marko306 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Mám takú menšiu otázku ohľadne porovnania týchto modelov. Dajú sa tieto štyri modeli porovnávať čo sa týka dielenského spracovania (kvalita a trvácnosť) materiálov a kvalitou motorov? Jedná sa mi o to, že ono je to v podstate to isté, ale predsa Ulysse a Phedra sú Taliani, ktorý veľmi dobrou kvalitou spracovania nevynikali. Ešte ma zaujalo toto, ale neviem po taliansky:myslim http://www.myphedra.org/it/presentation.html [upravil dne 6/3/10 marko306] Citovat
bubakkaja Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 No synovec mel Phedru a interier v te piskove a obe predni sedacky byly znacne osoupane - alcantara.A videl jsem to jeste na dvou.Modry interier to nedelal tolik.Jinak je to stejne jako Peugeot. [upravil dne 6.3.10 bubakkaja] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Nechapem ako si prisiel k tomu, ze taliani nevynikali dobrou kvalitou spracovania Zvlast Lancie, ktore boli a su prestizna talianska znacka ... Fiaty mali myslim sve dobre kousky, ktere jezdi dodnes den jako UNO, TIPO, CROMA, PUNTO ... Ale inak tu lanciu asi na nase podmienky nie, predsalen zozenes skorej pri pripadnej havarke plecharinu na C8 a 807 ako na Ulysse a Phedru ... Citovat
hnusoba Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Všetky štyri sa vyrábajú na jednej montážnej linke takže o rozdieloch medzi nimi by som nehovoril keďže rozdiely tam nebudú žiadne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Rozdily: Maska,kapota,predni naraznik,predni a zadni lampy,airbag ridice,pate vrata,zadni blatniky... Citovat
marko306 Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Původně zaslal: Lubk0 Nechapem ako si prisiel k tomu, ze taliani nevynikali dobrou kvalitou spracovania Sadni si napríklad do Marei a do 406 s približnými km a rovnakým ročníkom. Na Maree ti oproti 406 bude všetko vŕzgať, búchať a o pohyblivých častiach interiéru ani nehovorím. 406 oproti tomu bude určite zachovalejšia. Toto ti nenapíšem, len ja ale aj kopa serióznych recenzistov. Nehovorím, že 406 je naj super auto na svete, ale určite je kvalitnejšie. V rodine máme dve Marei a kolega má Bravu takže viem čo hovorím a tak isto keď ty si porovnáš Punto s tvojou 306 tak 306 je určite lepšie spracovaná. A toto mi nikto nevyvráti. Ale zas napríklad Punto II je podľa mňa veľmi vydarené čo sa týka kvality materiálov. Neviem ako sú na tom novšie modely tak preto toto vlákno. Rozmýšľam o týchto autách (možno o rok o dva) a a vzhľadovo sa mi najviac pozdáva C8 a Phedra. O Lancii viem čo sa týka náhradných dielov, lebo u nás nebol a asi ani nie je ešte priamy dovozca (ak nerátam Fiat), ale väčšina ND je zhodných s 807, C8 a Ulysse akurát tých vrakov je u nás pomenej:( Původně zaslal: Pe.Tr Rozdily: Maska,kapota,predni naraznik,predni a zadni lampy,airbag ridice,pate vrata,zadni blatniky... jj, o týchto rozdieloch viem, dík. Ide mi hlavne o to či je to aj kvalitatívne rovnaké, ale ako som sa dočítal aj na nete a už aj tu, tak rozdieli sú asi iba vzhľadové a kvalita je rovnaká. Dokonca Lancia má takú základnú výbavu ktorú Citroen, Peugeot alebo Fiat ponúkali za príplatok, pričom jazdenky sa ponúkajú v približne rovnakých cenových reláciách. Citovat
oddie Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Evodentně víš absolutní ho*no, o čem hovoříš, když porovnáváš Mareu s 406 nebo Punto s 306. Auto z rozdílných kategorií porovnává jen magor. Citovat
marko306 Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Pán oddie, prepáčte mi to ponížene pekne prosím Pán vševedúci, všade bol, všetko videl, a kde nebol tam sa chystá hodil som to ako príklad tak si priraď sám mareu k 306 A punto som preto hodil k 306 lebo Lubk0 mal pred 306 punto [upravil dne 7/3/10 marko306] Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Původně zaslal: oddie Evodentně víš absolutní ho*no, o čem hovoříš, když porovnáváš Mareu s 406 nebo Punto s 306. Auto z rozdílných kategorií porovnává jen magor. ale no tak...,přece nejsme v poslanecké sněmovně,abychom se takto častovali... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 marko Punto som pred tym mal, a vobec som ho necitil rozhrkane ... Malo cez 320 tis. KM, islo, jazdilo, fungovalo. Samozrejme, bolo tam viac zavad, ale nemozem porovnavat auto ktore ma cez 320, s autom ktore som kupil od otca a malo na tachaci 52 tis. KM, teraz ma 73 tis. KM Bravo ma kamarat, a tiez ho nevidim nijak rozhrkane ... Proste tie auta idu uplne normalne ... Napr co mi chyba, boli brutalne lacne diely na punto Dali sa snad zrovnat s feliciovimi Citovat
marko306 Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 Ešte by ma zaujímalo ohľadne motorizácií 2,0HDi; 2,2HDi a 2,0JTD; 2,2JTD, či sa vyvíjali nejako v spolupráci alebo majú francúzi vlastné a taliani tiež vlastné motory. Citovat
Fr3sh Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ja osobne tohle nedoporucuji. Jezdil stim do Fiatu do servisu knam casto A neni to za levno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.