Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže finální podoba s použitím hammeritu. Vypadá to slušně, ale za mě už nikdy více. Měl jsem to celé rozebrané, očištěné, odmaštěné a stejně to špatně krylo.

Jinak přechod z plných na ventilované:P

Odesláno

Jsou to dvě vrstvy. Ten Hammerite je taky hustý a nerozředěný, ale prostě to špatně kryje. Na fotce už je to zase trochu upatlané a už jsem neměl nervy na to, se s tím čistit. Hlavně, že mám nové brzdy, barva ať si sleze:D

[upravil dne 9/5/10 Andreww]

Odesláno

Alkyton zrovna smývám, je to dobré tak na podvozek, ale ne na brzdiče. Na litině (Ate) mi to drží perfektně, ale na hliníkové slitině (Brembo) i po přípravě tou jejich penetrací hnus. To že to neodolává vyšším teplotám je jako bonus. \"Gumo\" povrch mne také nebere. Neodolává ani krátkodobě brzdovce. Příprava povrchu (mimo odrezovač) úplně stejná jako pro nějakou vhodnější barvu. Jediná výhoda je že natřu a jdu. Obecně to žádný zázrak není. Pro hračičku jako sem já, který nepotřebuje natřít a jet a chce to \"mít udělané pořádně\", to byl krok vedle...:papa

• O 1 rok později...
Odesláno

trosku to ozivim natirate i plochu mezi bubnem a kolem? ja jsem to v lete nenatrel protoze jsem se bal aby se me nelepili kola k bubnu! Premyslim ted kdyz budu prezouvat tak to natrit ale bude stacit asi 7 hodin schnuti alkytonu? nebo to nemam delat vubec?

Odesláno

Ne, to nenatírej, akorát tam budeš mít nerovnosti a pak ti bude házet kolo. To akorát ojedu lehce smirkem nebo drátěnym kartáčem a naolejuju.

[upravil dne 16/10/11 12:29 od Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...