Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pežoťáci.Mám takový problémek.Když vysedám z auta a dotknu se kovové časti,tak přeskočí jiskra a dostanu ránu, prostě mě kopne.A nedělá to jenom mě ale i mojí mladé. Dřív to udělalo jen občas,ale teď sem za 2 dny dostal tak 5x a v noci to de pěkně vidět jak přeskočí modrá jiskra

.Nevíte náhodou někdo čím to může být

Odesláno

tohle se me sice netyka,ale moji mladou moje 307mička taky porad kope:Dme sice ani jednou ale ji skoro porad:Dtaky newim cim to to muze byt

[upravil dne 11/3/10 MHS]

Odesláno

me kope vsechno. Kohoutky, drez, auto, dvere. Mistama je to silny, ale preskoceni jiskry v Cetnik se zeni to nedosahuje. ;)

Zkus uzemnit auto. Driv to byvalo hodne na ladovkach. Takova ta guma s dratem, co trcela vzadu na zem.

Odesláno

No kdysi dávno jak sem ještě chodil na základku,tak mě kopalo zábradlí ve škole.Nakonec to bylo nazuvákama.Kdyby to bylo oblečením tak by to koplo asi jen jednoho,ne.Každý měl úplně jiné oblečení.Jinak nahodil sem na nohy místo zimních bot botasky,jinak v oblékání žádná velká změna. ale minulé léto to nedělalo.

Odesláno

Tak po přečtení těch článků to vypadá tak, že to bude potahama v kombinaci s botama,protože ty staré potahy sem koncem léta vyhodil a teď sem bez.Myslel sem si,že to bude statika,ale chtěl sem se ujistit Jestli je to tak a hlavně sem netušil jak to vyřešit.Díky za rady.

Odesláno

Jak jsem psal. Kombinace vícero faktorů. A dokonce to můžou být různé faktory v různých kombinacích. K mému výčtu dodám ještě prací prostředky, žehlení a mnoho dalších drobností, které ani nevnímáme. Ale vždy to bude nějaká kombinace.

Odesláno

Je to normalny jav, hlavne ked vystupujes z auta sa vzdy chyt dveri alebo niecoho, zenske sa tomu vyhybaju a potom sa cuduju ked im blafne auto na benzinkach :D:D

Odesláno
Původně zaslal: projozo

Hej kope anajviac ked máš na sebe niečo zo silonu,to sú pecky.:o

chlap a v silonkách, leda dušek od dráhy :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...