Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čauky chlapi sem uplný novaček na tomhle foru..tak se nezlobte jestli se budu ptat blbe .Na mé 307 mi spatne funguje ABS stava se to od 60km a niz už mi začne kopat ABS do pedalu samozřejme ze nepravidelne.Kontrolka nesviti ze by byl nejaky problem ale presto ma kamos diagnostiku ,,,atala,,a tam zadne zavady..tak sem vyskousel predni cele naboje i se snimacem ,ktere byli samozrejme dobre a je to furt stejne . Tak sem tady nekde cetl ze nekomu to delali lana na rucku ale ume to vypada ze funguje dobre ,,samozrejme sem kontroloval jestli nejsou pribrzdeny kola nebo tak neco vse sem vycistil i zadni kola aje to furt stejne tak sem se chtel zeptat jestli by mi nekdo neporadil co sti nebo jestli nemel nekdo podobny problem,,,diky za odpovedi

Odesláno

Nejspíš bude vadný některý snímač ABS na kole, popř. problém v konektoru snímače. To ti ale zjistí jedině origo diagnostika PP2000. Na atalu nezjistíš nic, co se týká ABS u Peugeotu.

Odesláno

Podle mě, když ABS kope, tak funguje :) není problém, aby se na prašné ceště ozvalo. Samozřejmě nechci rejpat, pokud to je na asfaltu a brzdí se normálně.

Odesláno

Ze kope pri aktivaci je jasne;) ale dela to treba v 50km jen co se trochu dotknu brzdy ale neni to pravidelne a je to na suche silnici:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...