Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Ja som kupil nove disky, ale nemam v nich snimace tlaku, lebo na origo diskoch mam teraz zimne gumy a tam su aj snimace. Nechcel som ich prehadzovat. Nemate niekto teda na predaj 4 ks snimacov?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, bol som prezúvať gumy a začali mi nejako blbnúť snímače tlaku. hlásilo mi to to na jednej gume defekt a na druhej nízky tlak. Dofúkal som a hlášky prestali. Po dvoch dnes som ale sadol do auta a začalo na mňa zjápať, že mám defekt. zatiaľ som to nemeral, ale pneumatika vyzerá v pohode. Je možné že by mi to blblo ak mi vymenili na disky? (predný za zadný) ... za skorú odpoveď, chcem to dnes riešiť.

Odesláno
Původně zaslal: grage

Zdravím, bol som prezúvať gumy a začali mi nejako blbnúť snímače tlaku. hlásilo mi to to na jednej gume defekt a na druhej nízky tlak. Dofúkal som a hlášky prestali. Po dvoch dnes som ale sadol do auta a začalo na mňa zjápať, že mám defekt. zatiaľ som to nemeral, ale pneumatika vyzerá v pohode. Je možné že by mi to blblo ak mi vymenili na disky? (predný za zadný) ... za skorú odpoveď, chcem to dnes riešiť.

Z toho co tu chlapci popisali predtym, tak by nemal byt ziaden problem ze ci je zadny snimac prehodeny do predu a naopak. Taktiez myslim ze len pomerat dofukat aby prestalo pipat a ked zacne piskat tak pomerat ci sa nestraca tlak. Potom uvidis ci netreba zmenit napr ventil ako sme to tu riesili vsetci doteraz. A ak nahodou (ale verim ze bude OK) tak Prema ma ventily (aby sa nemusel zhanat cely snimac).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...