Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoj nemate nekdo tuseni, jak se posilaji penize na paypal? zalozil sem si ucet na paypalu, a mam tam cislo uctu, to je OK, a pak nejake id transakce, ale ja mladej a blbej znam jen VS, SS, a jeste jeden symbol, ale ID transakce moc ne, mate nekdo zkusenost / radu?

Odesláno

penize tam posilat nepotrebujes, zadas si tam cislo tve platebni karty, kterou mas k uctu a z te se ti pak pozadovana castka pri zadane transakci sama strhne

Odesláno

Přesně tak musíš mít ale na účtu ke kterýmu je ta karta ty platby povolený.pak jen nakoupíš a paypal to za tebe uhradí a strhne si to z karty(účtu) prodejce s tvým číslem karty nepřijde vůbec do kontaktu.

Odesláno

a karta sa musi verifikovat 4 miestnym kodom, ktory budes mat na vypise tak za tyzden. inak ti to fungovat nebude.

este jedna moznost je...dostat prachy na PP ucet... nieco predaj napr. na ebayi :cool:

Odesláno

kluci moc dekuju, kouknu na to, sem myslel ze si tam poslu treba 1000 euro, a bude to jakoby ucet s penezma, ale uz sem pochopil jak to funguje :)

DEKUJU

Odesláno

Prahy můžeš poslat klasicky převodem z účtu, oni ho mají u Unicredit v ČR, takže klasická transakce mezi našima bankama. Já na kartě mám malý limit, proto jsem to dělal takto. Kartu mám jenom proto, abych mohl na poště vybírat :D To ID jsem tuším psal do poznámky - jinam to nejde. Ale několik dní to trvá, než tam dojdou. To je vše :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...