lamancha Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 zduř, uvažuji o koupi vozíku za auto, občas mám půjčený od šváry, ale nechci ho s tím furt otravovat, máte nějaké zkušenosti? Popř. jsou vozíky (jednonápravový) s odpružením? Citovat
Benžík Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Zkus napsat členovi homer 123, před měsícem mi nabízel vozík, třeba ho ještě má. Současný vozíky mají odpružení takovou gumou v který je uložený \"rameno\" kola. Odpružení (třeba vinutý nebo listový péra) u vozíku snad ani nepotřebuješ. [upravil dne 7/3/10 Benžík] Citovat
Dundee Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Záleží, jak velkej vozík a jak těžkej náklad vozíš. Vozík s pružným ramenem je klidnější i prázdnej, ale zase háklivej na přeložení (přeskočí ta guma v nápravnici ja to v háji). Na druhou stranu vozík s listovými pery je prázdnej strašnej skokan, ale naložit ho můžeš prakticky až do srovnání listů. Citovat
Fr3sh Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Hlavne de o to, na co ho chces pouzivat. Podle toho rozdelit, velkej, malej, jak vysokej, jak dlouhej, brzdenej, kolik naprav... Citovat
TomThom Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 www.sacher.cz Mám od nich přívěs 11. rok a jsem maximálně spokojený... Citovat
Péťa Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Sacher - vynikající. Půjčuji si od rodičů jeden z prvních modelů a co všechno vydržel, to by Adagos asi už byl pětkrát mrtvý (můj odhad). Současné modely mají mnoho vylepšení a v podstatě nemají chybu. Jen ta cena Citovat
jkmtrnava Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Myslím že \"muchy\" sú už vychytané a každý výrobca si chváli svoje. Já mám Pongracz 206 U, čo je dlžka ložnej ploch 2 m a šírka 1 m , s nosmosťou do 500 kg, a som velice spokojný. Počítám si aj km (už 5000 má za sebou) a zatial žiadny problém a povozil som už všeličo (výrobcovi by sa vlasy stavali keby to videl ). Tak ako píše Fr3sh , tak sa rozhodni, prípadne ako ti dovolí rozpočet. A ak ti to stačí tak do 750 kg. Citovat
lamancha Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 no chci stavet, takze se bude prevazet kde co. jel jsem s tim svarovym a byla to takova skakava koza, ze mi z toho zhucela i motorka. Vozik budu kupovat mimo CR (bez dane) takze mi jde o to, co by mel mit aby k necemu byl - oje vecko nebo staci tyc? Zasouvaci tyc - je to nejaka extra vyhoda? Ma cenu setrit na plachte? Ma cenu utrace za samostatne zavesena kola, tlumice, nebo proste vzit s temi gum. silentbloky i co to je.. a jsou u kazdych voziku? Pojedu s tim i 500km, tak bych nerad treba privezl treba ze dveri jen trisky :-( uvazoval jsem o 2osach - jenze to bych si musel dodelat ridicak:bojim [upravil dne 8/3/10 lamancha] Citovat
Dundee Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Véčko je dobrý na větší zátěž (takže něco pro tebe), zasouvací oj jedině v případě, že bys potřeboval vozejkem zabrat co nejmíň místa a neměl na to vejšku (nízkej přístřešek). Pokud si ho necháš udělat na míru, tak si řekni o lepší nápravu (do 1000 nebo 1500 kg) s tím, že v TP bude max. 750 (dá se to). Jinak bych šel asi fakt po vozejku s lisťákama (i když prázdnej skáče). EDIT: Plachta s konstrukcí se vyplatí, pokud budeš vozit věci náchylný na vlhko nebo stěhovat nábytek apod., jinak je spíš k vzteku (kor, když zarezne konstrukce a nejde sundat:(). Nezávislý zavěšení a další vychytávky jsou myslím zbytečný (má to svoje opodstatnění, ale jen pro určitý případy). [upravil dne 8/3/2010 Dundee] Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Pokud chceš stavět a hodláš hodně převážet, zauvažoval bych nad koupí levnějšího valníčku \"na dojetí\" - třeba něco takového http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/uzitkova/fiat/ducato/7688360 Výhody spatřuju především v jízdním pohodlí (s jízdou s károu se to prostě nedá srovnat) a pokud ho moc nezrasuješ, tak po stavbě může celkem dobře změnit majitele - stavět se prostě ještě dlouho bude a po valnících je poptávka pořád. [upravil dne 8/3/2010 Medvěd] Citovat
Opl405 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Máme doma vozík značky paragan.tady Do 750kg, s nápravou do 1300kg. Máme ho nějakých 6 let, a bez problémů, jen sme měnily ložiska v kolech, byli už špatny. A párkrát sem s tím vezl i tunu uhlí apod. náklad a na vozíku to není znát, jen auto s tím nechtělo jet. Citovat
Ticcino Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Zahlédl jsem někde vozík se sklápěcí korbou. Přišlo mi to docela jako vychytávka. Citovat
Dundee Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: Ticcino Zahlédl jsem někde vozík se sklápěcí korbou. Přišlo mi to docela jako vychytávka. Za tuhle vychytávku se celkem připlácí. Kámoš ho má taky a jenom díky tomu, že chtěli sklopku, stál 35.000,- (pevnej asi 22.000,-) Citovat
Harlley Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 No myslím že medvěd má pravdu pokud jde hlavně o stavbu a haldu materiálu tak je to daleko lepší i když náklady budou jinde.Furt to pobere víc a pokud s tim budeš jezdit těch 500 tak i pohodlnější.Já mam občas půjčenej bržděnej dvouosák a když s tim mam couvat na chatu tak je to děs s valníken je to hned. Citovat
KoudaK Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Já mám přívěs od firmy vezeko už 7 let a jsem s ním maximálně spokojen.. Už jsem ho x-krát přetížil a s ním to ani nehlo.. :-) A na jejich stránkách se dočteš mnohem víc.. Citovat
lamancha Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Diky za doporuceni, kouknu se po trhu. Ten valnicek neni spatny napad, ale spis pujdu do voziku. Citovat
lamancha Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 jo. nevite jestli pri dovozu zpoza hranic musi byt i vozik pouzivany 6mesicu aby se neplatila dan, nebo to plati jen pro automobily? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.