Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výměna přední nárazník 406 coupe - starý a nový model

Recommended Posts

Odesláno

Caute.Chcem sa opytat ci by pasoval predny naraznik z noveho modelu Peugeot 406 coupe na starsi peugeot 406 coupe 9/1999.

Dakujem pekne za odpovede.

[upravil dne 15/3/10 Ferry]

Odesláno

mam ho tiez ale jedna vec co potom nepasuje je skrutka s okom na tahanie auta.ked das novy tak si zozen dlhsiu skrutku.ta povodna je do noveho nar. uz kratka,tak aby si sa niekedy na ceste necudoval

Odesláno

... ať nezakládám nový topic, tak to písnu sem .... musím si shodit přední nárazník kvůli drobné opravě. Jak moc je to náročné? V Jak na to píšou že musí dolů i světla... je to tak?. Jedná se mi jen o plast - prasklý spodek (lízátko ) od hromady sněhu .... dík.

Odesláno

pri sundavani neni treba demontovat svetla, je treba mit ale takovej nastroj na povoleni zajistovacich koliku v rohu blatniku, ktere jsou rukou pristupne prave jen po sundani svetla.

Staci na to kus kulatiny cca 3-4mm prumer, na konci ji ohnout do pravehu uhlu a na druhem konci ohnout tak, aby se s tou tyckou dalo rukou otacet. Pak se prostrci smerem k prednimu svetlu, zahakne se do ocka toho zajistovaciho koliku, lehce pritahne k sobe a pootoci o 90 st. tim se oddeli naraznik od blatniku.

Jinak je teda treba sundat masku, demontovat predni casti plastovych nadkoli, spodni kryty mlhovek a predni cast krytu motoru a nekolik sroubu kterymi je naraznik prisroubovan k blatnikum, spodni predni pricce a k vyztuze narazniku.

takhle jsem si vyrobil ten nastroj na demontaz ja

[upravil dne 16/3/10 Ferry]

Odesláno

Ferry: díky, ten topic s tím přípravkem jsem právě hledal ....

Qcko: Musí dolů, budu svařovat a laminovat z vniřní strany těsně u mlhy... blbý přístup :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...