martis Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 ahojte rozmyslam nad kupou novych zadnych svetiel,ale neviem sa rozhodnut mam cervene auto,v predu som si zastriekal predne svetla a hmlovky,predok je pekny ale v zadu vobec tie svetla nevyniknu kedze je cervene auto a cervene svetla.rozmyslal som ze strieknem ciernym lakom zadne svetla,ale to je uz stara era,a kupa novych bodovych,neviem,bud chrom,alebo do cierna.bodove nejako by som nechcel lebo na aute zase v predu nemam okruhle svetla.uz som rozmyslal ze strieknem svetla do cierna,ale tak ze vrch necham cervneny a spodok cierny,alebo neviem ako preto to tu psiem lebo som neviem rozohodnut a radsej sa poradim ako nieco urobim a potom budem lutovat. Citovat
Dave_k Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Byly tu na prodej světla s názvem crystal. Ty nevypadají špatně. Měl je na autě Petr 406 red. Citovat
martis Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 tie som videl na jeho aute(Petr 406 red) cize tie odporucate dat na moje auto?mam ho presne takej farby!!si myslim ze old a novy model nebude taky rozdiel vo svetlach ze?lebo Petr 406 red mal old model.skusim pozriet na nete ci su na moje moje auto. Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Tobě tam nepůjdou. Tyhle crystaly jsou jen pro old model co vím. Citovat
punkac Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Ano, je velký rozdíl mezi světly starého a nového modelu Zdánlivá podobnost mate, když dáš na starý model světla z nového, nepůjde zavřít kufr - světla bys rozbil. Předpokládám, že to bude i obráceně Citovat
martis Odesláno 31. březen 2010 Autor Odesláno 31. březen 2010 joooj skoda ale na novy model som take nenasiel,ale zaujimave ze old a novy model su na prvy pohlad rovnake,v zadu je len iny naraznik,kufor ma taky falc a svetla ale kasna by mohla byt rovnaka,skoda.skusim hladat na novy model. Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Nic na nový model nehledej. Zbytečně zabitej čas. Nic rozumného se nedělá. Jen pár čirých hnusů ani zdaleka ne takové podoby jako jsou na tvém obrázku. Zatím nikdo žádná rozumná světla nedělá. Nejhezčí ti stejně vyjdou origo světla. Citovat
martis Odesláno 31. březen 2010 Autor Odesláno 31. březen 2010 tie origo su pekne,ale na cervenu farbu cervene svetla uplne zaniknu na modrom,bielom a vsetkych inych farieb aut pekne vyniknu Citovat
R1kimi Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 A čo by ste povedali na tieto na starý model ? Citovat
R1kimi Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 mám to teraz takto,ale keďže mi jedna dobrá duša nacúvala do nárazníka tak okrem neho sa poškodilo aj svetlo a rozmýšlam či by sa to hodilo [upravil dne 1/4/10 R1kimi] Citovat
martis Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 nad takymi ciernymy som rozmyslal aj ja,lebo predne svetla mam tiez cierne tak neviem ale nasiel som na nejakom fore trosku ine svetla a podla mna vyzeraju pekne ale su zase cervene Citovat
martis Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 a este pohlad na cele auto. ale kde take svetla kupit tak to fakt nemam sajnu v cz a sr asi velmi tazko ale su prerobene?lebo take som fakt nevidel predavat. Citovat
R1kimi Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Pekné sú ... len či by mi podľa Vás viacerých sekli tamtie číre čierne na old Citovat
Ferry Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 ja mam tyhle, i kdyz uz jsem taky premyslel, ze bych se vratil k originalu Citovat
farky Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 martis mas tam dve rozne auta a dvojo inych svetiel Citovat
martis Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 to je stale to iste auto,len to fotil v stadiu uprav,len zadne svetla su ine,on medzy tym zase dal original svetla,potom dal nejaky cudny predny naraznik a take upravoval ho ale vyzera pekne.dam foto toho predneho naraznika.a dam aj viac foto Citovat
martis Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 a tu je ten predny naranzik..aky je vas nazor? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.