qmysak Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 to ale zjistím že je vychozený ten kloub jen výměnou ne??? Citovat
pet1410928981 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Nejspíš je to jediný způsob, já jsem poloosu vymontoval, odvez na repas a ten maník ji vzal do rukou a hned řekl že má dost. Je ale fakt, že po nomontování zrepasované absolutní klid. Citovat
qmysak Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: pet Nejspíš je to jediný způsob, já jsem poloosu vymontoval, odvez na repas a ten maník ji vzal do rukou a hned řekl že má dost. Je ale fakt, že po nomontování zrepasované absolutní klid. ok dík zkusím to pořešit co nejspíš protože mě to už štve Citovat
qmysak Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 nebo má ještě někdo jiný nápad???názory jsou vítány:D Citovat
P607Olda Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Že bychom ty vibrace přemluvili silou většiny? Aby se přestěhovaly z poloosy do něčeho snadno přístupného? Citovat
Somil Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 ja som mal toto isté mne to robilo okolo 70 a boly to tie poloosy ked som ich vimenil všetko je ok. Citovat
martin406hdi Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 vymenil som obe poloosy a teraz ide ako ma.... u mna to bola ale ta prava - dlhsia, na strane spolujazdca.. robota aj s vymenou loziska na vrchu tlmica cca 1.5hodiny.. Citovat
qmysak Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: martin406hdi vymenil som obe poloosy a teraz ide ako ma.... u mna to bola ale ta prava - dlhsia, na strane spolujazdca.. robota aj s vymenou loziska na vrchu tlmica cca 1.5hodiny.. tos měnil celou poloosu nebo jen kloub???za celou poloosu je to docela pálka:bacha a stejně nejde poznat která je v háji nebo de to poznat?? Citovat
martin406hdi Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 zohnal som cele poloosi komplet... za rozumnu cenu tak som to vymenil cele, najskor som vymenil stranu na soferovej strane,,.. ta ide podstatne jednoduchsie a lahsie... previezol som sa a ked to stale triaslo vymenil som aj druhu stranu.. pak to uz prestalo.. takze ja som mal na prd spolujazdcovu stranu.. Ked to pojdes robit skus najskor tu soferovu stranu... je to lahsie rozobrat a vymenit na tej strane... ked to neprestane tak budes musiet menit aj spolujazdcovu stranu.. Ked som sa pak dival na tie moje \"stare\" poloosy sa mi zdala ta dlhsia - spolujazdcova trosicku akoby kriva.. tak asik preto to robilo Citovat
Nosyk Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 tak mam uplne ten samej problem. pri zatahu, predevsim na trojku a ctyrku se cely auto neskutecne rozkmita. v servisu automaticky rikal ze to je poloosa ale po vymene mu to delalo porad. ten mechanik z toho byl sam nestastnej, ze nevi co s tim ze jediny co ho napada zkusit vymenit prevodovku, jestli to nemuze bejt neco v ni. tusite jestli by mohlo bejt neco s prevodovkou, co by mohlo zpusobit stejny chovani pravo jako ta spatna poloosa? Citovat
Toho.Času Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 neviem ci hovorime o tom istom, ale mne to jemne vibruje na cca 2200-2300 ot. a potom zas klud.najzretelnejsie je to citit na 5 rychlosti=pri 110-120km/hod alebo pri cuvani. a viete cim to je? vyfukom,resp. objimkou ktora je na nom.ked je pritihanuta nadoraz,tak to trpne, a ked ju povolim, tak sa postupne uvolni a otaca dokola=vyfuk je volnejsi,vibruje, ale myslim ze zas vydava hluk, len inym sposobom (uz si nespominam) tak si vyberte.... [upravil dne 27/4/10 Toho.Času] Citovat
qmysak Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 kdyby to byla poloosa dělalo by to aj z kopce když je zařazená rychlost??? kterou objímku na výfuku myslíš??? Citovat
Radek 306 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 ta poloosa to dělá hlavně v záběru,u 406 se to stává často Citovat
qmysak Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 jj vím že v záběru ale jestli aj z kopce při zařazené rychlosti nerad bych rýpal do čečeho co funguje teda v rámci možností Citovat
Toho.Času Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: qmysak kdyby to byla poloosa dělalo by to aj z kopce když je zařazená rychlost??? kterou objímku na výfuku myslíš??? hned prva od motora=spaja vyfukove potrubie od motora s vyfukom Citovat
martin406hdi Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 z kpca to nerobi.. aspon mne to nerobila.. robilo to po rovine zhruba od 70km/h a najviac viditelne to bolo pri nejakom tiahlom kopceku... Citovat
qmysak Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: martin406hdi z kpca to nerobi.. aspon mne to nerobila.. robilo to po rovine zhruba od 70km/h a najviac viditelne to bolo pri nejakom tiahlom kopceku... mě to dělá v kopci a aj z kopca tak nevím no:-( Citovat
btl.a Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Když jsem měl P406 tak jsem rovněž měnil poloosu, auto se chvělo a ještě se i klepala řadící páka. Po výměně byl klid. Citovat
Reff21 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Hoši, pěkný počteníčko, ale tohle dělá většinou na 99,99% silentblok(y) na motoru. mockrát jsem se stím už setkal, stačí nepatrné uvolnění a vybruje pak celé auto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.