mito123 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Zdravím.Jsem tady na fóru nováčkem a mám 307 SW teprve krátce.Bydlím docela na prudkém kopci a vždy mě v cestě do kopce brzdí ESP.Několikrát jsem už i nevyjel ,na zpátečku není problém.Tlačítko vypínaní ESP na panelu nemám.Jde dodatečně aktivovat,dopojit to to tlačítko?Díky za nějaké informace Citovat
sekaj Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Mrkni se pod tu krytku jestli tam máš spínač.Snad by pak stačilo vyměn kryt za vypínač. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 ESP nema nic z tím ze si nevisiel na kopec ! ESP sluzi na to abi si nedostal smyk v zakrutach !!!! Na preklzovanie sluzi ASR !!! Citovat
sekaj Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 ASR je součástí ESP,takže to s tím souvisí. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 ASR je súčasť ESP, vypnutím ESP sa teda vypne i ASR. Čo sa týka toho kopca a ESP už sa to riešilo: Citovat
mito123 Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 Takže jsem dnes vyloupnul plastovou záslepku ESP a na zadní straně je konektor se čtyřmi dráty. Bude stačit zaměnit záslepku za tlačitko nebo bude potřeba něco povolit i v PP? Ještě mě napadlo,nešlo by použit to tlačítko z ovladaní centrálního zamykaní? Vůbec jej nepoužívám. Takže prohodit to nejde,pravě jsem to zkoušel a na tom tlačítku je trochu jinak dělaný konektor,má jinak ty zámky konektoru. [upravil dne 13/3/10 mito123] [upravil dne 13/3/10 mito123] [upravil dne 13/3/10 mito123] Citovat
jakubisko,v Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Původně zaslal: mito123 Takže jsem dnes vyloupnul plastovou záslepku ESP a na zadní straně je konektor se čtyřmi dráty. Bude stačit zaměnit záslepku za tlačitko nebo bude potřeba něco povolit i v PP? Ještě mě napadlo,nešlo by použit to tlačítko z ovladaní centrálního zamykaní? Vůbec jej nepoužívám. Takže prohodit to nejde,pravě jsem to zkoušel a na tom tlačítku je trochu jinak dělaný konektor,má jinak ty zámky konektoru. [upravil dne 13/3/10 mito123] [upravil dne 13/3/10 mito123] [upravil dne 13/3/10 mito123] A svítí ti kontrolka na palubovce ???? Nebo ji tam nemáš ?? Citovat
čakom Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 rači bych koupil vypínač přimo na esp než zkošet jestli to bude fungovat s tím od centralu 6554F4 PŘEPÍNAČ ESP 562,80 CZK Citovat
jakubisko,v Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Mám trochu podobný problem , Nemam kontrolku mezi budíky , nemam tlačítko na ESP , Ale tam kde má být vedou vodiče a dokonce jsem tam naměřil nějaké volty , tak jsem si zajel na Dia. a tam mi řekli že ESP mám , je to vubec možne aby tam nebyla kontrolka ani tlačítko ?? Nemáte někdo přistup k service BOXU ? nebo kde se dáj najít ty udáje o výbavě podle vinka ?? jestli má někdo možnost tak děkuji VIN. VF33HRHYB83219691 Citovat
mito123 Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 Kontrolku na palubovce mám,po nastartovaní zhasne a potom poblikává když je ESP aktivní.Asi koupím to originální tlačítko až pojedu kolem origo servisu Peugeot. Citovat
čakom Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Pérování - Řízení - Brzdy PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VZADU PRŮMĚR 27 ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 23 BRZDA TYP PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ DYNAMICKÉ ŘÍZENÍ STABILITY BEZ SYSTÉMU ESP PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS BOSCH 8 0 Citovat
jakubisko,v Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Původně zaslal: čakom Pérování - Řízení - Brzdy PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VZADU PRŮMĚR 27 ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 23 BRZDA TYP PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ DYNAMICKÉ ŘÍZENÍ STABILITY BEZ SYSTÉMU ESP PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS BOSCH 8 0 Jestli toto patří k mému , tak to by mě zajmalo naco na té Diag. koukaly ??? akorát mě matou , a není možne že bylo později přidáno ? přece by říd. jednotka nedavála info o něčem co tam není ??? Citovat
sekaj Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 To pochybuju jelikož je toho mnoho co by se muselo dodat a též by to bylo dosti nákladný. Citovat
jakubisko,v Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 a byl jste nekdo někdy na Dia. s ESP ??? nechapu proč ESP s Dia. komunikovala , ja myslel že kdyby tam nebylo tak se k němu Dia. nepřipoji ??? A psalo to že je v pořádku ... .Jestli se v tom někdo pohybuje ?? a zná to ??? nebo má zkušenost , rad si necham poradit , aby mi v servisu neplácali blbostě .... Citovat
HonzaZ Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Už při celkovém testu všech zařízení to vypíše, zda jednotka odpověděla, nebo zda je vůbec v seznamu. Nechápu, jak mohli tvrdit že tam je ESP. Citovat
jakubisko,v Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 V servisu to bylo asi nejak takto . On procházel jednotlivé věci , a ja se ho ptal jestli se tam dá zjistit jestli v tom je ESP , a on si v tom svem přistroji na Dia. našel potřebnou kolonku rozklik a pravil \"Jestli tam ESP je tak se to připoji a jestli tam není tak se nic nepřipoji a nebude žadna kominkace ( logicky nemuže komunikovat s veci co tam neni ) ale ono se to připojilo a psalo to že požadovana funkce je v pořadku a bez závad \" a potom pravil že tam ESP mám , tak jsem tomu věřil Citovat
HonzaZ Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Teď si nejsem stoprocentně jistý, ale mám dojem, že v dia je ESPa ABS pod jedním zařízením. Proto mohlo dojít k té situaci, jak popisuješ. Zítra budu dělat dia, tak na to mrknu jak to je. Citovat
Stratocaster2 Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 no tohle by mě taky zajímalo, mám 307 break 2.0HDI 66kw(2003) a když otočím klíčkem svítí ABS, ale ESP ne, taky si nejsem jistý jestli tam je a celkem by mě zajímala výbava, takže bych Vás chtěl poprosit, pokud máte někdo přístup do service boxu,tak VIN: VF33ERHYB83218205 Díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.