Qweer Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Ahoj pežoťáci.Mám takový problémek.Když vysedám z auta a dotknu se kovové časti,tak přeskočí jiskra a dostanu ránu, prostě mě kopne.A nedělá to jenom mě ale i mojí mladé. Dřív to udělalo jen občas,ale teď sem za 2 dny dostal tak 5x a v noci to de pěkně vidět jak přeskočí modrá jiskra .Nevíte náhodou někdo čím to může být Citovat
Laďa Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Už se to tady řešilo, ale teď to nějak nemůžu najít. Citovat
Qweer Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Taky sem hledal,ale nenašel.A nepamatuješ si nahodou jak to dopadlo. Citovat
Qweer Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Taky sem hledal,ale nenašel.A nepamatuješ si nahodou jak to dopadlo. Citovat
MHS Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 tohle se me sice netyka,ale moji mladou moje 307mička taky porad kope:Dme sice ani jednou ale ji skoro porad:Dtaky newim cim to to muze byt [upravil dne 11/3/10 MHS] Citovat
Edison Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Vždy je faktorů více... Krom oblečení a bot to jsou i potahy, koberečky... i prádlo, které nemusí být přímo na povrchu. Citovat
hloze-ja Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 me kope vsechno. Kohoutky, drez, auto, dvere. Mistama je to silny, ale preskoceni jiskry v Cetnik se zeni to nedosahuje. Zkus uzemnit auto. Driv to byvalo hodne na ladovkach. Takova ta guma s dratem, co trcela vzadu na zem. Citovat
Qweer Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 No kdysi dávno jak sem ještě chodil na základku,tak mě kopalo zábradlí ve škole.Nakonec to bylo nazuvákama.Kdyby to bylo oblečením tak by to koplo asi jen jednoho,ne.Každý měl úplně jiné oblečení.Jinak nahodil sem na nohy místo zimních bot botasky,jinak v oblékání žádná velká změna. ale minulé léto to nedělalo. Citovat
Qweer Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Tak po přečtení těch článků to vypadá tak, že to bude potahama v kombinaci s botama,protože ty staré potahy sem koncem léta vyhodil a teď sem bez.Myslel sem si,že to bude statika,ale chtěl sem se ujistit Jestli je to tak a hlavně sem netušil jak to vyřešit.Díky za rady. Citovat
Edison Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Jak jsem psal. Kombinace vícero faktorů. A dokonce to můžou být různé faktory v různých kombinacích. K mému výčtu dodám ještě prací prostředky, žehlení a mnoho dalších drobností, které ani nevnímáme. Ale vždy to bude nějaká kombinace. Citovat
Qcko Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Je to normalny jav, hlavne ked vystupujes z auta sa vzdy chyt dveri alebo niecoho, zenske sa tomu vyhybaju a potom sa cuduju ked im blafne auto na benzinkach :D Citovat
projozo Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Hej kope anajviac ked máš na sebe niečo zo silonu,to sú pecky. Citovat
punkac Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: projozo Hej kope anajviac ked máš na sebe niečo zo silonu,to sú pecky. chlap a v silonkách, leda dušek od dráhy Citovat
Qcko Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 No ja som teda na sebe este silon nemal, ale prave to maju tiez zeny za volantom uzasne pecky, ked maju na nohach silonky :D Citovat
projozo Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 No čo tak tričko,košela?Ale ak chceš môžeš si dať aj silonky.:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.