Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no pneu mam este tie co som mal ked som auto kupil.. a su to dunlop, a hovoril ze su zle gumy. lebo ja ked som siel s nima rychlejsie ako 130 tak zacal volant trast, naprava a vsetko okolo toho je v poriadku to som bol u mechanika a on povedal ze treba dat vyvazit.a asi tam bol problem, aj ked este 130 som odvtedy nesiel..

Odesláno

Mám otázku ohladne 16 diskov.Ide mi o ET, písaných je tuším 44 a mám možnosť kúpiť s ET 39 je to 5mm smerom von.Máte niekto niečo podobné obuté, poprípade nebude problém?Dakujem za postrehy:papa

Odesláno

Judes ,myslíš aby to niekde nedrhlo o brzdič?

Jj tiež to plánujem na zimné, letné mám cosmosy 17

Hm,tak trochu problém kua chcel som si ich nechať doviezť ale ako tak čítam bude lepšie si pre ne zájsť osobne.

[upravil dne 2/4/12 18:40 od baffy]

Odesláno

Mne sa vôbec nedali nahodiť tie čo som si vybral ako prvé kvôli tým brzdičom, v každom prípade vyskúšať.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

koupil jsme si Al kola 17x7,5 JJ ET36 s pneu 215/55 R17 (dle konfigurátorů neměl by byt problém) ale nemám je zapsané v TP a ted mám problém. Na mestském uřade mne to nechteji zapsat že si mám donst potvrzené od autorizovaného servisu Peugeot. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Podle toho co čtu, to není problém používat anapsat na TP.

Díky moc za odpově

Odesláno

mne to peugeot podla VIN zaslal zadarmo, pokal su pre tvoje auto a motorizaciu schvalene (to bolo pre 106), ale uz som tu kedysi cital ze to niekomu (zadarmo) spravit nechceli

Odesláno

Díky za radu,

mužeš mi říct, kde ti to poslali? Klidne bych za to nejakou kačku dal:)

Já to zkoušel v jednom servisu a tam mně nic napsat nechtěli:( .. když ono to na těch 17\" tak pěkne vypadá:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak je to v haji s těma mojema R17, protože na 1,6HDI mohou být jen R16. Víte někdo proč na 1,6 nejdou R17 ale na 2,0 ano? Sehnal jsme od nich typový list, tak to budu zkoušet dlouho cestou přes vyřízení všech dokumentu.

Psal jsme aj do Peugeo Česká Republika a ještě se nikdo k tomu nevyjádřil, vypadají jak kdyby od toho dávali ruce pryč a dělaji mrtvé brouky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...