Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Poradí mě někdo,kam se ukládají záložky z Firefoxu?U IE,nebo Maxthonu se to ukládá do c/documents and setings/oblíbené položky,ale u Firefoxu to nikde nemůžu najít.V těch oblíbených to není a ani ve složce Mozilla Firefox to nikde nevidím

[upravil dne 19.3.2010 lape]

Odesláno

Jo díky už to mám.Ve složce All users se ta Data aplikací zobrazují i při vypnutém zobrazení skrytých složek,v mojí složce nee.No,ale hlavně že už to mám.Ještě jednou díky.

Odesláno
Původně zaslal: Gabriel 307

Já používám program MozBackup 1.4.10 zálohuje záložky,hesla nebo klidně celý profil.

JJ též luxusní věcička při přeinstalaci mozilli,nebo OS.... :) Naprostá spokojenost s tím....

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Já používám Xmarks - synchronizace oproti nějakému serveru na internetu. Tím si zajišťuji stejné záložky jak v domácím PC, tak v notebooku.

Jo a tohle je úplně nejlepší :) Krásně se to sesynchronizuje hnedka když si přidáš nějakou stránku do záložek a hlavně to zálohuje záložky, cookies, jména a hesla :)

Odesláno

No použivam Xmarks taky, ale hesla bych někam na server rozhodně neukládal. Jinak mám rozšíření Bookmark backup které automaticky zalohuje založky, nastavení, a další volitelné soubory. Profil s rozšířeními a zbytkem souborů mám zaohovaný taky, ale ještě jsem z něj nikd nic nepotřeboval.

Odesláno

Ono je to fuk že ty hesla a účty jsou uloženy na servru.... není tam stajně nic podstatného,maily,fora,různé obchody a tak... navíc data jsou šifrována tak že se k nim nedostane nikdo,takže proč to řešit :)

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Ono je to fuk že ty hesla a účty jsou uloženy na servru.... není tam stajně nic podstatného,maily,fora,různé obchody a tak... navíc data jsou šifrována tak že se k nim nedostane nikdo,takže proč to řešit :)

heslo nekomu jen tak je k nicemu, zaroven mi chodi autorizacni sms ...

a stejne pouzivam operu :)

[upravil dne 20/3/10 BV406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...