Berkoff Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Hoj nemate nekdo tuseni, jak se posilaji penize na paypal? zalozil sem si ucet na paypalu, a mam tam cislo uctu, to je OK, a pak nejake id transakce, ale ja mladej a blbej znam jen VS, SS, a jeste jeden symbol, ale ID transakce moc ne, mate nekdo zkusenost / radu?
Ferry Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 penize tam posilat nepotrebujes, zadas si tam cislo tve platebni karty, kterou mas k uctu a z te se ti pak pozadovana castka pri zadane transakci sama strhne
Harlley Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Přesně tak musíš mít ale na účtu ke kterýmu je ta karta ty platby povolený.pak jen nakoupíš a paypal to za tebe uhradí a strhne si to z karty(účtu) prodejce s tvým číslem karty nepřijde vůbec do kontaktu.
Dekky Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 a karta sa musi verifikovat 4 miestnym kodom, ktory budes mat na vypise tak za tyzden. inak ti to fungovat nebude. este jedna moznost je...dostat prachy na PP ucet... nieco predaj napr. na ebayi
Ferry Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 tady kdyztak nejaky podrobnosti v cestine http://www.zive.cz/clanky/navod-jak-nakupovat-na-ebay-a-platit-pres-paypal/sc-3-a-142621/default.aspx
Berkoff Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 kluci moc dekuju, kouknu na to, sem myslel ze si tam poslu treba 1000 euro, a bude to jakoby ucet s penezma, ale uz sem pochopil jak to funguje DEKUJU
MilanF1 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Prahy můžeš poslat klasicky převodem z účtu, oni ho mají u Unicredit v ČR, takže klasická transakce mezi našima bankama. Já na kartě mám malý limit, proto jsem to dělal takto. Kartu mám jenom proto, abych mohl na poště vybírat To ID jsem tuším psal do poznámky - jinam to nejde. Ale několik dní to trvá, než tam dojdou. To je vše
Recommended Posts