Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máme potvrzenou rezervaci v restauraci (20 - 30 lidí, doufám, že tam nebudu sám :bojim:bojim:bojim).

Operátore, jak to dopadlo v AV CARU?????

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Máme potvrzenou rezervaci v restauraci (20 - 30 lidí, doufám, že tam nebudu sám :bojim:bojim:bojim).

Pokusím se přijet bohužel asi Italským vozem... :bojim

Odesláno

Méďo neboj nenechám tě tam samotného, přijedu na 100% možná i s Pétou podle toho jestli Destiny bude brát Lenku! Aby holky mohli pokecat:D

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Mám špatný zprávy, vypadá to, že na nás tentokrát v AV Caru vy.....

bajaja.gif

Mašinko, tak to kdyžtak zkus ještě ty, jestli tam máš nějakou páku. Já kontaktoval prodejce Löwa, a ten nic.

Jinak se mnou počítejte určitě, včera jsem si byl vyzvednout z bazaru tu mojí 406ičku a nikomu ji už nedám!!! Zvedla se mi nálada tak o 300%, páč už jí nemusim prodávat. Juch juch juchůůůů, juchuchůůů!!!!

rock.gif

Odesláno
Napsán autorem Operator

Jééééééžžžžkovo wokóóóó!!! Tak to je blbý. No hold co nadělám, škoda! Snad příště! :(:(

Je to 50 na 50... pochopitelně se budu snažit... :)

Odesláno

To Operator: to je dobře, že nemusíš prodávat svojí 406.

Já se tam pokusím taky tradičně dorazit.

Ale asi zase s malým spoždením jako vždy :(

Odesláno

Nové zprávy ohledně AV Caru. Jak jsem předpokládal, mají tam teď fofr kvůli té výstavě, ale pan Löw (příznačné jméno pro příznivce aut se lvem ve znaku, že? Mimochodem, prý je jedním z prvních členů) přislíbil, že pokud mu čas dovolí, tak se zastaví.

Pan Löw se rovněž nabídl, že jakožto prodejce těchto vozů má možnosti dodat kontakty na slevy na díly, vozy a tuning součástky na Pužó. Tak mě napadá, jestli je tu nějakej hlavní boss, který tyto věci domlouvá, můžu poskytnout kontakt.

icon_smile.gif

Odesláno
Napsán autorem Operator

Pan Löw se rovněž nabídl, že jakožto prodejce těchto vozů má možnosti dodat kontakty na slevy na díly, vozy a tuning součástky na Pužó. Tak mě napadá, jestli je tu nějakej hlavní boss, který tyto věci domlouvá, můžu poskytnout kontakt.

icon_smile.gif

Diky, uz je tohle v jednani s panem Ciganikem :papa

Odesláno

takze panove, kdo se mnou pocital, tak ho zklame, tedka nedorazim, plotoze a jelikoz sem si dnes vyzvednul auto a musim otestovat spotrebu, jsem na nule na uctu a proste holt neni na benzin, takze, je mi lito, snad pristi sraz, urcite :papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem Medvěd

bajaja.gif

Mašinko, tak to kdyžtak zkus ještě ty, jestli tam máš nějakou páku. Já kontaktoval prodejce Löwa, a ten nic.

Jinak se mnou počítejte určitě, včera jsem si byl vyzvednout z bazaru tu mojí 406ičku a nikomu ji už nedám!!! Zvedla se mi nálada tak o 300%, páč už jí nemusim prodávat. Juch juch juchůůůů, juchuchůůů!!!!

rock.gif

Tak to je paráda že se ti to takhle vyčasilo, s tiím atíkem ;):papa

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Napsán autorem Operator

Napsán autorem Medvěd

bajaja.gif

rock.gif

Tak to je paráda že se ti to takhle vyčasilo, s tiím atíkem ;):papa

Hele Operátore kde bereš ty super xchtíky?:o

Odesláno

:D:D:D No tak ti nevim, kdyby mi tohle někdo poslal SMSkou, jestli bych poznal, že třeba tohle -]:-)[- znamená \"zaujatý\" anebo L-P \"totálně vyřízený\" :D:D:D Tyhle kreslený jsou přece jen výstižnější...

icon_321.gif

Odesláno

Hoj vsem .. bohuzel se dnesniho sraziku nezucastnim :(. Mam v sedm jeste dulezitou schuzku, ktera je tak na hodinu. A jezdit tam na sestou na par minut a pak zase pryc, nebo naopak dorazit nekdy v osm nebo devet je na houby .. :(.

Takze priste .. omlouvam se.

Odesláno

Ty jo, chlapi, kolik nás tam teda vlastně bude? Registruje to někdo? Já napočítal včetně sebe cca 7 kousků!

Normálně v práci oznamte, že jdete pařit s Pužó kámošema, ne?! To šéfíci určitě pochopí!

_icon_smich.gif

Odesláno
Napsán autorem Operator

Do háje, za minutu mám bejt na Džbánu, tak to abych asi jel! :o:o:o:papa

Taky jsi přijel jako posledný:D:papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...