richmond Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Dnes som sa nahneval a keďže teplota motora má byť vraj poľa nového termostatu 89°C tak som začal pátrať prečo mi ručička vylezie iba na cca 80°C. skontroloval som odpor čidla až po riadiacu jednotku a všetko OK pri cca vonkajšej teplote 10°C bol odpor 1,2 kohm a pri 90°C cca 500 ohm čo zodpovedalo aj nameraným hodnotám na novom čidle testovanom v teplej vode. našiel som aj vodiče priamo na riadiacej jednotke od čidla teploty no neviem ako sa dostáva info do prístrojovky, Neviete mi iekto poradiť ako skontrolovať prechodový odpor až po ukazovateľ na tachometri????? ďakujem Ak by ste našli schému potešíííí Citovat
zzipCZ Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 hmm a kde máš jistotu že teplomněr ukazuje přesně Citovat
richmond Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 porovnával som dve čidlá a voči tretiemu tak jedine chyba musíbyť na srane riadiacej jednoky smeom ku teplomeru (meráčiku) Citovat
richmond Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 potrebujem vedieť piny od riadiacej jednotky smerom ku meráčiku tam niekde bude prechodový odpor špatný Citovat
koblih69 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 A není to spíš tak, že zlobí termostat a motor se neohřeje? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 změř teplotu jiným,nezávislým teploměrem--dobrý je ten na zavařování... Citovat
richmond Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 Budem úprimný, termostat som vymenil za úplne nový lebo som vydel na teplomeri iba 80°C a potom som vymenil aj čidlo a teplomer ukazuje stále to istéééé......... cca 80°C Nemá nieto schému zapojenia kontaktov riadiacej jednotky? a prepojenie na prístrojovku? Napadlo ma ešte niečo či sa diagnostikou nenastavuje v riadiacej jednotke výstupný signál pre jednotlivé ručičky...... aby kazovali presné hodnoty.???? Citovat
shark734 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 aky to mas motor? ak HDi tak 80°C je ucebnicova hodnota EDIT: asi to bude benzin:myslim [upravil dne 14/3/10 shark734] Citovat
Benžík Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Neni jenom posunuta rucicka na hridelce teplomeru? Citovat
pastorek Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Prečo ľudia hľadajú problém i tam kde nieje. 80 stupňov je učebnicová teplota. Môže byť 80 - 90 ale to neznamená že musí byť 90. Ak to považuješ za problém tak najskôr zisti či ukazuje zle porovnaním s iným teplomerom. Citovat
richmond Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Pastorku prepáč ale učebnicová hodnota je to pre teba ked termostat - nový termostat - má na sebe napísané 89°C tak by som čakal aj ručičku na danom mieste ked v inom aute čo mám je to presne tak čiže 89°C. Zmerám ešte raz iným teplomerom ale ja sa stále pýtam na schému anie na názory skúsil som všetko Vďaka za pochopenie Citovat
MotoMoto Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Moc hezké a teď jeden dotaz na toto téma. mám digitální ukazatel a teploměr se mi nikdy nedostane výš než nějakých 60 st. Prostě prostředek mezi 40-90 nebo tak nějak a špatně to topí. Asi to bude termostatem,ne? Nemáte někdo šajn jaký typ a kolik to může stát. A zda výměna je složitá? Díky Citovat
pastorek Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: richmond ...učebnicová hodnota je to pre teba... Nielen pre mňa, platí to o všetkých piestových motoroch. Původně zaslal: richmond ...ked termostat - nový termostat - má na sebe napísané 89°C tak by som čakal aj ručičku na danom mieste... a je to údaj o teplote pri ktorej začína otvárať alebo je úplne otvorený? S akou presnosťou to výrobca nastavuje? Původně zaslal: richmond ...Zmerám ešte raz iným teplomerom... Rozumný nápad, s tým si mal začať. Původně zaslal: richmond ...ja sa stále pýtam na schému a nie na názory skúsil som všetko... Skúsil si všetko zo svojho laického pohľadu. Každý odborník ti povie že ten rozdiel medzi číslom na termostate a hodnotou ktorú ukazuje teplomer môže mať veľa príčin a prechodový odpor na kontaktoch je iba jedna z nich. Ale vidím že sa považuješ za špičkového odborníka tak veľa šťastia pri riešení problému. Citovat
deddo306Break Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 mne ukazuje stale 70 stupnov aj po vymene termostatu a to kuri super,tiež neviem prečo,svokor ma tiež peugeota sice noveho a jemu pekne ukazuje 90,fakt neviem prečo je to tak a moc to neriešim:myslim Citovat
pastorek Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: MotoMoto Moc hezké a teď jeden dotaz na toto téma. mám digitální ukazatel a teploměr se mi nikdy nedostane výš než nějakých 60 st. Prostě prostředek mezi 40-90 nebo tak nějak a špatně to topí. Asi to bude termostatem,ne? Nemáte někdo šajn jaký typ a kolik to může stát. A zda výměna je složitá? Díky To by mal byť problém termostatu. Výmena je jednoduchá a cena cca do 500 CZK. Pre správny typ by bol treba VIN kód lebo sú tam tri druhy. Citovat
MotoMoto Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: MotoMoto Moc hezké a teď jeden dotaz na toto téma. mám digitální ukazatel a teploměr se mi nikdy nedostane výš než nějakých 60 st. Prostě prostředek mezi 40-90 nebo tak nějak a špatně to topí. Asi to bude termostatem,ne? Nemáte někdo šajn jaký typ a kolik to může stát. A zda výměna je složitá? Díky To by mal byť problém termostatu. Výmena je jednoduchá a cena cca do 500 CZK. Pre správny typ by bol treba VIN kód lebo sú tam tri druhy. VF3EBRHRH13351101 a věděl by jsi prosím který typ tedy shánět. A poradíš prosím i kde? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Jinak teplota otvírání termostatu nemusí automaticky znamenat, že ti to tu teplotu bude ukazovat. Znamená to přeci akorát při jaké teplotě je termostat otevřený tzn. otvírá velký chladící okruh. Pokud ti pak i při vyšší teplotě sepne ventilátor, tak bych to neřešil. Jednoduše změř jiným teploměrem teplotu v místě teplotního čidla a uvidíš odchylku. Teplotní čidlo pro ŘJ a palubovku je u termostatu. Dalšíí teplotní čidla jsou pak na sahaře vepředu. I ty dávají info o teplotě pro ŘJ. Zpravidla řídí běh ventilátoru. Citovat
pastorek Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: MotoMoto VF3EBRHRH13351101 a věděl by jsi prosím který typ tedy shánět. A poradíš prosím i kde? Veľmi nerád ale musím priznať že som termostat pre tvoj motor nenašiel. Skús dať otázku do sekcie 807, tam by ti niekto skorej poradil. Citovat
martin6718 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: MotoMoto Moc hezké a teď jeden dotaz na toto téma. mám digitální ukazatel a teploměr se mi nikdy nedostane výš než nějakých 60 st. Prostě prostředek mezi 40-90 nebo tak nějak a špatně to topí. Asi to bude termostatem,ne? Nemáte někdo šajn jaký typ a kolik to může stát. A zda výměna je složitá? Díky To by mal byť problém termostatu. Výmena je jednoduchá a cena cca do 500 CZK. Pre správny typ by bol treba VIN kód lebo sú tam tri druhy. 3 druhy sú aj pri 405?Motor sa mi ohreje na 70 a dosť, topí to skvele a mám podozrenie na termostat.Môžeš napísať typy tých termostatov? Citovat
MotoMoto Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: MotoMoto VF3EBRHRH13351101 a věděl by jsi prosím který typ tedy shánět. A poradíš prosím i kde? Veľmi nerád ale musím priznať že som termostat pre tvoj motor nenašiel. Skús dať otázku do sekcie 807, tam by ti niekto skorej poradil. Díky moc za snahu, to se cení, asi nezbyde než zajet do servisu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.