aaadada Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Dobrý den, jsem tu nový a potřebuju poradit. Po všech možnejch servisech a nemalích financích s tím vynaložené se obracím na vás. Můj peugeot má najeto 180.000 Km. Před 6 měsíci se mi rozsvítila kontrolka motoru a nápis ANTIPOLUTION FAULT.Auto přestalo jet a netáhlo, nepustilo mě to přes 3000otáček, něco v tom mi bránilo. Nicméně po ujetí 100km kontrolka zhasla a auto jelo naprosto normálně, táhlo uplně v pohodě. Po týdnu se stejný proces opakoval ale stačilo vypnout motor a znovu natočit. A teď před 2 měsíci to vyskočilo znovu a auto za boha nejede. Jel jsem do nejbližšího servisu. Auto tam stálo celkem 14dní a jediný na co přišli je že se musí vyměnit DPF filtr. Než sem jim na to Kívnul tak sem chtěl mít jistotu a dal jsem auto ještě do jednoho servisu. Ale pro mojí opatrnost mi tam zdělili že je špatný EGR ventil. Tak sem naštvaný se otočil a zkusil ještě jeden. A světe div se, tam mi oznámili že je špatný turbo, že to nespína a celkově netlakuje. Za tyhle 3 informace sem v servisech nechal cca 22.500,-Kč za naprostý nic. Auto stejně nejede. Podle jejich informací to znamená že bych měl koupit nový DPF filtr, nový TURBO a nový EGR. Ale jak tak zklamaně projíždím internet narazil jsem na toto forum kde se dozvídam mnoho užitečných informací. Proto se vás chci zeptat jak by jste postupovali vy při mém problému když necháme jako poslední možnost koupit všechny nové nahradní díly až na konec. Jsem naprostej amatér a nerozeznam všechny ty možné hadičky atd. co jsou v autě. Ale chtěl bych to zkusit opravit nějak své pomocí. Auto je do teď pojízdne, má to i své výhody. Na dálnici nepřekročim rychlost 130km/h A když jo tak mě to zase nějak zarazí a proti mé vůli stáhne rychlost i přes sešlápnutí plyn. Takže ubylo dost pokut a bodů:-). Ale Když auto táhlo bylo to o něčem jiném. To mi dáte za pravdu asi všichni:-) Tak a konec románu. Budu vďečný všem kdo by mi chtěl pomoci vyřešit tento problém ať už tady na internetu a nebo v normálním světě. [upravil dne 16/3/10 aaadada] Miroslav Gašpierik ohodnotil 1 Citovat
DanculD Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 No, podla mna ked ta to nepusti cez 3000 otacok, tak to bude FAP alebo cidlo tlaku FAP-u. Citovat
aaadada Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 děkuji za odpověď, ale kde to najdu a jak to vyřešim? Citovat
aaadada Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 a je nějakej návod pro naprostého amatéra jak to tam vyčistit přetěsnit atd.?? Citovat
OloZX6R Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Hele auto mi dělalo to samé, ve 3 servisech včetně origo peugeot si s tim nevěděli rady. Zkoušel jsem novou váhu vzduchu, kontroloval hadice od turba, intercooleru a nakonec to byly hadičky od podtlaku. Doporučuju ti jako první auto zbavit DPF filtru, vysypaný turbo to nejspíš nebude a vadnej egr odpovídá taky spíš těm podtlakům, protože to je dost nezjistitelná závada. Takže, za cca 4000,- DPF pryč a pak se zkus spojit s některýma zdejšíma členama, který tomu aspoň trochu rozumí (viz. příspěvky o tom, kdy auto netáhlo), kteří ti poradí co dál. Já laboroval s podtlakovejma hadičkama cca půl dne a auto už jezdí. Určitě by pomohlo zaslepení EGR, takže zkus tady najít odborníka, protože v servisu na něj nenarazíš. Citovat
aaadada Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 super, hned se do toho pustím:-) vysipaný neni, jen netlakuje,. Kdyby bylo vysipaný tak by by už poprvně neseplo.:-) Dík za info Citovat
vlado-.m Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Ked si si isty ze netlakuje....pozrel by som zastrcku najspodnejsieho el. mag ventilu prip. prehodil s niektorym z ventitov spredu na motore. Ventil ovlada tlak turba a ak nema prudovy okruh /t.j. poskodena zastrcka, kabelaz alebo cievka ventilu / tak to vyhadzuje hlasku + nudzovy rezim. Co sa tyka FAPu tak tu odchadza cidlo snimania tlaku. Ak nemas uplne zasraty FAP tak sa to cidlo da zmerat ze ci nedava bludy do RJ a to potom vedie k nudzovemu rezimu. A ako ti tu niekto radil, aj ked si to uz posral s tym ze si vysolil take prachy, FAP si mal dat alebo daj prec. Ked uz neusetris aspon budes mat pokoj. Citovat
buchys Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Ahoj, mám stejný motor a najeto 185tis., tvoje auto jede v tzv. nouzovém režimu takže se divím že na diagnostice nepřišli na to co s tím je. Vypadá to ale buď na nejakou elektromagnetickou cívku ( ty pouští podtlak dále na ovládací membrány) nebo na zanesený FAP. Pokud by jsi chtěl sám laborovat s cívkama tak je nejlepší mít jednu navíc a zkoušet ji vyměňovat. Já jsem si odpojoval EGR a zjistil jsem že EGR ovládá cívka která je ve předu mezi chladičem a motorem a je to ta víc v pravo dole ( z pohledu řidiče) ta druhá vedle ní ovládá propouštění tlakového vzduchu. Ovšem myslím si že pokud by byla kterákoliv vadná bude to psát chybu protože všechny jsou řízené elektronikou,takže buď je vytáhneš všechny a necháš je proměřit nebo tak jak už jsem psal zkoušet jednu po druhé. No a co se týče FAP filtru, pokud bych měl podobný problém,dal bych ho okamžitě ven!! Kokni na tenhle odkaz je to tam krásně popsáno.http://www.fapoff.cz/. Zatím přeji mnoho zdaru. Petr Peugeot 307, 2,0HDI, 79KW,2003. Citovat
aaadada Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 v těch třech servisech, sem platil pomalu jen za to že tam auto stálo a za napojení na diagnostiku. Jednou řekly egr, potom dpf a po každe prostě něco jiného. Bohužel já ani nevím jak ta cívka vypadá. Filtr sem se rozhodl dát stejně pryč, když koukám na zkušenosti ostatních. Jen nevím jak tedy svépomocí vyřešit to ostatní, když s tim pojedu do servisu že chci odskošet ty cívky, odpojit egr atd. Tak vysolím zase větší peníze. Ale kdyby se našli nějaké fotografie přímo z 307ki 2.0Hdi 79Kw r.v 2001. ak by mi to určitě pomohlo. Nejsem zas uplně netechnickej typ. Jen nevím kde co najdu:-) Popřípadě kdyby mi někdo chtěl pomoc ze středočeského kraje, tak bych byl velice moc rád. A ještě se tedy zeptám? Nemusí to být tim filtrem ale třeba jen nějakou banalitou? Jak říkam Ze začátku skákal nouzoví režim ale po chvíly se smáznul a turbo táhlo zase v pohodě. Ale teď už to přetrvává. Děkuji za odpovědi. paráda, teď sem se dozvěděl že můj bývalí spolužák je automechanik. Tak se na to podívá. Když to vyřešíme dám vědět v čem to bylo:-) [upravil dne 17/3/10 aaadada] Citovat
buchys Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 No a teď jsme se dostali k ještě další věci. Pokud je to tvé auto r.v. 01 tak tam ještě žádný FAP filtr nemáš. Pokud tedy o motoru nic moc nevíš zkus v okolí najít nějakého normálního automechanika ,nejlépe který dělá sám na sebe,protože ten se bude snažit ti vyhovět (ta práce je jen a jen jeho vizitka) a né žádný servis , protože tam se budeš bavit akorát tak s nějakým (většinou véélice chytrým) technikem. Víc ti poradit neumím,takže ať se ti to podaří. Petr Citovat
aaadada Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 já tedy nevím jestli je FAP stejné jako DPF ale ten tam mam umístěn ještě před katalyzátorem. A zde je uveden i náhradní díl na auta od roku výroby 08/00 http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?B=0&ActiveNr=KLA+390121&TypNr=15904&NodeId=100318 Citovat
aaadada Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 ještě vás poprosím o jednu radu. Včera sem se nachystal a vypravil k autu že zaslepim ten egr ventil. A já sem se tam zaboha nemohl dostat, vydím ho tam ale je tam škvíra jen 2cm jak mam krátkej čumák. Nevíte jak jinak se tam dostat? Citovat
aaadada Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 tak dnes jsem to ještě zkusil sice jsem se tam tak nějak dostal, ale jelikož bylo málo místa na manipulaci tak jsem to zase vzdal:-) jinak tady je vin: VP33CRHSB82069631 tak se prosím podívejte co tam na o auto je:-). Děkuji moc za info. Citovat
twoolf Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 FAP je ZA katalyzátorem ( protože už ho nemám ) a EGR odpoj hadičkou od selenoidu ( elmagnet. ventilu ) - měl by být vepředu na motoru. hadici zaslep a uvidíš. Funguje, vyzkoušeno a v pohodě. potíže vymyzely. Citovat
Hafan007 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Vymenil som Inter Cooler za vačší . . . A auto sa chová tak isto ako je hore popísané . . . Mám FAP ? ? ? P 307 r.v. 2001 2,0 Hdi 79KW/107 K . . . :myslim Citovat
aaadada Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: twoolf FAP je ZA katalyzátorem ( protože už ho nemám ) a EGR odpoj hadičkou od selenoidu ( elmagnet. ventilu ) - měl by být vepředu na motoru. hadici zaslep a uvidíš. Funguje, vyzkoušeno a v pohodě. potíže vymyzely. no to je jedno kde přesně je, hlavní je že tam asi je jelikož to mam tvořené ze dvou dílu. Nemohl by jsi mi prosimtě vyfotit kde přesně to mam utěsnit a kam dát záslepku? moc by mi to pomohlo. V těch hadičkách a hadicích aby se čert vyznal:-) Citovat
twoolf Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 fotit to bude těžký stoupni si před auto, mezi motorem a chladičem najdeš v místě poblíž baterky ( cca 30cm, skoro na prostředku auta ) dva černé ventily s hadičkami. Ten dál od baterky je EGR - osobně jsem jednu z hadiček přestřihl a nacpal do ní šroub ( a tím oba konce zase spojil ) - myslím, že je jedno, kterou zacpeš. Druhý ventil - víc k baterce je ví bůh na co Na spodku motoru, skoro až na tom plastovém šusplechu pod motorem je ještě jeden ventilek, ten ovládá obtokovou klapku turba. když nefachčí, tak to nejede ( jede bez turba ) - mě stačilo ho vyčistit a prostříknout konkorem. EGR se přímo na trubkách zaslepuje blbě. mám to na podtlaku a v pohodě. Citovat
aaadada Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 když to vyfotim tak to by jsi mi mohl poradit teda který upkně přesně? Jinak mě auto jede naprosto bez turba, hrozný rozjíždění. Řešil jsem to odpojenou váhou vzduchu, zabíralo to aspoň hned a nemělo to tuhej rozjezd:-)ale pro klidný svědomí sem jí zase radši zapojil. Pošlu ti SZ s odkazem na foto. Nevím jak se sem vkláda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.