Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar krotitelé lvů,,, copak vám svítí na přístrojovce jako kontrolka opotřebení brzd,, je to červenej vykřičník v závorkách?? nebo něco píše i PP ;)dík

Odesláno

opotrebeni brzd je zluta kontrolka (O) cervenej vykricnik je bud malo brzdove kapaliny, nebo casteji u noveho modelu 406 chybny spinac rucni brzdy, kterej zpusobuje tuhle hlasku, pise to i neco na displeji, ted z hlavy nevim presne co, ale byva to spatny kontakt na tom spinaci rucni brzdy

Odesláno

jo tak moc dík,, našel jsem střihlej káblik od senzorů ,ale nic nesvítí , tak nevím, když propojím drát s kostrou tak se měla rožnout kontrolka a nic

[upravil dne 16/3/10 MiliVFR]

Guest servisman
Odesláno

přesně tak musíš zabrzdit,přece by to nesvítilo po dobu jízy trvale bylo by to nepříjemné bna oči

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

opotrebeni brzd je zluta kontrolka (O) cervenej vykricnik je bud malo brzdove kapaliny, nebo casteji u noveho modelu 406 chybny spinac rucni brzdy, kterej zpusobuje tuhle hlasku, pise to i neco na displeji, ted z hlavy nevim presne co, ale byva to spatny kontakt na tom spinaci rucni brzdy

pise to brake fluid level low , vidim to denne :D ... ale takovou prkotinu neresim :D

Odesláno

honza406: to přece nesvítí, jak pustíš brzdu, desky se odtáhnou a už to není ukostřený...

punkac: jde fakt jenom o spínač, dělá to snad každá 406, taky to neřeším, vím, že tam kapalinu mám a hotovo.

Guest servisman
Odesláno

to máš pravdu ale zažil jsem i případ že to svítilo stále a v noci to není nic moc

Odesláno

neboj, nejsem magor :) ... myslel jsem to samozrejme tak, jak to upresnil MatrixCHose ... brzdovku tam mam, a steka to na me jenom, kdyz manipuluju s ruckou :papa

Původně zaslal: punkac

no to bych asi řešil, rozject se můžeš, zastavit musíš....

Odesláno

To byla moje 1. závada s P406 ... stačí prostříknout kontakty na spínači ruční brzdy kontoxem. Je tam přechodový odpor a protože je to na jedné větvi se snímačem brzdovky tak to hází kraviny.

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...