Guest r.kill Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Zdravím, nevím jak přesně formulovat, ale chtěl bych se zeptat zdali existuje nějaká folie, nebo něco podobného na začátek předních dveří a konec zadních (viz. foto) definuje jako střed auta Já mám na utě matný materiál, asi nějaká standartní verze, chtěl bych zdali by šlo něco jako je na fotce, tedy lesklý černý materiál [upravil dne 8/3/10 r.kill] [upravil dne 8/3/10 r.kill] [upravil dne 8/3/10 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 polepy strednich sloupku prodavala vzdycky tahle firma http://www.mkkosa.cz/mkkosa/peugeot-10/ ale ty byly asi taky matny, navic u nich nevidim na 407, ale zkus jim napsat dotaz, jestli by nevedeli Citovat
AnotherOne Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Hm zaujímavé, podľa servisboxu by to malo mať nejaké podsvietenie. Mám tie lesklé a nič také tam nie je. Citovat
Laďa Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Nejsem si jistý, ale mě se zdá že to je plast a ne polep. (Mám namysli ty lesklé) Citovat
chuck11 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 chlapi a není to jen klasická venkovní lesklá tapeta,která se běžně natohle používá Citovat
čakom Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 někde je to plast a někde lakovanej plech [upravil dne 11.3.2010 čakom] Citovat
antal Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Ja ešte na felicii som si tiež lepil lebo som tam nič nemal,sice som použil tiež matnu ale to je jedno.Ide o to že som si skočil do OBI a kupil rolku lepiacej folie a bolo....tuším že tam mali aj lesklu. Citovat
PPK Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Zdravím, vzhledem k ceně, jaká by se asi za tuto parádu účtovala, vám v pohodě poslouží klasická lesklá černá samolepka. V autodoplňcích klidně koupíte i imitaci karbonu apod. A vlastně na černý plast, co tam je by stačila jen transparentní lesklá. Pak už jen stačí si hrát Pozn.: hlavně to nelepte venku na mrazu Citovat
Raky Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 hmm aj mne sa TO lubi ale folia asi dlhu zivotnost mat nebude co Citovat
antal Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Ja čo som to nalepil tak po roku vyzerala uplne rovnako...potom už neviem,auto som predal... Citovat
byny Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 U zadních dveří mi to odpadlo, ach ty děti:grr je to lakovanej plech a je jen přilepenej:bacha:) Citovat
PPK Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Já ještě doplňuji. Folie pro polepy aut se rozdělují podle životnosti od cca 2-7let. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.