Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

!!SPOR z prodeje!! - prosím hlasujte

!!SPOR z prodeje!! - prosím hlasujte  

1. 1. !!SPOR z prodeje!! - prosím hlasujte

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Když si koupíš kola v krámu, dáš je na auto, budeš s nima pár dní jezdit, pak tam přijdeš, že se ti vlastně drhnou a už je nechceš, co by mu na to asi řekli :)

Jestli už ty kola nechce, tak at je prodá dál, proč by jsi s tím měl mít sraní zas ty

[upravil dne 24/3/10 Ajdamek]

Odesláno

Tiez si myslim, ze nic nevracat ... Vsetko tu uz bolo povedane ...

Odesláno

Také se připojuji s názorem nevracet. Jiný případ by byl, kdyby mu nebylo umožněno zboží řádně vyzkoušet na místě předání (např. kola by byly naloženy bez testu a po následné instalaci by se zjistilo, že šmajdají nebo jsou jinak vadné či rozměrově nevyhovující). Ale to nebyl ten případ. Naopak oceňuji vstřícné a velkorysé jednání Schwaary.

Odesláno
Původně zaslal: Cyklon

Také se připojuji s názorem nevracet. Jiný případ by byl, kdyby mu nebylo umožněno zboží řádně vyzkoušet na místě předání (např. kola by byly naloženy bez testu a po následné instalaci by se zjistilo, že šmajdají nebo jsou jinak vadné či rozměrově nevyhovující). Ale to nebyl ten případ. Naopak oceňuji vstřícné a velkorysé jednání Schwaary.

Aj to je otazne ... Nie je totizto na predavajucom, aby zistoval, ci danej rozmer, roztec, ET a podobne bude pasovat na jeho auto, ktore je jine, nez to, s ktereho kola pochadzaju ...

Kdyz to bral na 605 tku, i bez testu ide zistit, ci budu kola velke, alebo nie ...

Shaarwa k tomu pristupil zodpovedne, kola si KDO mohol vyskusat na aute, atd ... To ze se to nekemu nepozdava pak doma, to uz je fakt jeho vec ...

Nechcem byt zly, ale sharwa udelal uz viac, ako je standard ...

Odesláno

Díky pánové (a případné dámy). Chtěl jsem právě předejít takovýmto zbytečným nedorozuměním. Ozval se mi Kdo (s ohledem na jeho soukromí uvádím pouze nick) s tím, že se na toto téma dívat nebude, z čehož plyne, že sem ani nepřidá svůj názor. To mě mrzí, ale možnost byla dostatečná (stejně jako vyzkoušet si kola). Požádal jsem Kdo o svolení se zveřejněním naší komunikace, je to možnost jak vám předložit Kdoovy argumenty, když nechce přispět a já vás do toho zatáh :)

Možná je to ale zbytečné, právní stránka je jasná, chtěl jsem si ověřit tu morální, což se mi s vaší pomocí povedlo. Díky za vaše názory, asi si budu muset zvyknout, že se jako právník prostě nikdy nezavděčím všem :)

[upravil dne 24/3/10 shwaara]

Odesláno

Ne....když to zkusil na autě tam musel vědět do čeho jde

Ale je dobrý že jsi pro to založil vlákno,alespoň mají možnost obě dvě strany se k tomu vyjádřit a předejde se pomluvám a podobně;) Snad se k tomu vyjádří i Kdo osobně a bude to v klidu vyřešeno...

Odesláno

stará dětská právnická poučka:)--první slovo platí,druhé leze z gatí--neznáte už z pískoviště??? :super

[upravil dne 24/3/10 ozzy56]

Odesláno

Docela by mě zajímal i názor druhé strany ( Tím nechcu říct že shwaara kecá;))

Tudíž zatím nehlasuji a počkám si. Nicméně podle toho jak to píše shwaara tak bych peníze nevracel a ať si KDO prodá kola sám:papa

Odesláno

V tuto chvíly jsem na strane shwaary .Kola byly vyzkoušený,projetý a i přesto že věděl že je to o fous tak kola vzal.

Jsem zvědavý i na verzy Kdo ,jestli se zapojí.

Odesláno

Taky jsem hlasoval ne.:bojim

Jednoznačná záležitost.

Škoda, že Kdo nenapíše svůj pohled na věc.Docela by mně to zajímalo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...