Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Jsem tady na fóru nováčkem a mám 307 SW teprve krátce.Bydlím docela na prudkém kopci a vždy mě v cestě do kopce brzdí ESP.Několikrát jsem už i nevyjel :mad: ,na zpátečku není problém.Tlačítko vypínaní ESP na panelu nemám.Jde dodatečně aktivovat,dopojit to to tlačítko?Díky za nějaké informace :)

Odesláno

Takže jsem dnes vyloupnul plastovou záslepku ESP a na zadní straně je konektor se čtyřmi dráty.

Bude stačit zaměnit záslepku za tlačitko nebo bude potřeba něco povolit i v PP?

Ještě mě napadlo,nešlo by použit to tlačítko z ovladaní centrálního zamykaní?:myslim Vůbec jej nepoužívám.

Takže prohodit to nejde,pravě jsem to zkoušel a na tom tlačítku je trochu jinak dělaný konektor,má jinak ty zámky konektoru.

[upravil dne 13/3/10 mito123]

Odesláno
Původně zaslal: mito123

Takže jsem dnes vyloupnul plastovou záslepku ESP a na zadní straně je konektor se čtyřmi dráty.

Bude stačit zaměnit záslepku za tlačitko nebo bude potřeba něco povolit i v PP?

Ještě mě napadlo,nešlo by použit to tlačítko z ovladaní centrálního zamykaní?:myslim Vůbec jej nepoužívám.

Takže prohodit to nejde,pravě jsem to zkoušel a na tom tlačítku je trochu jinak dělaný konektor,má jinak ty zámky konektoru.

A svítí ti kontrolka na palubovce ???? Nebo ji tam nemáš ??

Odesláno

Mám trochu podobný problem , Nemam kontrolku mezi budíky , nemam tlačítko na ESP , Ale tam kde má být vedou vodiče a dokonce jsem tam naměřil nějaké volty , tak jsem si zajel na Dia. a tam mi řekli že ESP mám , je to vubec možne aby tam nebyla kontrolka ani tlačítko ?? Nemáte někdo přistup k service BOXU ? nebo kde se dáj najít ty udáje o výbavě podle vinka ??

jestli má někdo možnost tak děkuji VIN. VF33HRHYB83219691

Odesláno

Kontrolku na palubovce mám,po nastartovaní zhasne a potom poblikává když je ESP aktivní.Asi koupím to originální tlačítko až pojedu kolem origo servisu Peugeot.

Odesláno

Pérování - Řízení - Brzdy

PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS

ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VZADU PRŮMĚR 27

ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM

PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 23

BRZDA TYP PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE

ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ

DYNAMICKÉ ŘÍZENÍ STABILITY BEZ SYSTÉMU ESP

PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS BOSCH 8 0

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Pérování - Řízení - Brzdy

PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS

ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VZADU PRŮMĚR 27

ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM

PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 23

BRZDA TYP PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE

ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ

DYNAMICKÉ ŘÍZENÍ STABILITY BEZ SYSTÉMU ESP

PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS BOSCH 8 0

Jestli toto patří k mému , tak to by mě zajmalo naco na té Diag. koukaly ???:myslim akorát mě matou , a není možne že bylo později přidáno ? přece by říd. jednotka nedavála info o něčem co tam není ???

Odesláno

a byl jste nekdo někdy na Dia. s ESP ??? nechapu proč ESP s Dia. komunikovala , ja myslel že kdyby tam nebylo tak se k němu Dia. nepřipoji ??? A psalo to že je v pořádku ... .Jestli se v tom někdo pohybuje ?? a zná to ??? nebo má zkušenost , rad si necham poradit , aby mi v servisu neplácali blbostě ....

Odesláno

V servisu to bylo asi nejak takto . On procházel jednotlivé věci , a ja se ho ptal jestli se tam dá zjistit jestli v tom je ESP , a on si v tom svem přistroji na Dia. našel potřebnou kolonku rozklik a pravil \"Jestli tam ESP je tak se to připoji a jestli tam není tak se nic nepřipoji a nebude žadna kominkace ( logicky nemuže komunikovat s veci co tam neni ) ale ono se to připojilo a psalo to že požadovana funkce je v pořadku a bez závad \" a potom pravil že tam ESP mám , tak jsem tomu věřil

Odesláno

Teď si nejsem stoprocentně jistý, ale mám dojem, že v dia je ESPa ABS pod jedním zařízením. Proto mohlo dojít k té situaci, jak popisuješ. Zítra budu dělat dia, tak na to mrknu jak to je.

Odesláno

no tohle by mě taky zajímalo, mám 307 break 2.0HDI 66kw(2003) a když otočím klíčkem svítí ABS, ale ESP ne, taky si nejsem jistý jestli tam je a celkem by mě zajímala výbava, takže bych Vás chtěl poprosit, pokud máte někdo přístup do service boxu,tak VIN: VF33ERHYB83218205 Díky moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...