Tibor100 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Ahojte. Ja som kupil nove disky, ale nemam v nich snimace tlaku, lebo na origo diskoch mam teraz zimne gumy a tam su aj snimace. Nechcel som ich prehadzovat. Nemate niekto teda na predaj 4 ks snimacov? Citovat
Tibor100 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: Biliboy Mam stale na predaj ale iba 3kusy... Poslal som ti sukromnu spravu. Citovat
grage Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Zdravím, bol som prezúvať gumy a začali mi nejako blbnúť snímače tlaku. hlásilo mi to to na jednej gume defekt a na druhej nízky tlak. Dofúkal som a hlášky prestali. Po dvoch dnes som ale sadol do auta a začalo na mňa zjápať, že mám defekt. zatiaľ som to nemeral, ale pneumatika vyzerá v pohode. Je možné že by mi to blblo ak mi vymenili na disky? (predný za zadný) ... za skorú odpoveď, chcem to dnes riešiť. Citovat
Sobull Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Nejdřív změřit. Taky mi hlásil defekt, i když guma vypadala vokometricky dobře. Ukázalo se že nemá ani 1 atm. Po nafouknutí v pohodě. Citovat
Vlado-77 Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 Původně zaslal: grage Zdravím, bol som prezúvať gumy a začali mi nejako blbnúť snímače tlaku. hlásilo mi to to na jednej gume defekt a na druhej nízky tlak. Dofúkal som a hlášky prestali. Po dvoch dnes som ale sadol do auta a začalo na mňa zjápať, že mám defekt. zatiaľ som to nemeral, ale pneumatika vyzerá v pohode. Je možné že by mi to blblo ak mi vymenili na disky? (predný za zadný) ... za skorú odpoveď, chcem to dnes riešiť. Z toho co tu chlapci popisali predtym, tak by nemal byt ziaden problem ze ci je zadny snimac prehodeny do predu a naopak. Taktiez myslim ze len pomerat dofukat aby prestalo pipat a ked zacne piskat tak pomerat ci sa nestraca tlak. Potom uvidis ci netreba zmenit napr ventil ako sme to tu riesili vsetci doteraz. A ak nahodou (ale verim ze bude OK) tak Prema ma ventily (aby sa nemusel zhanat cely snimac). Citovat
pajo30 Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Původně zaslal: Přema Ano ano ventily mám...viz. můj podpis ešte si ich nepredal??????????????????????? Citovat
Přema Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Prodal všechny originální.......ale ted mám dělané,to už nejsou origo.... Citovat
Přema Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Přesně tak....tyto dělané jsou kovové....... Citovat
Laďa Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Původně zaslal: pajo30 na funkciu to asi vplyv nemá že ??? Myslíš funkci rostlináře?:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.