Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pet

Nejspíš je to jediný způsob, já jsem poloosu vymontoval, odvez na repas a ten maník ji vzal do rukou a hned řekl že má dost. Je ale fakt, že po nomontování zrepasované absolutní klid.

ok dík zkusím to pořešit co nejspíš protože mě to už štve

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: martin406hdi

vymenil som obe poloosy a teraz ide ako ma....:potlesk

u mna to bola ale ta prava - dlhsia, na strane spolujazdca..

robota aj s vymenou loziska na vrchu tlmica cca 1.5hodiny..

;)

tos měnil celou poloosu nebo jen kloub???za celou poloosu je to docela pálka:bacha a stejně nejde poznat která je v háji nebo de to poznat??

Odesláno

zohnal som cele poloosi komplet... za rozumnu cenu tak som to vymenil cele,

najskor som vymenil stranu na soferovej strane,,.. ta ide podstatne jednoduchsie a lahsie... previezol som sa a ked to stale triaslo vymenil som aj druhu stranu.. pak to uz prestalo.. takze ja som mal na prd spolujazdcovu stranu..

Ked to pojdes robit skus najskor tu soferovu stranu... je to lahsie rozobrat a vymenit na tej strane... ked to neprestane tak budes musiet menit aj spolujazdcovu stranu..

Ked som sa pak dival na tie moje \"stare\" poloosy sa mi zdala ta dlhsia - spolujazdcova trosicku akoby kriva.. tak asik preto to robilo

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak mam uplne ten samej problem. pri zatahu, predevsim na trojku a ctyrku se cely auto neskutecne rozkmita.

v servisu automaticky rikal ze to je poloosa ale po vymene mu to delalo porad. ten mechanik z toho byl sam nestastnej, ze nevi co s tim ze jediny co ho napada zkusit vymenit prevodovku, jestli to nemuze bejt neco v ni.

tusite jestli by mohlo bejt neco s prevodovkou, co by mohlo zpusobit stejny chovani pravo jako ta spatna poloosa?

Odesláno

neviem ci hovorime o tom istom, ale mne to jemne vibruje na cca 2200-2300 ot. a potom zas klud.najzretelnejsie je to citit na 5 rychlosti=pri 110-120km/hod alebo pri cuvani. a viete cim to je? vyfukom,resp. objimkou ktora je na nom.ked je pritihanuta nadoraz,tak to trpne, a ked ju povolim, tak sa postupne uvolni a otaca dokola=vyfuk je volnejsi,vibruje, ale myslim ze zas vydava hluk, len inym sposobom :) (uz si nespominam)

tak si vyberte....:myslim

[upravil dne 27/4/10 Toho.Času]

Odesláno
Původně zaslal: qmysak

kdyby to byla poloosa dělalo by to aj z kopce když je zařazená rychlost???

kterou objímku na výfuku myslíš???

hned prva od motora=spaja vyfukove potrubie od motora s vyfukom

Odesláno
Původně zaslal: martin406hdi

z kpca to nerobi.. aspon mne to nerobila.. robilo to po rovine zhruba od 70km/h a najviac viditelne to bolo pri nejakom tiahlom kopceku...

mě to dělá v kopci a aj z kopca tak nevím no:-(

Odesláno

Hoši, pěkný počteníčko, ale tohle dělá většinou na 99,99% silentblok(y) na motoru. mockrát jsem se stím už setkal, stačí nepatrné uvolnění a vybruje pak celé auto...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...