Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
Já jsem myslel že jsem to vyřešil tím kontaktem baterky a nic...po měsíc kdy to fungovalo bez chyby už to zase nejde,baterky jsem kupoval někdy v prosinci zkoušel jsem i jiný a pořád to samý.

Navíc se momentálně stává že auto odemkne ale dioda nebliká,někdy když zmáčknu tlačítko tak dioda svítí neustále potom zase zhruba po vteřině zhasne nebo přestane blikat úplně,ale stačí klíč rozdělat jen vrchní část dát dohromady a v ten moment to valí jak nic ale bohužel jen na chvíli nebo spíš tak na dvě akce.

Ted jde o to co je správně jestli ta dioda má svítit neustále pokud podržím tlačítko nebo bliknout a zhasnout..jelikož mě to dělá na střídačku nebo přestane svítit úplně ale s tím že dvakrát se mě podařilo tak auto zamknout.

přikládám video.

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno (upraveno)

Není uvolněnej na plošňáku ten mikrospínač? Zkus ho přeletovat. :myslim

Případně pod lupou zkoukni i ostatní součástky jestli to někde v letování nepovolilo.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

To jsem vyměnil jako první i mikrospínač na superblokádu ale ani to v ten moment to nepomohlo,potom jsem si všiml že byl prasknutý plíšek pod baterkou tak jsem tam dal drátky a najednou to hned jelo potom jsem sehnal jiný a měsíc byl klid ale tedka to zase dělá nanovo úplně to samý.Zaměřil jsem se i na přijímač ale ten je z toho venku jediná reakce je vždy při manipulaci s klíčem a i přes leden když byl sníh a mrzlo tak jsme s tím neměl problém takže někde chyba v klíči ještě mě napadá studený spoj ale všechno vypadá v pořádku a ani elektrikář na nic nepřišel.

Takže zkusím opět koupit jiný baterky nějaký jiný a někde jinde a uvidím ale v prosinci jsem jen kupoval pravda že v new modelu je baterka už 5 let a funguje a já za ten rok a něco co auto mám je měnil už asi 5X a z toho 3X to vždy pomohlo ale je trochu divný že by to vydrželo takovou chvíli.

Ani netuším jak tady u old modelu zjistit že jsou baterky dobrý u new když tlačítko podržím bliká pokud ne jsou KO tady jak je vidět na videu bud hned zhasne nebo neustále svítí dokud tlačítko nepustím. 

Netušíte někdo kde je na tištáku vysílač ??

post-48063-0-60996800-1455037931_thumb.j

post-48063-0-68711100-1455037933_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Vyčistil jsem tištak i +/- kontakty na baterku a pujdu to zkusit,ale hlavně mě napadá zkusit to odemknout a zamknout když bude klíč rozdělanej jen přiložit na kontakty jelikož jednou klíč zadělám a nesvítí dioda při stisku blokády vzpamatuje se až po několikátém zmáčknutí nebo dioda nesvítí vůbec ani na centrál prostě funguje to dle toho jak se klíček dá dohromady a pravdou že pokud klíč zacvaknu tak hned v momentu kdy to nejde aspon jednou zamkne nebo odemkne ale nevím kde může být chyba jelikož pokud dioda bliká tak kontakt s baterkou tam být musí ale i přesto to nefunguje to by chtělo nějakej nákres jak to funguje ale to asi těžko někde seženu jde o to jestli je to jedna chyba nebo dvě naráz.

Odesláno

Mě dioda na klíči při vložení baterie svítí. Jakmile stisknu jakékoliv tlačítko tak zhasne. Pokud tlačítko (jakékoliv) držím tak rychle bliká. Pokud je slabá baterka tak svítí.

Odesláno

Tohle právě znám z new modelu ale na starým právě vůbec netuším jak to má fungovat jedině že ty baterky jsou fakt zase slabý a taky to právě svítí když to držím i když ne pravidelně,myslím že zase nejednoduší způsob bude koupit nový.

Odesláno

Baterky nový a taky nic....co mě tam chybí je jeden držáček na baterku ten je ulomený ale už od začátku a i tak to stejně fungovalo takže vliv to asi mít nebude. Jestli dioda svítí nebo zhasne vliv taky na odemykání nemá každopádně zajímavý že vždy když klíč rozdělám a zadělám tak auto odemknu okamžitě když to nejde opakuji a zamknu okamžitě pak už zase nic přitom postup je pořád stejnej už jen tím že dioda bliká je jasný že kontakt na baterce funguje a zase se mě odemčelo ale dioda nesvítila vůbec  tak fakt už nevím.

Odesláno (upraveno)

Tak ted otázka kolik je v tom klíču proboha  :D baterek ??? dal jsem tam místo dvou tři a šlape to úplně normálně  :o ale dle toho držáčku to vypadá na dvě ale ta třetí tam vejde bez problému.Takže bud tím že je tam tam třetí tak tam jsou menší vůle na kontakty na to aby to fungovalo jak má jelikož jsem to zkoušel i mimo obal klíče a stejně nic nebo v globusu prodávají slabý baterky a ta třetí tomu dodá štávu.

Každopádně ted do odemknu i z obyváku z okna na min. 15 metrů :D

Odesláno

Tak teď jsem přišel k autu snažím se odemknout u spolujezdce a při tom jsem nechtíc zmáčkl i dálkové tlačítko a najednou to po dvou letech opět funguje. Dva roky to nešlo a odmítalo to i veškeré snahy o opravu, :-) Není nad vozidlo co se i samo opravuje!!!!!!! ať se daří i vám ostatním :-)

Odesláno

Tak ted otázka kolik je v tom klíču proboha  :D baterek ??? dal jsem tam místo dvou tři a šlape to úplně normálně  :o ale dle toho držáčku to vypadá na dvě ale ta třetí tam vejde bez problému.Takže bud tím že je tam tam třetí tak tam jsou menší vůle na kontakty na to aby to fungovalo jak má jelikož jsem to zkoušel i mimo obal klíče a stejně nic nebo v globusu prodávají slabý baterky a ta třetí tomu dodá štávu.

Každopádně ted do odemknu i z obyváku z okna na min. 15 metrů :D

To moje je na dietě má tam jen jednu :-)

Odesláno (upraveno)

Tak dvě baterie a maká na 20 metrů!!!!  Babral jsem se s tím vše jsem prohlédl pečlivě pod lupou a veškeré spoje otestoval proti studeňáku našel jsem jeden který jsem pomocí mikropájky vyřešil no a výsledek? Veškerý žádný!!! prostě ani ťuk  nakonec jsem se už naštval šel do kuchyně el. troubu rozpálil na maximální teplotu a ten tišťák tam  prostě švihnul :-) A výsledek? NIC!!!!  Nesvítí neodmiká!!!   Nakonec jsem rezignoval nešlo to už dva roky tak co  a po týdnu nechtíc zavadím o knoflík A SVÍTÍ ALE HLAVNĚ FUNGUJE!!!!! Nejdříve jsem tam měl jen jednu baterii šlo to tak na metr dal jsem dvě a jde to na dvacet. Kde byla chyba nemám páru :-) ale co funguje! tak ať makaj i ty vaše čus

Upraveno uživatelem Lahvoo
Odesláno

Já měnil spínače kontakt baterie a po chvíli výsledek opět žádný nedávno jak jsem tam dal třetí baterku tak od tý doby šlape bez problému :) hlavně je rozdíl na jakou dálku to dokáže otevřít.

• O 8 let později...
Odesláno

Zdravím ľudia.
Včera sa mi stalá taká vec , ako sa hovorí za dobrotu na žobrotu 🙂 .
Pomohol som dvom ľudom odomknúť a naštartovať auto s mojou baterkou z kľúča.(V lese a bez signálu).
Im nešlo odomknúť a mne ako som chcel zamknúť , tak už nešlo ..
............................................................................................................
Fú nemám slov naozaj.
Prosím vás už mi je aj z toho auta tak zle ... Prepáčte nevyznám sa. OLD model 2.1td viz. obrázky - VALEO - doska z klúča je to potreba párovať

alebo tento nie? To som skúšal ako prvé tých 10 sec. v zapalovaní ale to nepomohlo.
Podla štítku je to z roku 05 ale auto z 96. Takže je to originál ale už kupovaný nový ? 
Batérie tam sú tak pol ročné. Tie išli aj druhé auto otvoriť a keď som sa to snažil spojazdniť tak asi 50x to nešlo. Ani raz tak ako pánovi hore,

keď som kľúč spojil. Občas dioda svietila občas nie ,čiže ten kontakt nebol presne v tom väčšom "krúžku"..
A asi 10x mi centrál fungoval čo som s tým robil ale len keď som mal dosku vybratú a ručne kontakt z baterky priložil.
Lenže potom som to opať zložil a od vtedy už nejde na druhý deň vôbec... 

Je mi zle lebo dalšia vec nikdy na tom aute nešli zámky. Čiže ABSOLUTNE nemám ako auto zamknúť.
Ani len milimeter sa nepohnú tie zámky...
Jedine ako všetky dvere zamkne je z vnútra ručne. Čiže z toho vyplíva ,že nedáva signál kľúč autu.

Volal som s pánom čo robí s imo a kľučmi a ten mi povedal , že sa mu neoplatí opravovať ten kľúč.
Že si mám kúpiť nový alebo z druhého auta.
.......................................................................

Čo mi poradíte ? 

Nový tento kľúč asi tažko kúpim. Bude to pasovať len z 2.1TD a aj to len ak má aj tlačidlo na zatvorenie okien?..
Aj ak z druhého auta, čo je už rarita , neviem akú má pán záruku ,že ten kľúč bude ok? 

To jedno aj druhé je len na nervy lebo .... Alebo radšej skúsiť nejakého iného človeka ,nech sa na ten kľuč

aspoń pozrie a povie, že vysiela signál alebo nevysiela,že je k.o ? ...

Ja idem jedine skúsiť pozrieť tú vložku z pod tapacíra čo to bude za mordor...

PROSÍM O POMOC NIEKOHO , ĎAKUJEM VOPRED!

172881204474611.jpg

172881204477811.jpg

Odesláno (upraveno)

Problem bude nejspiš v těch kontaktech, když to jednou po přiložení jde a po složení to nejde. A zkoušel jsi novou baterii? Možna že je jenom teměř vybitá a pak občas proud dá a občas už ne.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Ďakujem za rýchlu odpoveď. Hneď prvý krát to nešlo vôbec. Išiel som z lesa pár km kde som mal už signál a tam

som to druhý x skúšal tak až tam to šlo. Ale jedine asi keď som to ručne prikladal asi 10x.
Na 3x a další deň to už ale nejde ani tak. 

No ako vidieť tento na doske je pekne naletovaný a ten druhý ide z popod baterky a nič mu nie je.
Jedine nechápem prečo je na nom taký výskupok a nie je rovný ako ten z dosky. 
Aj keď bol ten väčší krúžok kus poškrabaný aj predtým ak by to bol problém ? 
A má kontakt byť len na ňom?

A to podstatné ? Možno to len nespárovalo ... Je tento potreba párovať alebo nie? Je toto infra či rádio ? To som nevyčítal nikde..
A každopádne to nemôžem nechal len takto , musím do rezervy mať ok aj jeden zámok.

BATÉRIA je pol ročná. Im auto odomklo! A asi 10x to bolo za sebou ,že to išlo.

Skúšal som jedine staršie čo išli pretým. Sú tam dve. A skúšal som aj 3 ako tak tam napchať

ako pán hore. Čiže to sa mi nechce veriť, že by to nešlo ak aj s 3mi slabšími..

1728812044762.jpg

Upraveno uživatelem bsNq1159
Odesláno

Ten plíšek má být tak poskládaný, jen ho zkus napružit,, jakoby natahnout aby měl lepší kontakt, a dotýkat se má jen toho jednoho bodu. Poškrábání by vadit ničemu nemělo, oba kontakty očisti nějakým lihem.

Jiný klíč, jak by to mělo vypadat

6386da176464671e79f07a3a30c27d20.jpg

Odesláno

Áno 3 krát ohnutý.

Ehm. To som práve robil x krát keď sa zdal dosť stlačený.

Ako mohlo by vadiť tomu to, že pravdepodobne bol už na prvom ohybe načatý, prasklina že by nedával plnú štavu?

Pretože práve som to ešte teraz skúšal a a bolo cítiť ako ide ľahko lebo bol načatý a tak som ho už aj prelomil. 

Čiže klúč bude potreba tak či tak.

Ach bože ach bože...

To je opravár keď odmietne po telefóne a ani ten kľúč nemal v ruke.

Neuveriteľné :D ale skúsil som spojiť cez kábliky ten ulomený a aj ten druhý kontakt a hľa, odomklo a zamlko .

Ďakujem za rýchlu odpoveď.  Jáaj .

Čiže predsa kontakt. Ja ako som to ručne stláčal tak to malo šťavu a zatvorené teda nie.

Čiže teraz ten pliešok spodný zohnať..

Alebo asi len kľúč bude najlepšie.

Cez káblik asi ťažko..

Odesláno (upraveno)

No když ten plíšek vyndáš, naletuješ k němu slabý kablik a druhý konec naletuješ na kontakt na desce tak to fungovat bude, jen je potřeba na to myslet při výměně baterie, aby se to neutrhlo. A nebo ten plíšek prostě třeba vyrobit nový, nebo naletovat na něk kousek jiného plíšku a upravit. Jednoduše to prostě opravit. Ja myslim že možnosti jsou

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Určite ale jedine s nejakou mikropajačkou lebo na dosku to naletovať na ten malý "krúžok" s veľkou čo mám -bez šance.

Maximálne opraviť ten zlomentý pliešok skúsim ale...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...