ven.

Odesláno

brutall:

To je síla co? Nějak podobně jsem byl vyhnán i já když jsem chtěl bejt u toho když se mělo řešit moje nestartování. Nejspíš se asi bojí že by člověk viděl co tam dělá za amatéry a neznalce a proto všechny vyhánějí ven.

Myslím si že už taky máš jasno kam příště zajet a kam ne.

Odesláno

Tak to je hnus ty autorizáky,podle toho jak všichni píšete.To je jen další důvod tam nejet.Kdybych měl funglovku a jezdil na záruční opravy,tak by mě hnali myslím ještě víc.s mojim autem radši zajedu za uznávaným mechanikem na okrese,který mě pustí do dílny a ještě to celé probereme....

Odesláno

Je to jen o lidech. Je škoda že jste všichni z různejch koutů země, vzal bych si Vás do parády a viděli by jste jak se má hýčkat zákazník a jak opravujou auta jidi co jsou do značky zapálený. Jsme super tým z Krkonoš.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

kucííí ja se taky v restauraci neseru kuchařovi do kuchyně a tam je to kolikrát o život :D

Hmm, ale v jiných servisech jim to neva, takže to bude asi spíš o kuchaři:D

Odesláno

Dnes jsem byl v Peugeotu Tichý (ulice Rudná) na jarní prohlídku.

Chování a přístup k zákazníkovi super, ale prohlídka samotná mě trošku zklamala.

U auta jsem nemohl být. Po prohlídce mi bylo řečeno snad o jedíné mírné zavadě (zadni silent bloky). Čekal jsem, že auto zkouknout více. Na dotaz jak vypadá zadní náprava mi nebyli schponi odpovědět (asi na ni nekoukali), při předání říkali, že vypadá ještě dobře.

V protokolu je uvedeno, že kontrolovali stav vzduchového filtru - nevím jak to dokázali bez rozebraní krytu na filtr.

Další jarní prohlídky už pudou mimo mě:D.

Slevy na díly lze uplatnit pouze pokud si onen díl necháte u nich vyměnit.

Odesláno

hmmm, ja mam vyborne zkusenosti s renault servisem ... mame firemniho mastera jeste v zaruce a leasingu ...

prvni vymena oleje - olej jsme meli vlastni, nehodlam platit ten jejich, ktery podle ceny snad obsahuje zlate supiny ... blondynka rikala, ze ztratime zaruku :D, tak jsem ji sdelil, ze pokud ano, tak ji to osobne vysvetli coi ... a byl klid ...

druha vymena oleje - olej opet vlastni, uz se o zaruce mlcelo ... nicmene pry vymenime vzduchovy filtr .... jenom skoda, ze tam byl kolega, protoze >> filtr se dle servisni knizky meni pri 90t km, my meli najeto 50t, kdyz chcou byt tak akuratni .... a cena ??? se podrzte 1800,- kc s praci pouze vymena vzduchoveho filtru !!!!!!

takze priste tam zase ficim ja ... a sorry za :xvul

Odesláno

Dnes v KIA servisu garančka po 20 000km. KIA CEED. Výměna svíček, filtrů, oleje-5w-40 Shell, kontrola karoserie, umytí-prý zdarma, suma-sumárum 7 000kč. Trochu :xvul ale pro srovnání.

Odesláno

řeknu vám to řeknu takhle jako student střední školy automobilní v Krnově jsem měl praxi v servise v Úvalně. Takže pokud zákazník chtěl tak tak se mohl dívat ale správně by neměl jelikož do prostoru servisu je nezaměstnaným vstup zakázán. Takže zákaznici by měli počkat v příjmaci hale a prohlížet si auta nebo sedět na židli. Ale ja také nemám moc rád když se mi někdo dívá pod ruce. toto je asi tak můj postřeh.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...