Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kúpil som 206 SW 1.4 r.v.2005 50,000. a všimol som si po opadnutí nadšenia, že má volant posunutý o cca 5°posunutý do prava. Bol som na geometrii,niečo porobili,ale k tomuto sa nevyjadrili. Nená to nejaký vplyv na riadenie,len keď ho vyrovná, tak tahá posilovač do lava. Ak viete poradiť ako to odstrániť prosím poradte.

P.S. bolo to tu v 3 príspevkoch riešené, ale okrem novej geo.,a tú som absolvoval.(gumy to nedere)

Díky

Odesláno
Původně zaslal: robčo

alebo ho skus presadit o jeden zub na ulozeni v spravnom smere...mozno aj to by mohlo pomoct...

Sorry, ale nie som až taky odborník. Znamená to zhodiť volant a nanovo nasadiť do lava o 1 zub?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: bezdo

Původně zaslal: robčo

alebo ho skus presadit o jeden zub na ulozeni v spravnom smere...mozno aj to by mohlo pomoct...

Sorry, ale nie som až taky odborník. Znamená to zhodiť volant a nanovo nasadiť do lava o 1 zub?:myslim

nedělej to, je to špatně provedená geometrie,jak píše Ferry--reklamuj:myslim

Odesláno

Nic neposuvaj, na geometrii by ti ho mali narovnat smejdi, tolko roboty im to zas neda a mali by to robit automaticky, mne to spravili vzdy ked som tam bol;)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Nic neposuvaj, na geometrii by ti ho mali narovnat smejdi, tolko roboty im to zas neda a mali by to robit automaticky, mne to spravili vzdy ked som tam bol;)

Diky,diky, :supernaozaj som nevedel,že aj taketo niečo sa má nastavovať,ale ved sa za to aj dosť platí.

P.S. Nevieš čo môže byť dôvodom toho posunutia volantu? Ď:roll

Odesláno

už to psali, je to nedodržení technologie opravy--zajistit volant v přímém směru,seřizovat sbíhavost př. kol na obou stranách, néé jen na jedné...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

už to psali, je to nedodržení technologie opravy--zajistit volant v přímém směru,seřizovat sbíhavost př. kol na obou stranách, néé jen na jedné...

Diky za odpoveď. Išlo mi len o to, aby som vedel niečo povedať tým \"odborníkom v značkovom servise Peugeot\":bacha:grr

Odesláno

Tak nechod do peugeotu, ale do poriadneho pneuservisu.:papa

Ja som tiez presiel par servisov, kym mi to uz konecne nastavili.

[upravil dne 9/3/10 obaf]

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Tak nechod do peugeotu, ale do poriadneho pneuservisu.:papa

Ja som tiez presiel par servisov, kym mi to uz konecne nastavili.

[upravil dne 9/3/10 obaf]

O.K. človek sa učí na vlastných... ale už to tam pôjdem reklamovať,nech (dúfam) nemusím vyhadzovať ďalšie chechtáky.:nevim

Odesláno

Vlastne chyby.... ono to trosku trvalo najst servis, v ktorom vedia nastavit geometriu aj na zadnej naprave poriadne:grr

Nech sa ti reklamacia podari.

Odesláno

Presne tak, treba poznat cloveka co vie co robi, nastastie mam znameho, ktory sice nema ziadnu laserovu supermasinu, ma este poctivy manual, ale za to robi precizne a hra sa s tym, kem to nie je uzasne, taky pristup sa mi paci, za 16e nemam o com :)

Odesláno

Vlastne chyby.... ono to trosku trvalo najst servis, v ktorom vedia nastavit geometriu aj na zadnej naprave poriadne:grr

Nech sa ti reklamacia podari.

Zajtra tam zavolám, asi sa budem musieť objednať. Napíšem ako som dopadol, prípadne si prečítate šťavnatý opis prístupu zatial nemenovaného servisu peugeot.:nevim

Odesláno

Zavolaj, a keby si v peugeote neuspel, tak zbehni za Qckom, ten ti to za 16 eciek urobi, a keby si to chcel na tej laserovej supermasine, tak prid ku mne a ja ti to vybavim tiez okolo 16 eciek:D

Odesláno

Zavolaj, a keby si v peugeote neuspel, tak zbehni za Qckom, ten ti to za 16 eciek urobi, a keby si to chcel na tej laserovej supermasine, tak prid ku mne a ja ti to vybavim tiez okolo 16 eciek:D

Díky chlapi za ochotu,:potlesk uvidíme, dohodneme:super

Odesláno

Tak ako som sľúbil píšem. Geometriu som vyreklamoval, uznali. Prvý krát ju mal hotovú asi za 15-20min. Teraz zobral auto,previezol sa,hop do garáže a robil asi 45 min možno viac. Volant je skoro,skoro rovno, ale je to ovela lepšie ako to bolo.

Na záver: po skúsenostiach a radách treba dať prednosť normálnym servisom na ktoré sú dobré ohlasy pred tými \"značkovými\":papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...