Přejít na obsah

Stratocaster2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Nové Město na Moravě
  • Stát
    Česká republika

Stratocaster2's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Stratocaster2

    Teče nafta

    Takže tu vložku jsem nechával měnit před cca 3měsíci (6000km). Po měsíci ježdění začala být v autě cítit nafta, ale všechno bylo suchý, tak jsem to moc neřešil. Zárověň po výměně začala z ničeho nic klouzat spojka (má najeto jen 30000km) a doteď nevím proč. Filtr nikde prasklý není, vše jsem zkusil před týdnem dotáhnout(pouze rukou), ale vše drží pevně na svém místě. Nafta teče buď kolem hadiček, protože je mokrý už celý vrch filtru.
  2. Stratocaster2

    Teče nafta

    Vložku nechávám měnit pravidelně, protože nikdy nevím kde natankuju, takže po cca 10000km měním zároveň s olejem i pal. filtr. Jen bych rád upozornil, že toto je stav před cca 3měsíci. Dneska u sebe bohužel nemám foťák. Pal. filtr je kompletně celej od nafty. Řekl bych,že to teče vrchem, jak jsou připojený hadičky. A zjistil jsem to tak, že mě v autě začala smrdět nafta a po cca 3 dnech stání byla pod autem obrovská kaluž nafty.
  3. Stratocaster2

    Teče nafta

    V náhledu mi to vše zobrazí. Nevím, kde může být chyba. Zde je link na foto: http://www.imghosting.cz/images/38p307.jpg
  4. Stratocaster2

    Teče nafta

    Omlouvám se, je to P 307, 2.0HDI, 90hp ,2003
  5. Zdravím, mohl bych se zeptat co je to za díl? Všimnul jsem si, žemi z toho začala celkem dost téct nafta... viz foto
  6. Tak jsem spojku trochu potrápil na 3 se zatáhnutou ruční brzdou a najednou to už nedělá, takže doufám, že tam byl pouze nějakej bordel a že mi neteče někde olej.
  7. Já si právě nevybavuju co tam je, jediný co vím přesně, že jsem nechtěl žádnou z těch levných dílů (starline apod.) A mám takový tušení že je tam buď Valeo, nebo Sachs. Jen nevím přesně která.
  8. Zdravím, předem bych rád řekl, že jsem podobné téma na fóru již našel, ale nezodpovědělo mi přesně to co jsem se snažil zjistit. O co jde. Když zrychluji na 3,4,5 převodový stupeň otáčky stoupají do cca 1800 naprosto normálně. Po další sešlápnutí plynu najednou vylítnou do 2200 a za spadnou zpět(auto vůbec nezrychluje). U 1 a 2 převodového stupně jsem si ničeho nevšiml. Co mě ale zaráží je, že na spojku mám najeto zatím pouze cca 20000km (byla dělaná komplet [přítlačák, lamela, ložisko] před již zmiňovanými 20000km. Jezdím velmi klidně, a auto je z 95% cest nenaložené. Má někdo ponětí zda se jedná o opravdu dosluhující spojku po tak málo km?:-) Díky moc S pozdravem Stratocaster2 PS: jedná se o P 307 break, 2.0Hdi/ 66kw, 2003
  9. Díky oběma!! O Ferodech jsem taky uvažoval, takže je tam dám...
  10. Gabriel 307 > děkuji mockrát:-), při jízdě jsem musel rychle zabrzdit a praskl zadní kotouč, tak je vyměním oba....
  11. Zdravím, taky Vás chci poprosit o zjištění, zda mám zadní kotouče samostatné nebo s ložiskem. VIN: VF33ERHYB83218205. Jinak se jedná od P 307, 2.0 Hdi/90 r.v. 2003
  12. Auto srazilo srnu, ale žádný z airbagů se nevystřelil. S tou diodou opravdu nevím, každopádně když ten airbag deaktivuju neudělá to vůbec nic(žádný pípání, žádná hlaška). A jak jsem psal, ani když zapnu zapalování, ta kontrolka se nerozsvítí (ale je tam). Už si nevím rady.
  13. Zdravím, mám takový problém, nefunguje mi airbag spolujezdce. Když zapnu zapalování, rozsvítí se pouze kontrolka airbag, která pak zhasne, ale kontrolka pro spolujezdce nic (ani když ho deaktivuju klíčem). Zkoušel jsem projít pojistky a vše OK. Dokonce to bylo i na diagnostice a ani ta nic neukázala(taky vše OK). Prostě ten airbag spolujezdce nejde deaktivovat a ani palub. PC nic nehlásí.... Neměl jste někdo s tímhle taky problém? Díky moc [upravil dne 18/7/11 23:21 Stratocaster2]
  14. Stratocaster2

    jaká autobaterie

    jj 307 2003, 2.0 HDI, 66kw
×
×
  • Vytvořit...