Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zasmál sem se dvakrát. Zaprvé, že někdo krade z policejního auta a podruhé když tak odvážnej blbec odnese skoro prázdnou tašku.

Brečet musel on když ji otevřel :papa

Odesláno

Taky jsem se zasmal. Ale ted zalezi co opravdu v te tasce bylo,mohlo to byt opravdu neco cenneho a oni radsi napisou, ze tam nic nebylo at neni takova ostuda.

Odesláno

Ani k pláči, ani k vzteku - realita všedního dne. Ani cajtský auto není trezor, tak už to klucka věděj.

Dokáže mě vytočit, když někdo vyčaruje věci ze sanitky, jejíž osádka fakt v 98% výjezdů někomu konkrétnímu pomáhá - cajt, který obhlíží místo činu (konkrétně tohle bylo fakt náročné ohledání) má dostatek času auto zabezpečit a věci lákající nenechavce zamaskovat.

Odesláno

Medvěd

překvapuje mě,že bereš jako realitu okrást někoho,kdo ti přijel vlastně pomoci--takže to byla chyba poldů?? :(

[upravil dne 19/3/10 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

Medvěd

překvapuje mě,že bereš jako realitu okrást někoho,kdo ti přijel vlastně pomoci--takže to byla chyba poldů?? :(

Péťa odpověděl za mě, v podstatě uvažujeme stejně.

Když si kdokoli z nás nechá na parkovišti u NC na sedačce vytelenou tašku a někdo mu auto vybílí, NIKDO (ani PČR nebo dokonce MP) ho nebude litovat, v podstatě dostal oč žádal a už si bude na věci dávat pozor. Zlodějinu neberu jako normu, ale prostě mi přijde rozumné dávat si na věci bacha a neumožňovat (nebo aspoň maximálně komplikovat) pobertům, aby si z mých věcí dělali snadno věci svoje nebo třetích osob - proto mě udivuje, že příslušníci složky, která je s touto realitou v každodenním styku udělají takovou školáckou chybu.

[upravil dne 19/3/2010 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: hudy

Taky jsem se zasmal. Ale ted zalezi co opravdu v te tasce bylo,mohlo to byt opravdu neco cenneho a oni radsi napisou, ze tam nic nebylo at neni takova ostuda.

Píšou \"Kniha provozu od vozu\". Tam bývá zastrčená i karta CCS a protože se s autem střídá mnoho řidičů, je v knize napsáno i PIN :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: ozzy56

Medvěd

Péťa odpověděl za mě, v podstatě uvažujeme stejně.

Když si kdokoli z nás nechá na parkovišti u NC na sedačce vytelenou tašku a někdo mu auto vybílí, NIKDO (ani PČR nebo dokonce MP) ho nebude litovat, v podstatě dostal oč žádal a už si bude na věci dávat pozor. Zlodějinu neberu jako normu, ale prostě mi přijde rozumné dávat si na věci bacha a neumožňovat (nebo aspoň maximálně komplikovat) pobertům, aby si z mých věcí dělali snadno věci svoje nebo třetích osob - proto mě udivuje, že příslušníci složky, která je s touto realitou v každodenním styku udělají takovou školáckou chybu.

[upravil dne 19/3/2010 Medvěd]

Som nevedel ze kriminalka sa zaobera vykradackami autoradii :)

V kazdem pripade bych to takhle nehodnotil ... Sou to proste kur*y cigansky ... (ne vsichny, ty co to udelali)

Odesláno

Kriminálka se zabývá mimo jiné také sériovými vloupačkami do automobilů. Pokud parta zlodějíčků jezdí po republice a vykrádá auta, tak to podle Tebe má řešit kdo? Městská policie?

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Sou to proste kur*y cigansky ... (ne vsichny, ty co to udelali)

A seš si jistej, že to nebyl nikdo bílej? Nechci nikoho obhajovat nebo urážet, ale že k tomu došlo zrovna na tomhle místě neznamená, že to nutně musel bejt nějakej \"hnědočech\"...

Odesláno

myslim ze kazdy jsme nekdy zapomnely zamknout, mne se to stava docela casto, vzhledem k okolnostem kdyz by mne nekdo neco ukradl z auta v hodnote 700, pochybuju ze to nekoho bude zajimat...tudiz mi neprijde nejak moc dulezite se tu zabivat otazkou nasi policie... vzdit jsme lidi.. a kdo z vas, nas nikdy nezapomnel zamknout auto jak osobni ci firemni je dobrej. Cista zhoda nahod kde se to stalo.

Odesláno

Tvrzení policie si odporují.

Na otázku, zda zaparkovaný vůz byl uzamčen, odpověděla: „Vozidlo bylo zajištěno.“

Jenže kdyby zamčený bylo, nebyla by škoda \"jen\" 700,-

Poučení? Policie lže a stydí se za pravdu :)

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Kriminálka se zabývá mimo jiné také sériovými vloupačkami do automobilů. Pokud parta zlodějíčků jezdí po republice a vykrádá auta, tak to podle Tebe má řešit kdo? Městská policie?

Pripada ty tohle ako seriova vlamacka ?

Zapichli auto do ciga*nske osady, videli tam tasku, tak to auto otevreli a zebrali si ji ...

Nevim sice odkud ste prisli na to, ze auto bolo odemcene, v kazdem pripade si myslim, ze to byla nejaka Skoda , cize technologie otevirani je skoro kazdemu trocha znalemu jasna ...

No ale spet, pochybuju ze se jedna o nejakou seriovou vlamacku :)

Dundee :) Nechci abych ti odpovedel :) Chodi do takych osad vubec nekdo \"bily\" ?

Odesláno

to, že někdo něco šlohnul z auta ať policejního nebo jiného není vůbec ostuda okradeného, bohužel dneska se většina lidí diví, že si auto líp nezabezpečil, ale nikdo se nediví, že někdo něco ukrad pač se to stává standartním jednáním - bohužel

- tohle je jen potvrzení stavu, který tady panuje - kde se vyskytují cigáni nebo romové nebo jak se jim dle oficální ideologie téhle země má říkat je třeba čekat téměř na 100% problémy a ty se mj. řeší za naše daně

Odesláno

vendym

mluvíš mi z duše,bohužel většina diskutujících řeší policii,která si normálně auto zamkla (v tom ghettu by nezamkl jen idiot),přestali jsme problém nazývat pravým jménem...

Odesláno

bohužel-auta jdou otvírat i bez klíčů, tos nevěděl? dej někdy řeč s pojištovákama,tyto vloupačky ti neuznají--auto je nepoškozeno,ale vykradeno,dám ti radu,až se ti to stane,rozbij aspon okno a až potom běž na policii a pojištovnu:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...