Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Važení přátelé dnes se nám povedlo s naším partnerem Autokelly domluvit opět další zajímavé zvýhodnění našich řádných členů.

A to konkrétně nastavením 15% slevy na veškerou autokosmetiku a autochemii .

Došlo i k další úpravě výše slev u několika dalších sortimentů AK , což pravidelní odběratelé jistě zjistí a ocení.

Věřím, že budete spokojení.

Vaše Vedení.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Musím napsat, že slevy na autochemii jsou v AK velmi pěkné a zajímavé!! Sám jsem nedavno kupoval, tak mohu potvrdit, že má Pe.Tr pravdu:)Jen tak dál se slevama přesedo!! Díky :super!

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

pastorek: pokud to neco budes chtit pisni co je potreba a ja ti ho muzu vzit k vam...

Pekné od teba. Myslel som to všeobecne, nie konkrétne pre seba, ja som v AutoKelly registrovaný a mám väčšiu zľavu.

Odesláno

protože jediny klima čistič byl koupen 5.5.2010 a tam byla sleva vic než velka , tak jde o to kdys kupoval ty a jestli je to pod naší hlavičkou.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Jakpak to je s tou slevou 15% na autochemii? Dneska jsem v AK kupoval čistič klimatizace a sleva je tam jen 5%. :myslim

Na autochemii je sleva pěkná :

[upravil dne 22/5/10 OK406]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Potvrzuji, autokosmetika velmi prijemnych 17,6% :mrk Diky vedeni klubu !

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím kluci. tak se mi dnes vrátila investice do P - C . Můj dnešní nákup MOC / sleva P-C : olej Mogul gx-fe 10 litrů 1454/ 1100 Kč, tyčky stab. MOOG předek 1083/ 800 Kč, zadek 730 / 540 Kč a konečně rozvody SKF 3413 / 2525 Kč a pumpa Graf 1198 / 868 Kč. Celkem slušné,ne.....?! :) Já a moje peněžka jevíme značnou spokojenost. Děkuju vedení klubu,že se tak pěkně stará.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...